Amin inşallah doktorların karar vermesini bekliyorum birazdan ultrasona alicaklar perinatoloji uzmanlari bakacak stres icerisindeyim keşke bebeğimin suyu cogalsa diye çok dua ettimBenim rüyama girdiniz Allah size yardım etsin insallah Hamile olduğum için sizi çok iyi anlıyorum sanırım.. Çok zor bir durum..
MErak etsenizde bu sorunun yeri burası değil. Ne o öyle anneyi suçlar gibi. Ya su içmekte zorlanan ki hamileliğin ilk aylarında olabiliyor, bir anne adayı olsaydı ve sizin bu söylediğiniz o zaman nasıl anlaşılacaktı hiç düşüdünüzmü?Biliyorum ama merak ettim suda içiyormu diye bende zorla içtiğim icin
Karar verildi isleme alicaklar haber bekliyorum
Evet maalesef bugünkü perinatoloji uzmani bebegin mide böbrek ve mesanesinin olmadigini söyledi kesinleşti durumAlıyorlarmı bebeği
bana da aynı şeyi söylemişlerdi. Allah yardımcınız olsun . işem 1,5 gün sürdü . ilaç verdiler 4 kez sonrasında doğum başladı.Evet maalesef bugünkü perinatoloji uzmani bebegin mide böbrek ve mesanesinin olmadigini söyledi kesinleşti durum
Allahım sabır versin cokk saglıklı bebek nasıp etsin acılarını unutursun inşallah. Bu senin imtihanın canım. Dua et hep. Duamdasın.Evet maalesef bugünkü perinatoloji uzmani bebegin mide böbrek ve mesanesinin olmadigini söyledi kesinleşti durum
Rabbim yüreğine ferahlık versin kardeşim çok zorKarar verildi isleme alicaklar haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?