2000 adet okudum Allah kabul etsin insallah2000 tane alıyorum
kalan 8000
Canım başta sayı aldıktan sonra okuduğunda tekrar yazmana gerek yok. Ancak bir engel olur aldığını okuyamazsan o zaman okuyamadım diye yazarsın biz okunmayını paylaşıp okuruz.2000 adet okudum Allah kabul etsin insallah
kalan 40001000 aldım kalan 2000
evet kalan 3000 canım.Kızlar kendim için 1000 tane alıyorum ama sanırım sayıda bir karışıklık var kalan 3000 olmalı
canım okuduğun zaman yazmana gerek yok, ilk yazdığında biz listeye koyuyoruz. karışıklık oluyor ikince kere yazınca.2000 adet okudum Allah kabul etsin insallah
tamam o zaman sağolun haber verdiğiniz içincanım okuduğun zaman yazmana gerek yok, ilk yazdığında biz listeye koyuyoruz. karışıklık oluyor ikince kere yazınca.
Allah sağlıcakla hayırlı bir bebek nasip etsin inşallah canım. Allah senden de razı olsun.Kizlar Allah sizden razi olsun. Sizinde gonlunuzde ne duaniz varsa kabul etsin insallah. Liste de hizlanmaya basladi. Sizlere cok cok tesekkur ederim her birinizden yazilan mesajlar beni cok duygulandirdi. Allah sizden kat kat razi olsun
500 daha okudumyumiti , H Hayalimi_yasarken , Sealand , beren_naz , bezginblog , SuUtku kızlar bir siz kaldınız. haber verin lütfen.
500 okudum. kalan:2000 şeklinde yazar mısın canım? ben şimdi kaydediyorum da, bir daha bildirimde bulunurken bu şekilde yazarsan sevinirim.500 daha okudum
Tamam canım yazarim500 okudum. kalan:2000 şeklinde yazar mısın canım? ben şimdi kaydediyorum da, bir daha bildirimde bulunurken bu şekilde yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?