- 26 Ocak 2018
- 426
- 523
- 103
- 38
Arkadaslar benimle eskiden (sureli sayili dua listemde okuyanlar )bilir bizler orada belli araliklarla 70.000 tevhid okuyordur
Hic bir dilek vs olmadan sadece ve sadece S.A.V efendimizin tum olmuslerimizin birde ozellikle kimsesi olmayip gocupte dua bekleyenlerin ruhlarina bagislamak icin bir defa olsun yapsakmi ne dersiniz isterseniz kalan usulu yapariz isterseniz kisi sayisina boleriz gununu uzun tutariz katilmk istemeyende pasiflik ister zorlama yok sonra latife dvm ederiz
LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR16641 YA LATİF OKUMASİ
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
DUA SAHİBİ: BERENNAZ
Parasını ödeyip de alamadığım bir evim var.Tapusunu hayırlısı ile alabilmeyi diliyorum Aileme sağlık kardeşime hayırlı bir iş ve kendime hayırlı bir eş istiyorum.Ülkemize de huzurlu günler diliyorum tüm askerlerimizi Rabbimkorusun
O Ozzgeee 2141
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 1000
mhnds_
C cansu_tr 800
ftemiz 1000
@pkzz1000
yumiti 1000
durkan 1500
OMRUM79 1500
beren_naz 500
stanki 2000
miyaww__ 700
K Kelebek_131 1000
3 tam 1 robot 500
KALAN:ALLAH KABUL ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?