16 kilom var ve 5 ay vaktim kaldi

Benim için bu 2014 cok özel ve güzel olacak öyle hissediyorum:))))))

Oncelikle kendimden bahsedeyim. 19 yasinda universite öğrencisiyim. 168 boyunda 72 kiloyum. Ve 16 kilo verdigimde 56 olucam. Yani cok guzel olucam :) Bende sizinle birlikte bu maratona katilmak istiyorum. Yalniz soyle bir sey var ki ben sizin gibi saati saatine yazamam hepsini toplu aksam yazarim. Ve 2014 benim diyerin ilk baslangici olsun. :) Cuma günü de diyetisyene gidecegim bu arada.

Cadıkiz
Diyetisyene gitmen çok güzel ama unutma ki asıl önemli olan senin kararliliğın ve iraden...
Ben ilk kilo vermeye başladığım da 15 kiloyu nasil verdim bilemedim...
Aksam 5 ten sonra yeme
3 lt su ic
Ekmeği azalt tam bugday ye
Porsiyonlari küçült
Ama ne istersen ye hiç kaçma yiyeceklerden abartmadan tabi
1 çatal tatlı
1 ısırık hamur isi mesela ama birakmasini bil
Eger birakabiliyorsan kilo vereceksiin demektir
Yaza 56 seni bekliyor

Umit çiçeğim
Belki vücudun alışmıştır yaptiklarina.. kendini en iyi sen bilirsin
Kac kilosun kilo verdin mi hiç

Bnde katildim araniza pztsden beri dikkat ediyorum yediklerime
bugun
sabah
bir bardak nesquikli sut
oglen
yarim tabak makarna
iki izgara kofte
yarim domates
Yarim bardak fanta :(

Umit çiçeğim
Belki vücudun alışmıştır yaptiklarina.. kendini en iyi sen bilirsin
Kac kilosun kilo verdin mi hiç

canim 18-19 yaslarinda en yüksek kilom 107 idi. yillar icinde bir al bir ver ve inan hep yavas zor bir sekilde 83e kadar düsdüm... geri 90a kadar cikdim.. ve 2 yil icinde cok denememe ragmen en son gecen yaz 84e düsdüm.. simdi geri 86 küsür kiloyum... boyum 162cm

seker hastasiyim ve kolestrol var, bunlar icin ilac kullaniyorum... ayrica demir eksik cikdi onun icinde birkac aydir ilac aliyorum.. guatr im iyi.. doktora sordugumda birsey demiyor... yanlis besleniyorsundur diyor...yani hastalikla bir baglanti yok... insulin direncinden olabilir seker icin ama onun icinde zaten ilac kullaniyorum... yani ilacin maddesi metformin... ve kilom hep göbegimde... kocaman teker gibi :( yoksa toplu bir yapim var...

baslarda ac kalarakda kilo verdim... önceden ama 1 ay hic vermesemde sonra 3-4 kg birden gidiyordu.. simdi oda olmuyor :( off offf

Canım bence sen dr kontrolünde yani diyetisywn ile zayiflamayi dene çünkü hastaliklarin var ve ciddi yani.... hele hele hiç aç kalarak zayiflamaya çalışma bence...
Allah yardımcın olsun

Sabah kahvaltimi 11 de yaptim
Biraz melemen
1.5 silim ekmek
5 zeytin
2 catal lor peyniri
1 haslama yumurta
Domates
Saat 13.30 da yesil cay içtim

Benim de akşam yemeğim
1 tabak az yagli etli patlicanli yemek
2 bardak ayran
Salata
1 kepçe corba
Yemekten sonra yesil çay
Yanida da 3-4 badem
1 ceviz
2 hurma
Su toplam 10 bardak su oldu dahada icerim

Ilk gunden fire tum gun misafirlikteydim. Hep kuru oldu maalesef. Yarin okula g8dicem yarin sabahtan itibaren kesin basliyorum insallah. Tavsiyeler icin tesekkurler ;)

Yarin daha kararlı bekliyorum seni canım keşke bende senin yaşında iken kilomu taksaydim da kafaya şimdi uğraşmasaydım... bende o zamanlar senin kilondaydim....

Hicbir sey icin gec degildir. Insallah sende bundan sonra mukemmel bir sekilde verir. Ve cok guzel bir vucuta sahip olursun. Bu aralar kesin karar aldim abla ben. Bugun catlaklarimin gitmesi icin organik yag aldim. Uzun sure duzenli onu kullanicam. Iste finallerden sonra pilatese baslicam. Spor da yaparsam olur insallah. Begenrek aldigin şeyin uzerine yakismamasi kadar kotu bisey yok. Ee bir de kilolu olunca yuzim bir olgun oluyor sorma. 25 26 yasinsa gosteriyorum.

Evet canim bana da hep büyük gösterdiği mi söylediler. Simdide buyudum zaten :)))) 27 yaşındaydım. Bende subatta pilatese başlayacağım... seni takip edeceğim muhakkak her pazartesi kilo veremesen hatta alsam bile yaz. Ben mesela gecen hafta 400 gram aldim. Ama verecegime inanıyorum. 110 kilodan düştüm bu kiloya

Tamam abla ikimizinde pilatese baslamasi super dimi hem vermemiz gereken kilo da zaman dilimi de ortak :) ayni zamanda ayni seyleri yapacagiz. Kilo alsamda yazicam soz ;) ayrica 110dan bu kiloya dusmek muthis otesi bisey. Ayakta alkisliyorum seni abla :)

Teşekkür ederim canim.... ben inanıyorum sende vereceksin....
Yarin seni bomba gibi bekliyorum. ..
Iyi geceler...
Zayıflamak için düzenli uyku şart:))))
Uykuyu seviyorum da

Günaydın:))
İnşallah kilo verebilirsin yarina bende pazartesi bakalim verebilecek miyim

Bu sabah kahvaltımı erken hatta cok erken yaptım saat 6.30 da
1 yumurta
Lor peynirinin içine maydanoz ve yeşil soğan
1 küçük domates
9 zeytin
1 dikim tam bugday ekmegi