16.641 YA LATİF OKUMASİ

KALAN SON 5 KİSİDE LİSTE YENİ KİSİ ALİMİNA KAPANİR
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: NADİAPETROVA(Mustafa kizi Sevgi)
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1100
@Bluedew(Halil kızı Zeliha) PASİF
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku 500
sees 500
stanki ( Eda)
durkan PASİF
Seher_yelii
@nadiapetrova(Mustafa kizi Sevgi)
kardelen384
Namaria 500
beren_naz
Nefs
Tavuk_suyu_ 500
@Tulelut
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 641
Nara87
neberuse
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek500
yumiti
umutlu2525 500
@elvan7PASİF
KALAN:11.400

En son sali almışım. Kusura bakmayin arkadaslar, bulanti beni mahvetti.

500 aldim
Kalan 8600

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1100
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku 500
sees 500
stanki ( Eda)600
durkan PASİF
Seher_yelii 400
kardelen384
Namaria 500
beren_naz
Nefs
Tavuk_suyu_ 500
@Tulelut
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 641
Nara87 500
neberuse
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek500
yumiti
umutlu2525 1000
@elvan7PASİF
KALAN:8.900

Merhaba ,
Nacizane bir kaç bir şey söylemek istiyorum. Sürekli devam eden arkadaşlarım. Tebrikler ne güzel. Siz herkese okuyorsunuz. Ama bazıları girmiyor , okumuyor . Size haksızlık oluyor.
Böyle bir şey yok. Bazen başkasına dua edince kendimize bin kat iyilik yapmış olacağız belki. Bilemeyiz.
Rabbim adildir, eşit değil. Bazen eşitlik adaletsizlik bile doğurur.
Koyacağımız katı kurallarla, burada tek tük de olsa okuyacak arkadaşları kaçırabiliriz. Gelsin 100 tane okusun gitsin. Onun 100 tanesi bizim kaç tanesine eşit bilemeyiz ki. Kim içi daha yana yana okuyor kiminki daha tesirli ,makbul. Kimsenin açıp kalbine bakmadık ki.

Bunun aksini iddia ettigim bir sayfa dahi bulamazsiniz lutfen elestirirkende hakka girmeyin bende emek veriyorum 5gun desemde 10 gune kadar bekliyorum ara diye gidip gelmeyeni haftalarca yerinden oynatmiyorum bir onceki paragrafimin son kisminda gorus bakis acimi yazdim kimi 200-kimi 2000 aliyor sayiya hic birsey demem kimin gucu neye yeterse diye defalarca belirttim suan okunan arkadas aralikli gelebilen bir arkadas ama bakin ona okuyoruz oyle bir bakis acim yok ben bu kurallari biraz yaptirim olsun diye koydum katilik yok onuda koymazsam duzenli okuyan kisi bir yerde elestiriyor hatta birakiyor sonucta tek benden ibaret bir durum degil
Burada herkesi memnun edemezsiniz net ortami bir duzen kurarsiniz katilabilen dvm saglayanlarla okursunuz yoksa ipin ucu bucagi olmuyor herkes duasini ibadetini yapiyor zaten buralara gelen ya duzen oturtamadigi icin geliyor (bura ona onu sagliyor)yada baska bir gonulden dua alabilmek icin e alamayinca manasi kalmiyor onun icin kurallar biraz bunun icin olmazsa olmaz

Emeginize sağlık.Vesile olduğunuz için rabbim misli ecir versin.
Sizin için yazmadım ve arada kalan tüm mesajları da okuyamadım. Son sayfada yazan bir arkadaşa yazdım. Siz nasıl uygun görüyorsanız öyle olsun.

Okuyun lutfen ne anlattigimi anlayacaksiniz

16641 YA LATİF OKUMASİ
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1100
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku 500
sees 500
stanki ( Eda)600
durkan PASİF
Seher_yelii 400
kardelen384
Namaria 500
beren_naz
Nefs
Tavuk_suyu_ 1000
@Tulelut
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 641
Nara87 500
neberuse
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek500
yumiti
umutlu2525 1000
@elvan7400
KALAN:8.000

Herkes 500-1.000-2.000 okumalı denmiyor ki.
50 olur 100 olur yeter ki nefes versin
Bi arkadaş maşallah 2000 3000 okuyor imreniyorum.
Neti biten oluyor hamile sıkıntısı oluyor ayrı
Diğer topiklerde saatlerce vakit geçirip buraya uğramayanlara sitem

16641 YA LATİF OKUMASİ
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1100
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku 500
sees 500
stanki ( Eda)600
Seher_yelii 400
kardelen384
Namaria 500
beren_naz
Nefs
Tavuk_suyu_ 1000
@Tulelut
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 641
Nara87 500
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek500
yumiti
umutlu2525 1000
@elvan7400

durkan PASİF
@nadiapetrova(Mustafa kizi Sevgi) PASİF
neberuse PASİF
KALAN:8.000

Hanimlar bundan sonra simdiye kadar kullandigim insiyatifi kullanmayacagim liste kurali geregi belirli bir devamlilik gerektiriyor 3gun arayla 5gun arayla gelince olmuyor net olarak 3gun ugramayan liste sonuna alinip 7-10 gun gelmemeye devam eden arkadaslari uzulerek listeden cikartacagim buda 3 er gunde bir gelinecek manasina cekilmesin lutfen mumkun mertebe herkes sirali gitmeye gayret gostersin

Bu konuyu sonlandiralim lutfen ben listemi biliyorum takip ediyorum ara ara uyariyorum sadece bazen gonlum razi gelmediginden sureleri esnetiyordum madem sikinti noktasina geldi bundan sonra kurallara bagli dvm edecegim gecmis sayfalarda bir arkadasin beyan ettigi gibi hep 5,6 kisi okuyor durumu yok birine olmasa birine aliniyor suanki listede aralikli olan arkadaslar vardi onlarida pasife aldim daha iki duada ay ben hep ayni kisileri goruyorum demek olmuyor girin gecmisine bakin bakalim 3gun kurali asilmismi veya 4-5 kisi bekletmismi
Bekleten zaten pasif dir Oylede oldu sadece verdigim sureyi asardim bekleme konusunda artik beklemeyecegim

Son düzenleme:
1000 aldım kalan 7000. Buara çok yoğunum ama elimden geldiğince herkese okumaya çalışıyorum almadığım kişi olduysa kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…