16.641 YA LATİF OKUMASİ

Canim bu ara asiri bir yogunlugum var. Birine okusam digerine okuyamazsam benim icim kotu olur . Beni es gecin bu seferlik :/ yumiti

Ben katılırım kızlar esmalar bana iyi geliyor.Bu aralar iyi değilim bir an evvel başlayalım inşallah

Canım beni de eklermisin açınca tevhid ve ihlas süresi topiklerine

Bende katılırım.

Ricam herkes belli bir sayı aldıktan sonra eğer kişinin dua süresi uzadıysa herkesin elinden geldiğince tekrar sayı alması. Örneğin 1000 aldın sayı kaldı bitmiyorsa herkes 200 300 daha alsa hızlıca biter sıkıntı olmaz. Listeyi yöneten kişi için zor oluyor, kendimizi onun yerine koyalım. Kalp kırgınlığı olmasın. Rabbim şimdiden hayırlı dualarımızı kabul etsin.

Arkadaşlar biz uzun zamandır bu esma-ül yapıyoruz O Ozzgeee allah razi olsun cok iyi idare etti . Bende katıliyorim stanki herkes 1000 aldı ama sayı bitmediyse 500 200 alıp kişinin duasını bitirelim birde bence en az 1000 aldim herkes özel durumlar hariç tabi ki ama yinede siz bilirsiniz bende kişi kisi okuma taraftariyim herkesin duasına niyetlenip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…