Eski duaci icin okumustum.interner bir anda yok oldu diye karismisEski dua icinmiydi bu kim icin okudunuz yeni duada sayi farkli
Bunun aksini iddia ettigim bir sayfa dahi bulamazsiniz lutfen elestirirkende hakka girmeyin bende emek veriyorum 5gun desemde 10 gune kadar bekliyorum ara diye gidip gelmeyeni haftalarca yerinden oynatmiyorum bir onceki paragrafimin son kisminda gorus bakis acimi yazdim kimi 200-kimi 2000 aliyor sayiya hic birsey demem kimin gucu neye yeterse diye defalarca belirttim suan okunan arkadas aralikli gelebilen bir arkadas ama bakin ona okuyoruz oyle bir bakis acim yok ben bu kurallari biraz yaptirim olsun diye koydum katilik yok onuda koymazsam duzenli okuyan kisi bir yerde elestiriyor hatta birakiyor sonucta tek benden ibaret bir durum degilMerhaba ,
Nacizane bir kaç bir şey söylemek istiyorum. Sürekli devam eden arkadaşlarım. Tebrikler ne güzel. Siz herkese okuyorsunuz. Ama bazıları girmiyor , okumuyor . Size haksızlık oluyor.
Böyle bir şey yok. Bazen başkasına dua edince kendimize bin kat iyilik yapmış olacağız belki. Bilemeyiz.
Rabbim adildir, eşit değil. Bazen eşitlik adaletsizlik bile doğurur.
Koyacağımız katı kurallarla, burada tek tük de olsa okuyacak arkadaşları kaçırabiliriz. Gelsin 100 tane okusun gitsin. Onun 100 tanesi bizim kaç tanesine eşit bilemeyiz ki. Kim içi daha yana yana okuyor kiminki daha tesirli ,makbul. Kimsenin açıp kalbine bakmadık ki.
Emeginize sağlık.Vesile olduğunuz için rabbim misli ecir versin.Bunun aksini iddia ettigim bir sayfa dahi bulamazsiniz lutfen elestirirkende hakka girmeyin bende emek veriyorum 5gun desemde 10 gune kadar bekliyorum ara diye gidip gelmeyeni haftalarca yerinden oynatmiyorum bir onceki paragrafimin son kisminda gorus bakis acimi yazdim kimi 200-kimi 2000 aliyor sayiya hic birsey demem kimin gucu neye yeterse diye defalarca belirttim suan okunan arkadas aralikli gelebilen bir arkadas ama bakin ona okuyoruz oyle bir bakis acim yok ben bu kurallari biraz yaptirim olsun diye koydum katilik yok onuda koymazsam duzenli okuyan kisi bir yerde elestiriyor hatta birakiyor sonucta tek benden ibaret bir durum degil
Burada herkesi memnun edemezsiniz net ortami bir duzen kurarsiniz katilabilen dvm saglayanlarla okursunuz yoksa ipin ucu bucagi olmuyor herkes duasini ibadetini yapiyor zaten buralara gelen ya duzen oturtamadigi icin geliyor (bura ona onu sagliyor)yada baska bir gonulden dua alabilmek icin e alamayinca manasi kalmiyor onun icin kurallar biraz bunun icin olmazsa olmaz
Okuyun lutfen ne anlattigimi anlayacaksinizEmeginize sağlık.Vesile olduğunuz için rabbim misli ecir versin.
Sizin için yazmadım ve arada kalan tüm mesajları da okuyamadım. Son sayfada yazan bir arkadaşa yazdım. Siz nasıl uygun görüyorsanız öyle olsun.
Herkes 500-1.000-2.000 okumalı denmiyor ki.Emeginize sağlık.Vesile olduğunuz için rabbim misli ecir versin.
Sizin için yazmadım ve arada kalan tüm mesajları da okuyamadım. Son sayfada yazan bir arkadaşa yazdım. Siz nasıl uygun görüyorsanız öyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?