16 haftalik gebeligim sonlandirilacak cok kotuyum 😞

canım kişiden kişiye değişir işlem süresi, doktorlarda bilemiyor benim ki ilaçtan 4-5 saat sonra başladı, hem de tek doz.

Bende anne adayıyım ve daha öncesinde kayıplarında oldu neyin kafasını yaşıyon sen bas git

Allah yardimcin olsun insallah. Bende 6 haftalik hamileyim ama doktor hic iyi seyler konusmadi kese yola cıkmıs dusucek dedi. Hematom varmis karnimda. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyebilirim ki

Ay inşallah bende cabuk atlatirim geceye kaldim hala servise cikarmadilar stres içinde beklemkteyim
Canım kac gündür okuyorum Ama bir türlü yazmaya cesaret edemedım.
Öncelikle allah yardımcın olsun.
Ben 19 haftalık bir dusuk yaptım suyum geldıkten sonra 4 saat falan surdu.
10 haftalık düştüğümde ılacla oldu akşam vajınal ılac ve sunu sancı verdiler .cok sancım olmadı ama gece yarısı dustu.
Ne kadar dusunursen düşün hastanede yaşadığın bu günü atlatmak zorundasın.sunu bıl yalnız degılsın.yasadıklarını yasayan bırı olarak dualarımdasın.

Su içmekle alakalı bir durum değil yorum yazan kişi suya nasıl bağlamış anlaşılır gibi değil.
Bebeğin böbrekleri oluşmadığı için bebeğin suyu bitiyor. Anneyle ilgili, su içmesi ile ilgili bir durum değil. Bebek suyu içer işer içer işer bu döngü doğuma kadar devam eder.
Yorumları ve sonrasında yorum yazan konu sahibinin hiç bir yorumunu okumamış.
Gelişmemiş organlar var. Hücre bölünmesi ile ilgili.
Maalesef herkes hassas olmuyor.
İnşaallah Rabbim konu sahibinin kollarını tez vakitte doldurur ve yorum yazan diğer gebelik bekleyen tüm kişilerinde...

Dusuk nasil oluyor zor mu? Bende dusuk yapıcakmisim zannediyorumki baslamak uzere kanamam siddetlendi ne yasiycam nasil bisey bekliyor beni hic bilmiyorum

Canım hafta küçük olunca çok sancın olmuyor.bır sekılde atlatıyorsun.korkma lütfen
Cok korkuyorum üzülüyorum agliyorum Allah hepimize yardim etsin. Bazen boyle cok yogun yasiyorum bu duyguyu bazende sanki ben degil baskasi yasiyor bu durumu cok tuhaf

Cok korkuyorum üzülüyorum agliyorum Allah hepimize yardim etsin. Bazen boyle cok yogun yasiyorum bu duyguyu bazende sanki ben degil baskasi yasiyor bu durumu cok tuhaf
İnan canım öyle zor şeyler yaşadım ki...
Ama sabır ve şükür çok onemlı.
Allah tekrar aynı acıları yasatmasın.
Bunu yasamayan anlayamaz o yüzden çok ıyı anlıyorum hepinızı.

aynı acıyı 2 kez yaşadım biri 15 diğeri 13 hafta iken 13 haftalık bebeğim 09.12.2019 da kaybettik kürtaj oldum şimdi genetik ve pıhtı için testler verdik sonuçları bekliyoruz üzülme şükür et ve sabır iste ben elimi karnıma koyarak sabır istedim ALLAH yardımcın olsun bir daha yaşatmasın ALLAH .

Evet maalesef bugünkü perinatoloji uzmani bebegin mide böbrek ve mesanesinin olmadigini söyledi kesinleşti durum

Ah Yavrum yaşayacak ömrü yokmuş
Allahım size güç kuvvet versin bir an evvel toparlarsınız inşallah anladığım kadarıyla bir evladınız var ondan yana yüzünüzü çok güldürsün inşallah

Haklisin cnm düşündükçe daha kotu oluyorum beklemek insani daha kotu yapiyor saat 12 den beri servise cikaracaklar 19 Haftalik dusugun kendi kendine mi oldu ilaç vermeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…