- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
amin CNmLİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİR16641 YA LATİF OKUMASİ
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
Dua sahibi : @nursevdi- adım nurseven.
Duam : sağlıklı sihhatli evlatlarimin olması.
ftemiz
bcgirl
C cansu_tr 900
@pkzz1000
yumiti
OMRUM79 1000
beren_naz 500
stanki 2600
V Vavin 1000
H Hayalimi_yasarken 1000
Minnoskafa 1000
@HemDeliHemAsik1000
icroc 1000
Yasmin42423 1000
Sealand
nursevdi 1641
KALAN:2000 diye
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
Bende varım canımArkadslar 16.641 ya latif esmasina okumaya var mısınız?
Aslında standart sayı mı versek herkese dicem ama bu sefer de gelemezse kalıyo. Sayı olmayınca da haksızlık oluyo gibime geliyo. Peki diğer bazı topiklerdeki gibi isim vermeden başlayıp misal 16641 diye, sayı düşe düşe gitse. Tekrardan bitince sayı başlarız.Herkesin yardımıyla ben listeyi düzenlerim bende devam ederse çok sevinirim ben bu esmanin gücüne güveniyorum allah'ım izniyle
Canım o şekilde de kimin için okunduğu belli olmuyor.Aslında standart sayı mı versek herkese dicem ama bu sefer de gelemezse kalıyo. Sayı olmayınca da haksızlık oluyo gibime geliyo. Peki diğer bazı topiklerdeki gibi isim vermeden başlayıp misal 16641 diye, sayı düşe düşe gitse. Tekrardan bitince sayı başlarız.
Aslında standart sayı mı versek herkese dicem ama bu sefer de gelemezse kalıyo. Sayı olmayınca da haksızlık oluyo gibime geliyo. Peki diğer bazı topiklerdeki gibi isim vermeden başlayıp misal 16641 diye, sayı düşe düşe gitse. Tekrardan bitince sayı başlarız.
Herkes kendi duasini takip ederse hem gunluk giris olur hem dilegini adini duzgunce yazar bekleme olmaz hemde bir kiside sorumluluk yuku olmaz ancak o sekilde mantikli gorunuyor kime okunuyorsa o takip eder sonraki kisi kimse oda kendi duasini takip eder oyle oyle gider liste yapmayi bilmeyenede cok skinti degil kalan usulu gidiliyor zaten sayilarini falan kontrol eder dilegini yazar yine seri olur diye dusundum tabi fikir sadece yazmak istedimCanım o şekilde de kimin için okunduğu belli olmuyor.
Bence de mantıklı. Sıra kime geldiyse o takip edip kimin ne kadar aldığını yazar. Zaten alan kişiler de kalan sayıyı yazar.Herkes kendi duasini takip ederse hem gunluk giris olur hem dilegini adini duzgunce yazar bekleme olmaz hemde bir kiside sorumluluk yuku olmaz ancak o sekilde mantikli gorunuyor kime okunuyorsa o takip eder sonraki kisi kimse oda kendi duasini takip eder oyle oyle gider liste yapmayi bilmeyenede cok skinti degil kalan usulu gidiliyor zaten sayilarini falan kontrol eder dilegini yazar yine seri olur diye dusundum tabi fikir sadece yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?