500 aldım kalan 4000LİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİRFTEMİZ(fadime) duam:Allahım hayırlısıyla gönlüme göre bir iş nasip eylesin. Kızım istediği okulu(ömrü boyu mutlu olacağı ve rahat edeceği bir meslek) kazansın. Aileme huzur, bolluk,bereket, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın da gönlündeki dualarını kabul eyle Ya Rabbim.
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: @ftemiz
ftemiz [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
Arladaslar hepinizden Allah tek tek razi olsun ben giremiyordum bgn bakarken gordum ki ben cikartin siz dvm ederseniz demisken saolun var olun Allah guzel gonlunuzun karsiligini versin dilerim okumak istemis okumussunuz ama skinti olmus uzuldumLİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİR16641 YA LATİF OKUMASİ
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
DUA SAHİBİ: @Ozzgeee
ftemiz 4141
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 600
C cansu_tr 2000
@pkzz1000
yumiti 2000
@OMRUM791400
@beren_naz 500
@stanki2000
@miyaww__
A aselatilgan 1000
bezginblog
@Vavin1000
H Hayalimi_yasarken
KALAN:0
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
Allah razı olsun canım, ama seni inan çok iyi anladım. Çok zormuş yani, ama neyse geçti gitti. Helal olsun benden yana canım. Allah tez zamanda şifalar versin.Arladaslar hepinizden Allah tek tek razi olsun ben giremiyordum bgn bakarken gordum ki ben cikartin siz dvm ederseniz demisken saolun var olun Allah guzel gonlunuzun karsiligini versin dilerim okumak istemis okumussunuz ama skinti olmus uzuldum
Ben listeyi yoneten kardesimle kac zamandir okuyorum oyle kendini basa alacak biri degil listeyi yapan basa koyuluyor sanmis olabilir zamanla cikanlar ayrilanlar pasifler derken hep o kivama geliyor listeler ama biri sira istese yada fazladan su kisiye okuyalim dense yahut su hasta bu bebek var okusakmi dense ilk hadi okuyalim diyen kisi kirmayin ayiptir gunahtir ayrica liste dvm etsin diye cabaliyor liste isi oyle kolay is dgl sonucta geri kalanlar zaman yaratamiyor veya almak istemiyor ki 2,3 kisinin yardimiyla dvm ettirmeye calisiyor saolsun varolsun demek lazim hatir var okuyalim o bize emek verdi diye bakmis hastalik bu diye bakmis cok mutlu oldum gerilme olduysa bu kararindan uzulduyseb hakkini helal etftemiz
Hepinizin Allah dualarini kabul eylesin insallah birbirimize guzel haberler verelim opuyorum
merhaba canım benim sana dua okunması ile ilgili bir sorunum yoktu yukarıda da zaten bunu söyledim . Lütfen yanlış anlaşılmasın . Sen her zaman fedakarlık eden herkesi toplayan birisin o yüzden sana seve seve okudum lütfen konu yanlış anlaşılmasın başka bir yere gitmesin . Sorun o değildi sevgilerArladaslar hepinizden Allah tek tek razi olsun ben giremiyordum bgn bakarken gordum ki ben cikartin siz dvm ederseniz demisken saolun var olun Allah guzel gonlunuzun karsiligini versin dilerim okumak istemis okumussunuz ama skinti olmus uzuldum
Ben listeyi yoneten kardesimle kac zamandir okuyorum oyle kendini basa alacak biri degil listeyi yapan basa koyuluyor sanmis olabilir zamanla cikanlar ayrilanlar pasifler derken hep o kivama geliyor listeler ama biri sira istese yada fazladan su kisiye okuyalim dense yahut su hasta bu bebek var okusakmi dense ilk hadi okuyalim diyen kisi kirmayin ayiptir gunahtir ayrica liste dvm etsin diye cabaliyor liste isi oyle kolay is dgl sonucta geri kalanlar zaman yaratamiyor veya almak istemiyor ki 2,3 kisinin yardimiyla dvm ettirmeye calisiyor saolsun varolsun demek lazim hatir var okuyalim o bize emek verdi diye bakmis hastalik bu diye bakmis cok mutlu oldum gerilme olduysa bu kararindan uzulduyseb hakkini helal etftemiz
Hepinizin Allah dualarini kabul eylesin insallah birbirimize guzel haberler verelim opuyorum
Canım katılmak istiyor musun?Mrblar liste bitiminde benide alirmisiniz bende katilmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?