• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Buarada nasil verdin Kilolarini 6 kg giti diyorsun ve daha 2 kg gitsin diyorsun? Nasil giti bunlar söyle bakayim?? Yoksa kasla göz arasi Lipo mi yaptin?:KK66:
Yok canim ya ne liposu:) ekmek yemedim bir sure . Daha cok protein tukettim. Turkiye deydim orada verdim . Cok sicaklarda bol bol su ictim , fazla yemek yiyemedim. Bol bol meyva ve yesil cay ictim. Bu sekilde gitti darisi basina canim:KK39:

Son düzenleme:
Dün bildirim yapamadım luckycim :KK43:Midem kötüydü öğlenden sonra hastaneye şehire indim gitmişkende gezip geldik geç vardım eve ösür dilerim:KK23: kilom 55,5 hastanedeyken tartıldım dün kilo vermitorum alıyorum sonum hayır olsun:KK30:

Dün bildirim yapamadım luckycim :KK43:Midem kötüydü öğlenden sonra hastaneye şehire indim gitmişkende gezip geldik geç vardım eve ösür dilerim:KK23: kilom 55,5 hastanedeyken tartıldım dün kilo vermitorum alıyorum sonum hayır olsun:KK30:

Gecmis olsun dilara.:nazar: Senin normal sartlarda bildirim yaptigini biliyorum. :KK66:

---------------------------------------------------
Liste eklenmistir. :KK19:

Son bildirim Eylul 29 , pazartesidir. :cool:

28 gunluk bir surede, haftada bir kez bildirimle ve tarti resimleriyle olabilir ama ben artik kimseyi durtmem. :KK70: Olursa daha kati olacagim kesin. :KK11: Bakalim yarisma nasil bitecek, kimler katilmak isteyecek. :cool:

Kolaya gelince pahali degil, sute gelince pahali. Organik yasa biraz, bahane bulma. :KK69:
ben varım :KK3:
Canım hoşgeldin:KK19:
Hoşbulduk birtanemm :KK68:
Arzum a kefil olurum tabi :KK19: basladigi isi yarim birakmaz , en iyisini yapmaya calisir:) en buyuk rakiplerinizden biri olur:KK66:

:KK73::KK9::rolleyes:

Evet,bende şimdi baktım diğer konuya kapatılmış :KK43: Konuyu açan sensin,konu ismini değiştir arkadaşım devam edelim :KK66:

Isim degistirip bu konudan devam etmek istemiyorum cunku kurallar farkli, o yarisma biraz daha kati, uyeler farkli. Bunun suresi doluyor . Bundan devam etmek bana sacmalik gibi geliyor. :KK43:

Kızlar,telefondan buraya foto eklemek istedim ama yapamadım :KK12: Nereden nasıl yapıyorsunuz? Sistem değişmiş..Sabah tartılmıştım ben,ziyan olmasın ekliyim yine demiştim ama yapamadım :KK45:

Kızlar,telefondan buraya foto eklemek istedim ama yapamadım :KK12: Nereden nasıl yapıyorsunuz? Sistem değişmiş..Sabah tartılmıştım ben,ziyan olmasın ekliyim yine demiştim ama yapamadım :KK45:
Ya iyi konuya değindin bende resim ekliyemiyordum baya bi kurcaladım da mesaj yazarken dosya yükle kısmı çıkıyor ordan ekliyorsun :KK66: önceki gibi ikonların olduğu yerden diil yani

image.webp Bu arada sabah sabah tartılıp hemen foto çekmiştim.Ziyan olmasın fotolar baareee..:KK48:
Benim tartım yağ,kas oranınıda ölçüyor aslında.Ama ben pek anlamam.Anlayan olursa onlarıda eklemek isterim ;)
Teşekkürler Dilaraginosss Dilaraginosss ;)

Back
X