16.641 YA LATİF OKUMASİ

LİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: @Ozzgeee

ftemiz 4141
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 600
C cansu_tr 2000
@pkzz1000
yumiti 2000
OMRUM79 1400
beren_naz 500
stanki 2000
miyaww__
A aselatilgan 1000
bezginblog
V Vavin 1000
H Hayalimi_yasarken
KALAN:0

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
FTEMİZ(fadime) duam:Allahım hayırlısıyla gönlüme göre bir iş nasip eylesin. Kızım istediği okulu(ömrü boyu mutlu olacağı ve rahat edeceği bir meslek) kazansın. Aileme huzur, bolluk,bereket, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın da gönlündeki dualarını kabul eyle Ya Rabbim.

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: @ftemiz

ftemiz
tuce_tuce
SuUtku
bcgirl 500
C cansu_tr 1000
@pkzz
yumiti
OMRUM79 1641
beren_naz
stanki
A aselatilgan
bezginblog
V Vavin
H Hayalimi_yasarken
KALAN:13500

Listeyi neden karıştırdınız anlamadım kızlar özzgee zaten listeden çıkmıştı onu listeden çıkartacaktınız . Ve benden itibaren başlayacaktık aşağı doğru devam edecektik . Özzgeye okuduk helal olsun sonra özgeyi sildiniz üzerine ftemiz geldi hiç birşey anlamadım kusura bakmayın . Listeli yöneten kişinin liste başında olmasına gerek Yok bende Kevser grubunu yönetmiştim ve listede sondaydım her neyse . Beni listeden çıkartın Allah kabul etsin

Canım karışacak bişey yok ki, hiç öyle kötü bir niyetim yoktu inan, listeyi yöneteceğim için başa aldım kendimi, ama yine de karar senin. Karışıklık olmasın diye yoksa herkese zaten okunuyor. Hakkını helal et canım, burası gönüllük üzerine bir dua yeri. Özge nin de o kadar emeği var, bizden bir dua ile katkımız olsun istemiştim.

Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin lütfen, üzüldüm açıkçası ben zorla bişey mi yaptırdım diye?

Tuğçe ben listeyi aynen kopyaladım kim hasta kim donda bakmadım bile değiştiğini sen söyleyince fark ettim.

Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin lütfen, üzüldüm açıkçası ben zorla bişey mi yaptırdım diye?

Tugce bende sen soyleyince fark ettim ftemizin nerde olduguna gidip baktım hatta. ftemizin oyle bişey dusunerek yaptıgını sanmıyorum canım. Listeyi goturmeye calışıyor o da Grup bozulmasın diye :) ha başta ha sonda ne fark etcek ki zaten listedeki herkese sıra geliyor yani . ha 2 gun önce okunmuş ha 5 gun sonra :)

Ben özgenin Kevser grubunu yönetmiştim daha 1 hafta evvel orayı bıraktım . Kimin nerede olduğunun önemi Yok evet . O zaman neden sırayı bozma ihtiyacı hissettiğini merak ettiğim için sordum. Listenin başında ortasında yada sonunda olsa fark etmez listeyi yine yönetebilirdi

Listenin yöneticisi olduğum belli olsun diye kendimi başa almıştım canım, ama neyse önemi yok. Herkesin kalbini Allah biliyor. Allah yolunu açık etsin.

Ben de ayrıca buralarda defalarca dua devraldım, hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.

Sorun yok listeden ismimi çıkartın Allah kabul etsin

FTEMİZ(fadime) duam:Allahım hayırlısıyla gönlüme göre bir iş nasip eylesin. Kızım istediği okulu(ömrü boyu mutlu olacağı ve rahat edeceği bir meslek) kazansın. Aileme huzur, bolluk,bereket, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın da gönlündeki dualarını kabul eyle Ya Rabbim.

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: @ftemiz

ftemiz
SuUtku
bcgirl 500
C cansu_tr 1000
@pkzz
yumiti
OMRUM79 1641
beren_naz
stanki
A aselatilgan
bezginblog
V Vavin
H Hayalimi_yasarken
KALAN:13500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…