16 haftalik gebeligim sonlandirilacak cok kotuyum 😞

Benim rüyama girdiniz Allah size yardım etsin insallah Hamile olduğum için sizi çok iyi anlıyorum sanırım.. Çok zor bir durum..
Amin inşallah doktorların karar vermesini bekliyorum birazdan ultrasona alicaklar perinatoloji uzmanlari bakacak stres icerisindeyim keşke bebeğimin suyu cogalsa diye çok dua ettim

Biliyorum ama merak ettim suda içiyormu diye bende zorla içtiğim icin
MErak etsenizde bu sorunun yeri burası değil. Ne o öyle anneyi suçlar gibi. Ya su içmekte zorlanan ki hamileliğin ilk aylarında olabiliyor, bir anne adayı olsaydı ve sizin bu söylediğiniz o zaman nasıl anlaşılacaktı hiç düşüdünüzmü?

Rabbim sabır versin. Çok zor bir süreç.
Herşey bebeğin sağlıklı olması yada olmaması ile başlıyor aslında. Bebek sağlıklı ise herşey normal ilerliyor. Fakat mesanesi yok diyorsunuz, en can alıcı şey bu aslında. Sorunun kökeni...
Rabbim hakkında en hayırlı şekilde ve en acısız şekilde ilerlemesini nasip etsin canım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

çok geçmiş olsun Allah sabır versin bol bol dua edin Rabbim yardımcınız olsun

Allah yardımcın olsun kardeş, sabrını arttırsın benimde 18 haftalıkken kontrole gittiğimizde öğrenmiştim kalbinin artık atmadığını.... ilaç verdiler, 4-5 saat sonra kanama ve doğum, sonrası kürtaj. bir anda oldu ve bitti. ama acısı o yaşananlar, oğlumu son görüşüm işte onlar hiç çıkmadı içimden,3 yıl geçmiş sahiden o 3 yıl geçmiş mi bilmiyorum... sebebi neydi bilmiyorum. yaralarını saracak bir bebişin olur inşallah, ne denir ki onu da bilmiyorum....

Allah yardımcınız olsun inşllah

Bitkisel kürler var bununla ilgili dua edip deneseniz çok üzüldüm Allah'ım sabır versin size

Alıyorlarmı bebeği

Allah sabır versin.
Ben kendi rahatsızlarıklarımdan dolayı perinatoloji kontrolünde gebeliğimi geçirdim.
Perinatoloji doktoru mutlaka bakacaktır size perinatoloji doktorunun kararına güvenin.

Evet maalesef bugünkü perinatoloji uzmani bebegin mide böbrek ve mesanesinin olmadigini söyledi kesinleşti durum
bana da aynı şeyi söylemişlerdi. Allah yardımcınız olsun . işem 1,5 gün sürdü . ilaç verdiler 4 kez sonrasında doğum başladı.

Evet maalesef bugünkü perinatoloji uzmani bebegin mide böbrek ve mesanesinin olmadigini söyledi kesinleşti durum
Allahım sabır versin cokk saglıklı bebek nasıp etsin acılarını unutursun inşallah. Bu senin imtihanın canım. Dua et hep. Duamdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…