Aynen ben de bazen Y ve L harflerini karıştırıyorum. :) Ama manevi olarak çok rahatlatıyor.Allah kabul eylesin, ard ardına YA LATIF dedigim zaman resmen dilim dolasıyor : ) ama 100 taneyi tamamlayıp tekrar bastan başladığım zama çok fena gaza geliyorum : ) Allah kabul etsin okunan arkadasının ne muradı var ise Rabbim kabul eylesin inşallah
Allah kabul eylesin, ard ardına YA LATIF dedigim zaman resmen dilim dolasıyor : ) ama 100 taneyi tamamlayıp tekrar bastan başladığım zama çok fena gaza geliyorum : ) Allah kabul etsin okunan arkadasının ne muradı var ise Rabbim kabul eylesin inşallah
canim niyetlerimiz yazar sıra bize gekince ona göre arkadaşımızın biletini söyler oyke çekeriz ya latif o yada bitince söyleriz niyetini
LİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK
DUA SAHİBİ: @bcgirl(Begüm)
Duam : Allahim hakkimda hayirlisini nasip eyle . Hayirli tez vakitte bir is bulabilmemi nasip et. Sen yollarimi ac yarabbi. Sen gonlumdeki kisi eger benim icn hayirli ise durumlarin netlesmesini nasip et.
LİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİR16641 YA LATİF OKUMASİ
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
Duam : Allahim hakkimda hayirlisini nasip eyle . Hayirli tez vakitte bir is bulabilmemi nasip et. Sen yollarimi ac yarabbi. Sen gonlumdeki kisi eger benim icn hayirli ise durumlarin netlesmesini nasip et.
ftemiz 1000
SuUtku 1000
bcgirl 1000
C cansu_tr 1000
Tavuk_suyu_ 1000
yumiti 1000
OMRUM79 500
beren_naz 500
stanki 1641
bezginblog 500
V Vavin 1000
@gelecekelbetgelecek 500
Minnoskafa 1000
Rakika 2000
icroc 1500
Yasmin42423 500
Sealand 500
nursevdi 500
KALAN:0
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
Son 500 adet okudum kabul olsun inşallahLİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİR16641 YA LATİF OKUMASİ
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
ftemiz 1000
SuUtku 1000
bcgirl 1000
C cansu_tr 1000
Tavuk_suyu_ 1000
yumiti 1000
OMRUM79 500
beren_naz 500
stanki 1641
bezginblog 500
V Vavin 1000
@gelecekelbetgelecek 500
Minnoskafa 1000
Rakika 2000
icroc 1500
Yasmin42423 500
Sealand 500
nursevdi 500
KALAN:0
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?