Evet maalesef bugünkü perinatoloji uzmani bebegin mide böbrek ve mesanesinin olmadigini söyledi kesinleşti durum
1.5 gün sancimi cektinizbana da aynı şeyi söylemişlerdi. Allah yardımcınız olsun . işem 1,5 gün sürdü . ilaç verdiler 4 kez sonrasında doğum başladı.
maalesef benim biraz zor oldu . o bebeği kaybettikten sonra tekrar hamile kaldım oda 8 haftalıkken kalbi durdu.1.5 gün sancimi cektiniz
Üzüldüm cnm inşallah saglikli bi gebeliğin olur gözüm korktu Simdi sanki bana da zor olacakmis gibi geliyormaalesef benim biraz zor oldu . o bebeği kaybettikten sonra tekrar hamile kaldım oda 8 haftalıkken kalbi durdu.
Bende anne adayıyım ve daha öncesinde kayıplarında oldu neyin kafasını yaşıyon sen bas gitMErak etsenizde bu sorunun yeri burası değil. Ne o öyle anneyi suçlar gibi. Ya su içmekte zorlanan ki hamileliğin ilk aylarında olabiliyor, bir anne adayı olsaydı ve sizin bu söylediğiniz o zaman nasıl anlaşılacaktı hiç düşüdünüzmü?
Ay inşallah bende cabuk atlatirim geceye kaldim hala servise cikarmadilar stres içinde beklemkteyimcanım kişiden kişiye değişir işlem süresi, doktorlarda bilemiyor benim ki ilaçtan 4-5 saat sonra başladı, hem de tek doz.
korkmayın allah bir sabır veriyor insana . ilk gebelikmi ?Ay inşallah bende cabuk atlatirim geceye kaldim hala servise cikarmadilar stres içinde beklemkteyim
Canım kac gündür okuyorum Ama bir türlü yazmaya cesaret edemedım.Ay inşallah bende cabuk atlatirim geceye kaldim hala servise cikarmadilar stres içinde beklemkteyim
Su içmekle alakalı bir durum değil yorum yazan kişi suya nasıl bağlamış anlaşılır gibi değil.MErak etsenizde bu sorunun yeri burası değil. Ne o öyle anneyi suçlar gibi. Ya su içmekte zorlanan ki hamileliğin ilk aylarında olabiliyor, bir anne adayı olsaydı ve sizin bu söylediğiniz o zaman nasıl anlaşılacaktı hiç düşüdünüzmü?
Ay inşallah bende cabuk atlatirim geceye kaldim hala servise cikarmadilar stres içinde beklemkteyim
Dusuk nasil oluyor zor mu? Bende dusuk yapıcakmisim zannediyorumki baslamak uzere kanamam siddetlendiCanım kac gündür okuyorum Ama bir türlü yazmaya cesaret edemedım.
Öncelikle allah yardımcın olsun.
Ben 19 haftalık bir dusuk yaptım suyum geldıkten sonra 4 saat falan surdu.
10 haftalık düştüğümde ılacla oldu akşam vajınal ılac ve sunu sancı verdiler .cok sancım olmadı ama gece yarısı dustu.
Ne kadar dusunursen düşün hastanede yaşadığın bu günü atlatmak zorundasın.sunu bıl yalnız degılsın.yasadıklarını yasayan bırı olarak dualarımdasın.
Canım hafta küçük olunca çok sancın olmuyor.bır sekılde atlatıyorsun.korkma lütfenDusuk nasil oluyor zor mu? Bende dusuk yapıcakmisim zannediyorumki baslamak uzere kanamam siddetlendine yasiycam nasil bisey bekliyor beni hic bilmiyorum
Cok korkuyorum üzülüyorum agliyorum Allah hepimize yardim etsin. Bazen boyle cok yogun yasiyorum bu duyguyu bazende sanki ben degil baskasi yasiyor bu durumu cok tuhafCanım hafta küçük olunca çok sancın olmuyor.bır sekılde atlatıyorsun.korkma lütfen
İnan canım öyle zor şeyler yaşadım ki...Cok korkuyorum üzülüyorum agliyorum Allah hepimize yardim etsin. Bazen boyle cok yogun yasiyorum bu duyguyu bazende sanki ben degil baskasi yasiyor bu durumu cok tuhaf
Evet maalesef bugünkü perinatoloji uzmani bebegin mide böbrek ve mesanesinin olmadigini söyledi kesinleşti durum
Hayir 4. Gebeligim yasayan bir tane varkorkmayın allah bir sabır veriyor insana . ilk gebelikmi ?
Haklisin cnm düşündükçe daha kotu oluyorum beklemek insani daha kotu yapiyor saat 12 den beri servise cikaracaklar 19 Haftalik dusugun kendi kendine mi oldu ilaç vermedenCanım kac gündür okuyorum Ama bir türlü yazmaya cesaret edemedım.
Öncelikle allah yardımcın olsun.
Ben 19 haftalık bir dusuk yaptım suyum geldıkten sonra 4 saat falan surdu.
10 haftalık düştüğümde ılacla oldu akşam vajınal ılac ve sunu sancı verdiler .cok sancım olmadı ama gece yarısı dustu.
Ne kadar dusunursen düşün hastanede yaşadığın bu günü atlatmak zorundasın.sunu bıl yalnız degılsın.yasadıklarını yasayan bırı olarak dualarımdasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?