16.641 YA LATİF OKUMASİ

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
BERENNAZ
Parasını ödeyip de alamadığım bir evim var.Tapusunu hayırlısı ile alabilmeyi diliyorum Aileme sağlık kardeşime hayırlı bir iş ve kendime hayırlı bir eş istiyorum.Ülkemize de huzurlu günler diliyorum tüm askerlerimizi Rabbimkorusun

O Ozzgeee 1141
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 500
mhnds_
C cansu_tr 800
ftemiz 1000
@pkzz1000
yumiti 1000
durkan 1500
OMRUM79 1000
beren_naz
stanki 2000
miyaww__ 700
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot 1000

KALAN:3.000

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
BERENNAZ
Parasını ödeyip de alamadığım bir evim var.Tapusunu hayırlısı ile alabilmeyi diliyorum Aileme sağlık kardeşime hayırlı bir iş ve kendime hayırlı bir eş istiyorum.Ülkemize de huzurlu günler diliyorum tüm askerlerimizi Rabbimkorusun

O Ozzgeee 1641
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 500
mhnds_
C cansu_tr 800
ftemiz 1000
@pkzz1000
yumiti 1000
durkan 1500
OMRUM79 1000
beren_naz
stanki 2000
miyaww__ 700
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot 1000

KALAN:2.500

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
BERENNAZ

O Ozzgeee 1841
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 500
mhnds_
C cansu_tr 800
ftemiz 1000
@pkzz1000
yumiti 1000
durkan 1500
OMRUM79 1500
beren_naz 500
stanki 2000
miyaww__ 700
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot 1000

KALAN:1.300

Kizlar tevhide katilmayacak veya ara verecek olan varmi ?Az kaldik yakinda biter listemiz

Canım ben daha çok önce hiç tevhide katılmadım o sebeple öyle olsun böyle olsun diye fikir sunmuyorum. Sizler nasıl uygun görürseniz, hangisi daha güzel olur derseniz ben tamamım.

Canım ben daha çok önce hiç tevhide katılmadım o sebeple öyle olsun böyle olsun diye fikir sunmuyorum. Sizler nasıl uygun görürseniz, hangisi daha güzel olur derseniz ben tamamım.

Bence de nasıl uygunsa öyle olsun, farketmez, ikisi de uyar.
Kim katilir kim katilmaz bilmiyorum kizlar katilmayacaklar oldugunu varsaysam 11 kisi olsak bolersem kisi basi 6900 falan duser (bur hafta sure veririz) bolmez kalan usulu gidersemde latif gibi olur ama ne kadar surer bilemedim bakalim katilirim katilmam konusu belli olsun onada fikir cikar ortaya

Bana fark etmez Kızlar ya uyarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…