16 Kasım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pelish
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

Pelish

Ziyaretçi
Merhaba hamişler a.s.

Bende sizler gibi kasım ayında muhtemelen ayın 16'sında herşey yolunda giderse minik tırtılımı dünyaya getireceğim. Umarım herkes mutlu, huzurlu, stresin az olduğu, sağlıklı, sorunsuz bir hamişlik geçirir ve tanrının izniyle bu lütfu, bebişini dünyaya getirir.

Ben 6+1 hamişim. Acaba aranızda 6 haftalık başka hamişler var mı ? Sizlerde tam bu zamanlarda tüm gün yorgunluk hissediyor ve normale oranla çok ama çok fazla uyuyor muydunuz ? Uyuyorum, uyanıyorurm sonra kendimi yorgun hissediyorum. Eğer dersim ya da işim falan yoksa tekrar uyumak istiyorum. Bulantım oluncada biraz uzanıyorum bazen dalıp uyuya kalıyorum. Sizlerede bi sorayım dedim.

Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın kocaman öpüyorum hepinizi yerimseniben Şeniz

Allah tamamına erdirsin canım inşallah bebişini sağlıklı şekilde kucağına alırsın.Bende de aşırı uyku hali var .Beynimde uyuşukluk var gibi.Bende beşinci haftamdayım.Gerçi bendeki belirtiler hamilelikten mi moral bozukluğundan mı bilmiyorum biraz sorunlu bir hamilelik benimki kese görünmedi değr düşük.İşte böyle ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Umarım canım umarım. İnş. hamişliğin, bebişin ve senin açından sorunsuz geçer ve herşey yoluna girer. Bozma moralini tamam mı bak mutsuzluklar stres hep kötü etki yapıyormuş dirayetli ol lütfen. Kendine çok iyi bak canım öptüm kocaman Şeniz

Allah tamamına erdirsin canım inşallah bebişini sağlıklı şekilde kucağına alırsın.Bende de aşırı uyku hali var .Beynimde uyuşukluk var gibi.Bende beşinci haftamdayım.Gerçi bendeki belirtiler hamilelikten mi moral bozukluğundan mı bilmiyorum biraz sorunlu bir hamilelik benimki kese görünmedi değr düşük.İşte böyle ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Kizlar Bende 5+1im.dünden Beri Mide Bulantilarim Başlafi çok Kötü Oluyorum Kokular O Kadar Ağir Gelmeye Başladiki Birde Ben çok üşüme Var Kizlar Doktora Bu Aralar Gitmeyi Düşünüyorum 4,haftada Kan Testi Yaptirdim Ve 999 çikmişti Acaba Hafta Sonu Gitsem Gözükür Mü Kesecik?
Bir De Kalp Atişlari Kaçinci Hafta Da Duyuluyor?

Kizlar Bende 5+1im.dünden Beri Mide Bulantilarim Başlafi çok Kötü Oluyorum Kokular O Kadar Ağir Gelmeye Başladiki Birde Ben çok üşüme Var Kizlar Doktora Bu Aralar Gitmeyi Düşünüyorum 4,haftada Kan Testi Yaptirdim Ve 999 çikmişti Acaba Hafta Sonu Gitsem Gözükür Mü Kesecik?
merhaba hazan ben 5+1 de gittim görünmedi..5+4 de göründü kese..gerçi senin değer benden yüksekmiş..1500 ü aşınca görünüyor canım..iki günde 2 katına ulaşıyo değer..bol şanslar...

merhaba bende 6+4 haftalığım ve bende de çok üşüme var bulantı var aslında yiyebiliyorum önüme gelince ama kokular beni öldürüyor birde gastrit var bu ikinci bebeğim diğerinde çok bulantım oluyordu ama kusmamıştım bunda daha iyi yiyebiliyorum ama kusuyorum hayırlısıyla şu bir ayı bir atlatsak herşey sanırım rayına oturacak.

benim kesim 5+1'de karından gözüktü bende bu hafta perşembe günü kalbi için gideceğim bütün duam kalbinide hayırlısıyla görmem için umarım hepimizin ki sorunsuz geçer

Merhaba hamişler a.s.

