16.641 YA LATİF OKUMASİ

amin CNm

Herkesin yardımıyla ben listeyi düzenlerim bende devam ederse çok sevinirim ben bu esmanin gücüne güveniyorum allah'ım izniyle
Aslında standart sayı mı versek herkese dicem ama bu sefer de gelemezse kalıyo. Sayı olmayınca da haksızlık oluyo gibime geliyo. Peki diğer bazı topiklerdeki gibi isim vermeden başlayıp misal 16641 diye, sayı düşe düşe gitse. Tekrardan bitince sayı başlarız.

yumiti canım O Ozzgeee ilgilenemiyorum demişti,listeyi takip edecek olursa ben varım.

Cnm ben ilgilenemiyorum o yuzden biraktim zaten kismet olursa ramazanda sadece bir sayfa acicam tevhid ve ihlas okumasi serbest okuma kadir gecesine kadar okuyan yazar kadir geceside bagislariz diye dusundum gunluk duzenleme devamlilik gereken listelere maalesef bu ara musait degilim insallah el birligi ile dvm ettirirsiniz

Canım o şekilde de kimin için okunduğu belli olmuyor.

Canım o şekilde de kimin için okunduğu belli olmuyor.
Herkes kendi duasini takip ederse hem gunluk giris olur hem dilegini adini duzgunce yazar bekleme olmaz hemde bir kiside sorumluluk yuku olmaz ancak o sekilde mantikli gorunuyor kime okunuyorsa o takip eder sonraki kisi kimse oda kendi duasini takip eder oyle oyle gider liste yapmayi bilmeyenede cok skinti degil kalan usulu gidiliyor zaten sayilarini falan kontrol eder dilegini yazar yine seri olur diye dusundum tabi fikir sadece yazmak istedim

Bence de mantıklı. Sıra kime geldiyse o takip edip kimin ne kadar aldığını yazar. Zaten alan kişiler de kalan sayıyı yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…