- 10 Ocak 2014

- 30.830

- 47.062

- 798

- Konu Sahibi AklinYolu1

Karşı teklif sun hangi tarih olsun istiyorsun :)Yok canım ben takip edemem beni şimdilik almayın ondan sonraki yarışmaya katılırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşı teklif sun hangi tarih olsun istiyorsun :)Yok canım ben takip edemem beni şimdilik almayın ondan sonraki yarışmaya katılırım![]()
Canım ben 15 gün sonra ancak müsait olurum o yüzden beni bundan sonraki yarışa dahil edersinizKarşı teklif sun hangi tarih olsun istiyorsun :)
Kakao , nutella yiyecegine dogru durust bir cikolata ye bari , degsin kilo aldiginaSen benim kakaoyu kaşık kaşık yediğimi biliyor musun? :) Çikolataya değil kakaoya bağımlıyım sanırım, acı acıda çok güzel oluyor :)
Aynen napim onsuz birşey değişmeyecekse onla mutlu olayım![]()
Naptın sennnn... Tam da market listesi hazırlıyordum burdaKakao , nutella yiyecegine dogru durust bir cikolata ye bari , degsin kilo aldiginaantep fistikli cikolatayi hic bir cikolataya degismem
unuttum tadini madini
![]()
Öbür zayıflama topiklerinden gelip dalga geçecekler bizimleCanım ben 15 gün sonra ancak müsait olurum o yüzden beni bundan sonraki yarışa dahil edersinizYaza kadar 100-200 gr bayağı kilo veririz
![]()
28 gunluk bir surede, haftada bir kez bildirimle ve tarti resimleriyle olabilir ama ben artik kimseyi durtmem.Olursa daha kati olacagim kesin.
Bakalim yarisma nasil bitecek, kimler katilmak isteyecek.
Bendee varimmm...![]()
Yok canım ben takip edemem beni şimdilik almayın ondan sonraki yarışmaya katılırım![]()
Rezillik diz boyuNaptın sennnn... Tam da market listesi hazırlıyordum burdaLucky bana ordan çikolata getirene kadar yemiycem hiç
Öbür zayıflama topiklerinden gelip dalga geçecekler bizimleBirde ilk sayfaya çarşaf gibi yaymış Lucky
![]()
Yok sen açacaksın ben katılacağımOndan sonra yok canim, bu benim actigim son topik artik sen acarsin ben katilirim.![]()
Hadi açsana bekliyorum burda :)Ondan sonra yok canim, bu benim actigim son topik artik sen acarsin ben katilirim.![]()
Arzum a kefil olurum tabi
Almayak o zamanArzum a kefil olurum tabibasladigi isi yarim birakmaz , en iyisini yapmaya calisir:) en buyuk rakiplerinizden biri olur
![]()
Arzum a kefil olurum tabibasladigi isi yarim birakmaz , en iyisini yapmaya calisir:) en buyuk rakiplerinizden biri olur
![]()
Gitti bileHosgeldin askkitabi![]()
Hosgeldin askkitabi![]()
Korkmuyorum kimsedenHosbulduk canim..
ayrica benden de KORKUN!!![]()
Korkmuyorum kimsedenBizim topikte işler bildiğiniz gibi yürümüyor :) Bize katılan kilo alıyor
![]()