16.641 YA LATİF OKUMASİ

Arkadaşlar benim için 22 sine kadar Yasin suresi okuyabilir misiniz bir tane bile okusanız benim için iyi bi bebeğim olsun istiyorum ismim merve dileğimin kabulü için niyetlerseniz sevinirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah https://www.kadinlarkulubu.com/foru...olabilir-misiniz.1054782/page-2#post-54892989
Bu topiğe okursanız eğer bu topiğe okutabileceğiniz sayıyı yazarsanız beni çok mutlu edersiniz Allah razı olsun şimdiden

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
BERENNAZ
Parasını ödeyip de alamadığım bir evim var.Tapusunu hayırlısı ile alabilmeyi diliyorum Aileme sağlık kardeşime hayırlı bir iş ve kendime hayırlı bir eş istiyorum.Ülkemize de huzurlu günler diliyorum tüm askerlerimizi Rabbimkorusun

O Ozzgeee 2141
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 500
mhnds_
C cansu_tr 800
ftemiz 1000
@pkzz1000
yumiti 1000
durkan 1500
OMRUM79 1500
beren_naz 500
stanki 2000
miyaww__ 700
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot 1000

KALAN:1.000

Ya kızlar düşündüm de bölerek alsak daha iyi olacak sanki kalan olarak yapmayalım yani

Bolme olursa yetistirememezsem mahcup olurum size ama kalan usulu yaparsaniz yapabildigim kadar katilirim sizler bilirsiniz

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
BERENNAZ
Parasını ödeyip de alamadığım bir evim var.Tapusunu hayırlısı ile alabilmeyi diliyorum Aileme sağlık kardeşime hayırlı bir iş ve kendime hayırlı bir eş istiyorum.Ülkemize de huzurlu günler diliyorum tüm askerlerimizi Rabbimkorusun

O Ozzgeee 2141
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 500
mhnds_
C cansu_tr 800
ftemiz 1000
@pkzz1000
yumiti 1000
durkan 1500
OMRUM79 1500
beren_naz 500
stanki 2000
miyaww__ 700
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot 500

KALAN:500

Muhtemelen kalan usulu olur cogunluk oyle istiyor gibi artik ne zaman biterse nasip aslinda hepsinden hizli ilerlemesi lazim insallahta oyle olur

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
BERENNAZ

O Ozzgeee 2141
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 1000
mhnds_
C cansu_tr 800
ftemiz 1000
@pkzz1000
yumiti 1000
durkan 1500
OMRUM79 1500
beren_naz 500
stanki 2000
miyaww__ 700
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot 500

KALAN:ALLAH KABUL ETSİN

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
STANKİ (EDA)
Rabbim hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısını nasip etsin. Kayınpederimin kalp ameliyatıbaşarılı geçsin, şifa bulsun hayırlısıyla sağlığına kavuşsun.

O Ozzgeee 1641
tuce_tuce
SuUtku
bcgirl
mhnds_
C cansu_tr
ftemiz
@pkzz
yumiti
durkan
OMRUM79
beren_naz
stanki
miyaww__
K Kelebek_131
3 tam 1 robot

KALAN:15.000

Şu an 15641 gözüküyor ama eksiklik yok 1500 okumuştum zaten beren_naz

stanki için de 1000 alıyorum kalan 13500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…