• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Haha bunu kocan duymasin. :KK70:

Yarismaya niyetimiz varsa topigi bugun - yarin acicam ama 29 Eylulde baslayacak. Sonradan katilim olmayacak. 3-4 gun dusunsunler. :D
Hee adamın korkulu rüyası olmaya başladın, ayın 28 ini dört gözle bekliyordu garibim:KK70:Bence de bi düşünsünler :)
62.500:63:
Çok sıkmıyorum galiba:KK23:
Amanında amanın kim gelmiş :)

Haha bunu kocan duymasin. :KK70:

Yarismaya niyetimiz varsa topigi bugun - yarin acicam ama 29 Eylulde baslayacak. Sonradan katilim olmayacak. 3-4 gun dusunsunler. :D
Ben bayramda diyet yapamam:KK30:Şimdi çok yapıyorum ya:KK70:
Tatil sonrası beni ciddi olarak alabilir misiniz
amin.gif

Ben geldim en çok kilo veren, en büyük rakibiniz:D:KK70:
Sen o sofrayı hazırlayıp nasıl kilo almadın :) Bakarak doyanlardan mısın?:KK70:
Kiz sen yine iyi almamissin. Ben ile pinko kilo aliyoruz. Gerci o da gram gram veriyor. :KK70: Dur bakalim sarji bekliyorum surpriz olacak bana da. :KK51:
Dün baktığımda vermemiştim valla Bir de 1 saat sonra deneyeyim:KK70:

Tatil ne zaman kiz. Ya yok daha kati olacak ama istedigini ye serbest yalniz sure uzun olacagi icin kasmaya gerek yok bence. :D
Haftaya salı memlekete gidiyorum 1 hafta ordayım 10 gün sonra bayram gelsin tatlılar:KK70:
Sen o sofrayı hazırlayıp nasıl kilo almadın :) Bakarak doyanlardan mısın?:KK70:

Dün baktığımda vermemiştim valla Bir de 1 saat sonra deneyeyim:KK70:
Canım ben abartmadan yiyorum yoksa şimdi 100 kilo olurdum:KK58:

Haftaya salı memlekete gidiyorum 1 hafta ordayım 10 gün sonra bayram gelsin tatlılar:KK70:

Canım ben abartmadan yiyorum yoksa şimdi 100 kilo olurdum:KK58:
Bende abartmadan yiyorum ama çok uyuyodum, Kahvaltı yapıp uyumaya gidiyodum, akşam yemek yiyip 1-2 saat yine uyuyodum, 8 ayım böyle geçti bi baktım şişmişim :KK70:

:) İnatlaşıyor benimle pilini sökcem o olacak. Onun görevi beni mutlu etmek değil mi? :63:Amacının dışına çıkıyor:KK70:

Bence de sok , hasat et. Coktan haketmis. :KK70:
Beni almayın aranıza:KK70:
Ama bayram sonrası geleyim yeni kilolarımla:KK59::KK70:

Bayram sonrasi yok, 29 unda basliyor baslayacaksa, sonradan katilim yok. :63: Sende boyle yaparsan otekiler ne yapmaz. :KK70:

Bence de sok , hasat et. Coktan haketmis. :KK70:

Bayram sonrasi yok, 29 unda basliyor baslayacaksa, sonradan katilim yok. :63: Sende boyle yaparsan otekiler ne yapmaz. :KK70:
Tamam o zaman beni dışlayın,atın:63::KK42:
Evliliğin ilk ayları yorucu olabiliyor, sürekli gez toz insanda hal kalmıyor, kolay değil yani uyanık kalmak :KK70:
:KK30::KK8:Anladım:KK70::KK70:

Back
X