Kusura bakmayin cok uzun zamandir 3 gunde bes gunde bir girdiniz misal en son gecen pazar gelmissiniz buraya defalarca uyardim arali girenleri hep girdiginizde benim sorunum var pasife alin duzelsin gelicem boyle olmaz ben size okuyamiyorum demediniz bana sen sayi yaz herkese 500 okuyayim dediniz bende girebileceksen gel yoksa ben kimseyi bekleyemem unuturum bise olur sayi karisir dedim herkes oyle istese sayfanin ne manasi kaliyor bir aciklama yapmadiniz ama ben vicdanen duadir ya birsey olmaz diye bakip size ve sizin gibi gec giren sirali olan arkadaslara tolerans gosterdim o toleranslardan herkes rahatsizmis sayfamda gereksiz stres kaynagi olan 3 sayfa ilerleme oldu Cuma bildiginiz strese girdim herkes ayaklandi insanlar kirildi ozelden uzaktan yakindan konuya dahil olmayan kisiler uzerine alinmis 3 mesaj geldi uzuldumde kendi istegiyle
@Tulelutberen_naz arkadaslar son dua alisiniz uzerinden 4-5 gun gecmis artik sikinti oluyor arali katilim duzenli okuyan arkadaslar herkes herkesin duasindan az cok alsin diyorlar hak veriyorum yasanan bazi durumlardan onceki gibi tolerans gosteremiyorum durumunuz listenin sonuna inmenizi gerektiriyor ama ben yinede bgn sizden haber alana kadar bekleyecegim alamazsam alicam bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?