Bende sizler gibi kasım ayında muhtemelen ayın 16'sında herşey yolunda giderse minik tırtılımı dünyaya getireceğim. Umarım herkes mutlu, huzurlu, stresin az olduğu, sağlıklı, sorunsuz bir hamişlik geçirir ve tanrının izniyle bu lütfu, bebişini dünyaya getirir.

Ben 6+1 hamişim. Acaba aranızda 6 haftalık başka hamişler var mı ? Sizlerde tam bu zamanlarda tüm gün yorgunluk hissediyor ve normale oranla çok ama çok fazla uyuyor muydunuz ? Uyuyorum, uyanıyorurm sonra kendimi yorgun hissediyorum. Eğer dersim ya da işim falan yoksa tekrar uyumak istiyorum. Bulantım oluncada biraz uzanıyorum bazen dalıp uyuya kalıyorum. Sizlerede bi sorayım dedim.

Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın kocaman öpüyorum hepinizi yerimseniben Şeniz
canım oncelikle bebişin hayırlı olsun.gecen sene bu zamanlar ben de hamileydim,oyyy çok guzeldi yaaaaaaaa.ve 24 kasımda prensesimi dünyaya getırdım.ben de çok uyku halı olmadı ama bır çok hamıle bu uykulu donemı gecırıyor,ayrıca bu haftalarda mıdenızde bulantılar olabılır 12.haftanın sonuna dogru bu durumda duzelır,hatta zaman zaman kasıklarınızda agrı hıssedebılırsnız,kanama olmadıgı surece bu durumda normaldir.saglıklı ve sorunsuz hamılelık dılıyorum canım,saglıcakla kal.

canım oncelikle bebişin hayırlı olsun.gecen sene bu zamanlar ben de hamileydim,oyyy çok guzeldi yaaaaaaaa.ve 24 kasımda prensesimi dünyaya getırdım.ben de çok uyku halı olmadı ama bır çok hamıle bu uykulu donemı gecırıyor,ayrıca bu haftalarda mıdenızde bulantılar olabılır 12.haftanın sonuna dogru bu durumda duzelır,hatta zaman zaman kasıklarınızda agrı hıssedebılırsnız,kanama olmadıgı surece bu durumda normaldir.saglıklı ve sorunsuz hamılelık dılıyorum canım,saglıcakla kal.

Saydıklarının hepsi tam anlamıyla oluyor mide bulantısı biraz abartılı şekilde hissediyorum. Bunun dışında saydıklarında var. Dün biraz endişelenmiştim ama bugün bi arkadaşım bunların normal olduğunu söyledi biraz rahatladım açıkçası.

İyi dileklerin için teşekkürler sende bebişine iyi bak öp bizim için a.s

Benim bulantılarım geçti sayılır çok nadir oluyo.Koku hassasiyeti de biraz azaldı.6+6 yız bugün:hooray::nazar:

Darkcıgım sen benden 5 gun ondesin, bende 6+1 im. Senin bulantıların basladı da bitti demek, bende bu tur semptomlar olamyınca hafif urperti geliyor. En son yasadığım düşükte hiçbir hamilelik belirtisi gostermedim desem dogru olur. Bu yuzden simdi de bulantı ve koku hassasiyeti falan olmayınca ne bileyim takacak sey arıyorum herhalde... Temkinliolayım diyorum işte.
Neyse sıkıntıları atlattıgına sevindim.

Tebrik edrim kasım Anneleri hepinizi..bU dönenlerde uyuklarsınız bol bol:) kasıklarınız ağrıyabilir buda çok normal çünkü bebeklerininz yer ediniyor içinizde ve rahminniz büyüyor..
Gebeliğinizin tadını çıkartın güzel Anneler...

Aa kimler burda, teşekkür ederiz canım naniknanik

8+3 oldum zaman ne hızlı geçiyor değil mi :hooray: Şeniz

kızlar mideleriniz nasıl benimkinin hiç tadı yok. Dün gittim serum taktırdım dr.um bazı vitaminler söyledi sanki biraz daha iyiyim. yemek iyi kötü yiyorum ama sıvı alamıyorum çünkü çıkartıyorum bu yüzdende serumla takviye yaptık ve şimdide 15 gün üzerine ilk defa yemek yapıyorum inşallah yiyebilirim sizlerde durum nasıl merak ediyorum

Back
X