16.641 YA LATİF OKUMASİ

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
YUMITI
Allah'ım oğlum Göktan akranlarından geri kalmasin, fiziksel ve ruhsal gelişimi olarak akranlarini yakalasin. Hayatı boyunca kimseye muhtaç olmasin. Bu zorlu süreçte Allah ben ve benim gibi özel çocuğu olan tüm annelere güç kuvvet ve esenlik versin inşallah. Amin

O Ozzgeee 700
tuce_tuce 1000
SuUtku 1000
bcgirl
mhnds_
C cansu_tr
ftemiz 2000
@pkzz1000
yumiti
durkan 1641
OMRUM79
beren_naz
stanki 2000
miyaww__
K Kelebek_131
3 tam 1 robot

KALAN:7.300

Arkadaşlar duamı bu şekilde guncellesem okur mu

Allahım sen rahman be rahimsin sen oğlum göktan a şifa ver . Akranlarından geride kalmasın fiziksel bilişsel be ruhsal olarak ona sağlık sıhhat ver. Eşime ve bana yürüdüğü koştuğu konuştuğu okullardan mezun olduğu zamanları göster rabbim. Bana güç kuvvet ve ferahlık ver. Sinir ötesindeki tüm askerlerimizi koru onları bize bağışla. Dua arkadaşlarımin dualarını kabul et rabbim oğlum için dua eden kullarindan razı ol inşallah . Amin

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
YUMITI
Allahım sen rahman be rahimsin sen oğlum göktan a şifa ver . Akranlarından geride kalmasınfiziksel bilişsel be ruhsal olarak ona sağlık sıhhat ver. Eşime ve bana yürüdüğü koştuğu konuştuğu okullardan mezun olduğu zamanları göster rabbim. Bana güç kuvvet ve ferahlık ver. Sinir ötesindeki tümaskerlerimizi koru onları bize bağışla. Dua arkadaşlarımindualarını kabul et rabbim oğlumiçin dua eden kullarindan razı ol inşallah . Amin

O Ozzgeee 700
tuce_tuce 1000
SuUtku 1000
bcgirl
mhnds_ 800
C cansu_tr
ftemiz 2000
@pkzz1000
yumiti
durkan 1641
OMRUM79 1000
beren_naz
stanki 2000
miyaww__ 1300
K Kelebek_131 500
3 tam 1 robot

KALAN:3.700

Günaydın hanımlar.
Az önce kızım kahvaltı yaparken sağ elini gösterdi bu ne diye.Kına gibi.
Sonra bi baktım benim sağ avuç içimde aynı.
Eşime sordum onda yokmuş.oğlumda da yok.ne olabilir ki

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
YUMITI
Allahım sen rahman be rahimsin sen oğlum göktan a şifa ver . Akranlarından geride kalmasınfiziksel bilişsel be ruhsal olarak ona sağlık sıhhat ver. Eşime ve bana yürüdüğü koştuğu konuştuğu okullardan mezun olduğu zamanları göster rabbim. Bana güç kuvvet ve ferahlık ver. Sinir ötesindeki tümaskerlerimizi koru onları bize bağışla. Dua arkadaşlarımindualarını kabul et rabbim oğlumiçin dua eden kullarindan razı ol inşallah . Amin

O Ozzgeee 700
tuce_tuce 1000
SuUtku 1500
bcgirl 1000
mhnds_ 800
C cansu_tr 700
ftemiz 2500
@pkzz1000
yumiti
durkan 1641
OMRUM79 1000
beren_naz 500
stanki 2000
miyaww__ 1300
K Kelebek_131 500
3 tam 1 robot 500

KALAN:ALLAH KABUL ETSİN

Günaydın hanımlar.
Az önce kızım kahvaltı yaparken sağ elini gösterdi bu ne diye.Kına gibi.
Sonra bi baktım benim sağ avuç içimde aynı.
Eşime sordum onda yokmuş.oğlumda da yok.ne olabilir ki
Gunaydin İkinizinde avucicinde sonradan olusan lekemi var aklima gelenleri soyleyeyim
Leke turuncuya yakinsa betakeroten fazlaligi olabilir ikiniz havuc ve birkac gida var onlardan agirlikli beslendiyseniz olabiliyor birakinca geciyor zamaninda havuc suyundan olmuslugum var
İkincisi egzama malum mevsimi tamda azma zamani varsa evde kortizonlu cilt kremi onlem olarak sur sonrada dr git oyun hamuruyla oyle bir renk verici aparatla ugrasip unutmusta olabilirmisiniz o okulda eline bulastirir elini tutarken sana gecer

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
DURKAN (DURSUN)
Öncelikle vatanımızı rabbim içerden ve dışarıdan gelen bütün tehlikelerden korusun güvenlik güçlerinin yardımcısı olsun.
Aileleremize birlik, dirlik, huzur, düzen, bedenimize sağlık versin
Helal kazançımıza haram karışmasın,

O Ozzgeee 1500
tuce_tuce
SuUtku
bcgirl
mhnds_
C cansu_tr
ftemiz 1141
@pkzz
yumiti
durkan
OMRUM79
beren_naz
stanki
miyaww__
K Kelebek_131
3 tam 1 robot

KALAN:14.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…