Yok canım dediğin gibi şeyler olmadı.ondan şaşırdım.Gunaydin İkinizinde avucicinde sonradan olusan lekemi var aklima gelenleri soyleyeyim
Leke turuncuya yakinsa betakeroten fazlaligi olabilir ikiniz havuc ve birkac gida var onlardan agirlikli beslendiyseniz olabiliyor birakinca geciyor zamaninda havuc suyundan olmuslugum var
İkincisi egzama malum mevsimi tamda azma zamani varsa evde kortizonlu cilt kremi onlem olarak sur sonrada dr git oyun hamuruyla oyle bir renk verici aparatla ugrasip unutmusta olabilirmisiniz o okulda eline bulastirir elini tutarken sana gecer
Ben varım :)Arkadaslar benimle eskiden (sureli sayili dua listemde okuyanlar )bilir bizler orada belli araliklarla 70.000 tevhid okuyordur
Hic bir dilek vs olmadan sadece ve sadece S.A.V efendimizin tum olmuslerimizin birde ozellikle kimsesi olmayip gocupte dua bekleyenlerin ruhlarina bagislamak icin bir defa olsun yapsakmi ne dersiniz isterseniz kalan usulu yapariz isterseniz kisi sayisina boleriz gununu uzun tutariz katilmk istemeyende pasiflik ister zorlama yok sonra latife dvm ederiz
Ben varımArkadaslar benimle eskiden (sureli sayili dua listemde okuyanlar )bilir bizler orada belli araliklarla 70.000 tevhid okuyordur
Hic bir dilek vs olmadan sadece ve sadece S.A.V efendimizin tum olmuslerimizin birde ozellikle kimsesi olmayip gocupte dua bekleyenlerin ruhlarina bagislamak icin bir defa olsun yapsakmi ne dersiniz isterseniz kalan usulu yapariz isterseniz kisi sayisina boleriz gununu uzun tutariz katilmk istemeyende pasiflik ister zorlama yok sonra latife dvm ederiz
Allah razi olsun cnmKizlar bgun türbeye gittim. Bu dua grubunun adina , burdaki kisilerinde isteklerinin, dileklerinin kabul olmasi niyetine duami ettim :) . Allah hepimizin duasini kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?