• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

O zaman Adam etme zamani geldi :KK59:
Haydi ARZUMM77 kolari siviliyalim.... :KK71:
Berrati senin ne isin var burda?? Catlatmaya mi geldin o tas göbeginle???:KK66:

Uyus o ya.:63: Gecen gordum bir gram yagi yok, geliyor iste bizi catlatmaya. :KK70:
Hırslı çok kişi var, bakalım onlar mı bizi kendine benzetecek? biz mi onları:KK70:

Ben gelmeyen reglimin kurbani oldum sen kendine bak. :KK70:

kafam karisti bir buraya bir yeni sayfaya yaziyorum..
Biz sana heryerden cevap veririz rahat ol :) Azıcık daha kalsak dil olarak doğacakmışız:KK70:
Uyus o ya.:63: Gecen gordum bir gram yagi yok, geliyor iste bizi catlatmaya. :KK70:

Ben gelmeyen reglimin kurbani oldum sen kendine bak. :KK70:
Benim neyim varmış daha yeni azıcık kilo aldım :) Ben markete gidip üstünde ligt yazan herşeyi alcam :KK70:

Ya aslinda soyle oldu. Ben bunu kapattirip 29 unda otekini acabilirdim. Normali de oydu, yalniz bu sekil bir gunde kimse duymuyor ve sonradan katilmak istiyorlar.

O yuzden 4 gun de dusunup tasinsinlar, sonra ben bunu kapattirip otekine gecerim dedim.

Amacim konu tekrari yapmak degildi. Gormeyenleri dusundugum icin oldu ama bosver kalsin.

Ben gideyim tartilip bugunku bildirimimi yapayim. :cool:

Ya aslinda soyle oldu. Ben bunu kapattirip 29 unda otekini acabilirdim. Normali de oydu, yalniz bu sekil bir gunde kimse duymuyor ve sonradan katilmak istiyorlar.

O yuzden 4 gun de dusunup tasinsinlar, sonra ben bunu kapattirip otekine gecerim dedim.

Amacim konu tekrari yapmak degildi. Gormeyenleri dusundugum icin oldu ama bosver kalsin.

Ben gideyim tartilip bugunku bildirimimi yapayim. :cool:
Ama o tekrar değil ki yeni birşey :)

Bu kadar saat bekledim, anca bu kadar gitti :) 56.8

Eklentiler

• IMG_20140924_164022.webp
    IMG_20140924_164022.webp
    168,2 KB · Görüntüleme: 55
Back
X