Arkadaşlar lütfen hergün okumaya çalışalım. 1 kişi 3 gün sürüyor, liste ilerlemiyor.
Normalde günde 1 kişiyi okuyup bitiriyorduk. Uzadımı inan sıkılıyorum, bir de 5 dakikasürüyor ki, ne olcak yani. Mesele sorumluluk meselesi, umarım arkadaşlar da daha aktif olurlar bundan sonra. Ama böyle 3 gün sürerse, bırakmayı düşünüyorum açıkçası.Aslında ben kendim için almayacaktım, farklı kişilerin duası olsun dileğimde diye ama madem çok uzadı kalanı ben okuyayım canım.
Kendim için 2.000 alıyorum
Kalan 0
Okuyan herkese çok çok teşekkür ediyorum, rabbim hepimizin kalbimizdeki dua ve dileklerimizi en hayırlısında yaşatsın bizlere.
Yeni kişi eklemiyor musunuz ? Sürekli katılım sağlayan arkadaşlar alımı artırırsa o gün içinde biter. 1 günde bitecek şekilde dağıtım yaparız. Müsait olan çok alır günü bitiririz. Yarınki gün diğer arkadaşa geçilmiş olur.Normalde günde 1 kişiyi okuyup bitiriyorduk. Uzadımı inan sıkılıyorum, bir de 5 dakikasürüyor ki, ne olcak yani. Mesele sorumluluk meselesi, umarım arkadaşlar da daha aktif olurlar bundan sonra. Ama böyle 3 gün sürerse, bırakmayı düşünüyorum açıkçası.
Yeni kişi eklemiyor musunuz ? Sürekli katılım sağlayan arkadaşlar alımı artırırsa o gün içinde biter. 1 günde bitecek şekilde dağıtım yaparız. Müsait olan çok alır günü bitiririz. Yarınki gün diğer arkadaşa geçilmiş olur.
1000 tane demistim ama bana 2000 yazabilirsin.@Queen21 duası :
C cansu_tr
yumiti
OMRUM79 641
ftemiz
beren_naz
stanki
V Vavin
Sealand
nursevdi
askiminaskiyim
SuUtku
z_e_l_i_s
@Queen21
mor_bulut
Butterfly465
S Syh3
A akimel
changelife
KALAN:16.000
YENİ LİSTE BU SEKİLDE EN AZ 1000 ESMA OKUYUP DUZENLİ BİLDİRİM YAPACAK ARKADASLAR KATILSIN LUTFEN 2 ARKADASA KATILMAYAN LISTEDEN CIKARTILACAKTIR. KIMIN ICIN NE KADAR ALDIGIMIZI YAZARAK KALAN SAYIDAN DUSEREK DEVAM EDELİM.
Tamam ben okurum siz sayıdan düşersiniz beni sonra eklesede oluryumiti yapıyor listeyi canım, sanırım alırız. Bu sıra biraz rahatsız.
Ekledim canım, devam edebilirsin.Tamam ben okurum siz sayıdan düşersiniz beni sonra eklesede olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?