Canim maxaretliyken okunuyorSabah yazmıştım mazaretliyim diye
aminn inşallah canım. Allah razı olsun.
Merhaba ftemizciğim, ben bu sıralamaya katılamayacağım.
Su gibi aksın okumalarınız inşallah.dua:
Canım karışacak bişey yok ki, hiç öyle kötü bir niyetim yoktu inan, listeyi yöneteceğim için başa aldım kendimi, ama yine de karar senin. Karışıklık olmasın diye yoksa herkese zaten okunuyor. Hakkını helal et canım, burası gönüllük üzerine bir dua yeri. Özge nin de o kadar emeği var, bizden bir dua ile katkımız olsun istemiştim.Listeyi neden karıştırdınız anlamadım kızlar özzgee zaten listeden çıkmıştı onu listeden çıkartacaktınız . Ve benden itibaren başlayacaktık aşağı doğru devam edecektik . Özzgeye okuduk helal olsun sonra özgeyi sildiniz üzerine ftemiz geldi hiç birşey anlamadım kusura bakmayın . Listeli yöneten kişinin liste başında olmasına gerek Yok bende Kevser grubunu yönetmiştim ve listede sondaydım her neyse . Beni listeden çıkartın Allah kabul etsin
Tuğçe ben listeyi aynen kopyaladım kim hasta kim donda bakmadım bile değiştiğini sen söyleyince fark ettim.Listeyi neden karıştırdınız anlamadım kızlar özzgee zaten listeden çıkmıştı onu listeden çıkartacaktınız . Ve benden itibaren başlayacaktık aşağı doğru devam edecektik . Özzgeye okuduk helal olsun sonra özgeyi sildiniz üzerine ftemiz geldi hiç birşey anlamadım kusura bakmayın . Listeli yöneten kişinin liste başında olmasına gerek Yok bende Kevser grubunu yönetmiştim ve listede sondaydım her neyse . Beni listeden çıkartın Allah kabul etsin
Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin lütfen, üzüldüm açıkçası ben zorla bişey mi yaptırdım diye?
Listeyi neden karıştırdınız anlamadım kızlar özzgee zaten listeden çıkmıştı onu listeden çıkartacaktınız . Ve benden itibaren başlayacaktık aşağı doğru devam edecektik . Özzgeye okuduk helal olsun sonra özgeyi sildiniz üzerine ftemiz geldi hiç birşey anlamadım kusura bakmayın . Listeli yöneten kişinin liste başında olmasına gerek Yok bende Kevser grubunu yönetmiştim ve listede sondaydım her neyse . Beni listeden çıkartın Allah kabul etsin
Ben özgenin Kevser grubunu yönetmiştim daha 1 hafta evvel orayı bıraktım . Kimin nerede olduğunun önemi Yok evet . O zaman neden sırayı bozma ihtiyacı hissettiğini merak ettiğim için sordum. Listenin başında ortasında yada sonunda olsa fark etmez listeyi yine yönetebilirdiTugce bende sen soyleyince fark ettim ftemizin nerde olduguna gidip baktım hatta. ftemizin oyle bişey dusunerek yaptıgını sanmıyorum canım. Listeyi goturmeye calışıyor o da Grup bozulmasın diye :) ha başta ha sonda ne fark etcek ki zaten listedeki herkese sıra geliyor yani . ha 2 gun önce okunmuş ha 5 gun sonra :)
Listenin yöneticisi olduğum belli olsun diye kendimi başa almıştım canım, ama neyse önemi yok. Herkesin kalbini Allah biliyor. Allah yolunu açık etsin.Ben özgenin Kevser grubunu yönetmiştim daha 1 hafta evvel orayı bıraktım . Kimin nerede olduğunun önemi Yok evet . O zaman neden sırayı bozma ihtiyacı hissettiğini merak ettiğim için sordum. Listenin başında ortasında yada sonunda olsa fark etmez listeyi yine yönetebilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?