16.641 YA LATİF OKUMASİ

KALAN SON 5 KİSİDE LİSTE YENİ KİSİ ALİMİNA KAPANİR
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: NADİAPETROVA(Mustafa kizi Sevgi)
miyomim 400
O Ozzgeee (Esra)1300
C cansu_tr (Cansu)1000
SuUtku 500
sees 500
stanki ( Eda)1400
@emoss006400
kardelen384 500
Namaria 1000
beren_naz
Nefs 500
Tavuk_suyu_ 1200
@Tulelut
bcgirl (Begüm)1000
OMRUM79 1641
Nara87 900
khaleesi41
H Hayalimi_yasarken 500
yumiti
umutlu2525 1500
@elvan7800

KALAN:1.500

@Bluedew(Halil kızı Zeliha) PASİF
durkan PASİF
nadiapetrova (Mustafa kizi Sevgi) PASİF
neberuse PASİF

İnternet problemimden dolayı giremiyordum sorun çözüldü O Ozzgeee pasiften çıkarılabilir miyimm :))
Benim için okuyan herkesten Allah razı olsun kalan 1000i ben alıyorum

İnternet problemimden dolayı giremiyordum sorun çözüldü O Ozzgeee pasiften çıkarılabilir miyimm :))
Benim için okuyan herkesten Allah razı olsun kalan 1000i ben alıyorum
Kusura bakmayin cok uzun zamandir 3 gunde bes gunde bir girdiniz misal en son gecen pazar gelmissiniz buraya defalarca uyardim arali girenleri hep girdiginizde benim sorunum var pasife alin duzelsin gelicem boyle olmaz ben size okuyamiyorum demediniz bana sen sayi yaz herkese 500 okuyayim dediniz bende girebileceksen gel yoksa ben kimseyi bekleyemem unuturum bise olur sayi karisir dedim herkes oyle istese sayfanin ne manasi kaliyor bir aciklama yapmadiniz ama ben vicdanen duadir ya birsey olmaz diye bakip size ve sizin gibi gec giren sirali olan arkadaslara tolerans gosterdim o toleranslardan herkes rahatsizmis sayfamda gereksiz stres kaynagi olan 3 sayfa ilerleme oldu Cuma bildiginiz strese girdim herkes ayaklandi insanlar kirildi ozelden uzaktan yakindan konuya dahil olmayan kisiler uzerine alinmis 3 mesaj geldi uzuldumde kendi istegiyle
Pasif olan insanlardi onlara dua bile okumamistik sizin internet sorununuz gitmis sevindim adiniza
Son sayinizida siz almissiniz Allah kabul etsin dualarinizi artik kurallar arkadaslarin istegiyle gunu gunune siz 7gundur yoksunuz liste disisiniz yani duaniz okunuyor diye gorunuyorsunuz

Son düzenleme:

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: NADİAPETROVA(Mustafa kizi Sevgi)
miyomim 200
O Ozzgeee (Esra)1300
C cansu_tr (Cansu)1000
SuUtku 500
sees 500
stanki ( Eda)600
@emoss006400
kardelen384 500
Namaria 1000
beren_naz
Nefs 500
Tavuk_suyu_ 1300
@Tulelut
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 1141
Nara87 500
khaleesi41
H Hayalimi_yasarken 500
yumiti
umutlu2525 1000
@elvan7400
Elifemm- 200
KALAN:ALLAH KABUL ETSIN

@Bluedew(Halil kızı Zeliha) PASİF
durkan PASİF
nadiapetrova (Mustafa kizi Sevgi) 1000
neberuse PASİF

Son düzenleme:
@Tulelut beren_naz arkadaslar son dua alisiniz uzerinden 4-5 gun gecmis artik sikinti oluyor arali katilim duzenli okuyan arkadaslar herkes herkesin duasindan az cok alsin diyorlar hak veriyorum yasanan bazi durumlardan onceki gibi tolerans gosteremiyorum durumunuz listenin sonuna inmenizi gerektiriyor ama ben yinede bgn sizden haber alana kadar bekleyecegim alamazsam alicam bilginize

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: KARDELEN384
miyomim
O Ozzgeee (Esra)500
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees
stanki ( Eda)
@emoss006
kardelen384
Namaria
beren_naz
Nefs
Tavuk_suyu_
@Tulelut
bcgirl (Begüm)
OMRUM79
Nara87
khaleesi41
H Hayalimi_yasarken
yumiti pasif
umutlu2525
@elvan7
Elifemm-

KALAN:16.141

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: KARDELEN384
miyomim
O Ozzgeee (Esra)500
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees
stanki ( Eda)
@emoss006
kardelen384 641
Namaria
beren_naz
Nefs
Tavuk_suyu_
@Tulelut
bcgirl (Begüm)500
OMRUM79 500
Nara87
khaleesi41
H Hayalimi_yasarken
yumiti pasif
umutlu2525
@elvan7
Elifemm-

KALAN:14.500

500 aldim kalan 14.000 arkadaşlar ben bu aralar giremedim oğlum için rapor çıkarmak için araştırma hastanesi fizyoterapi seanslarıni esim geldivi icin siklastirdik o yüzden uğrayamadım hakkınızi helal edin lütfen

Cnm benim bikaç gündür misafir falan yoğundum 2 gündür de cenazemiz var.Sıradiki arkadaş için 500 alıyorum.Daha dikkat ederim bundan sonra.Kalan 10450

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…