16.641 YA LATİF OKUMASİ

A akimel duası

Sealand
stanki 1500
V Vavin
nursevdi
z_e_l_i_s
S Syh3
A akimel
kedisevgisi 1000
suspushanimcim
@Jocelyn 1000
C cansu_tr
Alevv8142
SuUtku 1000
Butterfly465 641
in_ay 1000
@zeynoc17
H Hayalimi_yasarken
@Isabellla
M Mehtapmeri 1000
@AVON52
E Elanur__

Kalan 9500.

En az 1000 esma ile düzenli bildirim yapmaya çalışalım. 2 kişiye bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır.

Bayram ve tatil nedeniyle herkesin telaşının olduğunu düşünüyorum. Müsait olanlar, okuyabilenler bildirim yapar zaten, kimseyi sıkmayalım.

Merhaba beni yeniden ekler misiniz 6 haftalık hamileydim düşük ve arkasından kürtaj oldum 3 gün önce hem arkadaşlar için dua etmiş arkadaşlardan da dua almış olurum Rabbim yeniden sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim Aminnn

bende katılmak istiyorum

Sıra bana gelmiş;
kedisevgisi duası
Hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallah. Çok istediğim bir şey var, hayırlı değilse de Allah hayır etsin.

Sealand
stanki 1000
V Vavin 1000
nursevdi
z_e_l_i_s
S Syh3
A akimel
kedisevgisi 500
suspushanimcim
@Jocelyn
C cansu_tr
Alevv8142
SuUtku
Butterfly465
in_ay
@zeynoc17
H Hayalimi_yasarken
@Isabellla
M Mehtapmeri 1000
dvtb 5641
P Prenses Polyanna 500

Kalan 7000.

En az 1000 esma ile düzenli bildirim yapmaya çalışalım. 2 kişiye bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır.

Bayram ve tatil nedeniyle herkesin telaşının olduğunu düşünüyorum. Müsait olanlar, okuyabilenler bildirim yapar zaten, kimseyi sıkmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…