- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Optimussprime
-
Evet canım şansa bir eczanede bulabildim ve sabah acilde vurdurdumCanım iğneni vuruldun mu?
Ya benim bu ay çok geç gelişti yumurtalarım bir hafta sonra geliştiler nerdeyse de o yüzden de biraz muallak da kaldım. Büyümesi çok yavaştı. Ama sizin gibi 16 da vurduranları okudum burda hatta hamile kalanlar da var çok sevindimErtesi güne yumurtan zaten 1 2 mm büyümüş olur..stres yapacak bisey yok..benimde son kontrolde 16 midi ertesi gün akşam iğneli yaptim ve aşılamam oldu ve şuan hamileyim..moral bozma sakin..nasip olduktan sonra her şekil olur
Siz nasıl hamile kaldınız? Doğal mı ilaç kullanarak mı? Kaçıncı haftanızdasınız isminizi daha önce forumda görmüştüm ama ben gördüğümde hamile değildiniz sanırım yeni gebelikErtesi güne yumurtan zaten 1 2 mm büyümüş olur..stres yapacak bisey yok..benimde son kontrolde 16 midi ertesi gün akşam iğneli yaptim ve aşılamam oldu ve şuan hamileyim..moral bozma sakin..nasip olduktan sonra her şekil olur
Hadi bakalim birlikte bekliyoruz şimdi ben de vurdurdum.Evet canım şansa bir eczanede bulabildim ve sabah acilde vurdurdum ☺ Allah en güzel şekilde neticelendirsin inşallah hepimizinkini
Hadi ya sahi mi canım?Hadi bakalim birlikte bekliyoruz şimdi ben de vurdurdum.
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olurVurana kadar buyur ve o iģnede olgunlaştiriyor biraz hemencik catlatmiyor.
17 18 mm de de oluru var.
Dur şu 10 günü bi devirelim. O zamanki heyecanımıza sabrimıza göre yine konuşuruz. Saat 11.30da vuruldum ben senin ne zamandı? Yarın 23.30 iliski verdi.Hadi ya sahi mi canım?aynı günler test yapalım o zaman ya da şöyle mi yapsak birimiz 12. Gün yapsın çıkmazsa diğeri 13. Gün onda çıkmazsa yine diğeri 14. Gün yapsın biraz daha ekşınlı olur
Benim de 8:30 civarıDur şu 10 günü bi devirelim. O zamanki heyecanımıza sabrimıza göre yine konuşuruz. Saat 11.30da vuruldum ben senin ne zamandı? Yarın 23.30 iliski verdi.
Canım bende 31 ocakta iğne oldum bir gün önce 2 büyük 2 küçük 4 yumartanız var dedi doktor ve büyük olanlar 17 mm miş. İlk defa olduğu için iyi mi diye sorduğumda doktor 15mm üstü iyidir dedi. Nasibinde varsa olur inşallah. Benim bugün iğnenin 8. Günü kan testi yaptırdım ve 7.25 çıktı. Büyük ihtimalle iğnenin etkisi hala geçmedi. Beklemek çok zor bakalım inşallah nasip olur hepimize.Selam kızlar sizlere bir şey danışacağım☺ Bugün döngümün 18. Günü ama yumurta büyüklüğüm 16 mmde. Doktor istersen yarın iğneyi vurdur dedi istenen boyutta değil dedi. Bu şekilde vurduran hamile kalan var mı? 16 mm bence çok küçük ya şansım yok demi bu ay
Canım bende 31 ocakta iğne oldum bir gün önce 2 büyük 2 küçük 4 yumartanız var dedi doktor ve büyük olanlar 17 mm miş. İlk defa olduğu için iyi mi diye sorduğumda doktor 15mm üstü iyidir dedi. Nasibinde varsa olur inşallah. Benim bugün iğnenin 8. Günü kan testi yaptırdım ve 7.25 çıktı. Büyük ihtimalle iğnenin etkisi hala geçmedi. Beklemek çok zor bakalım inşallah nasip olur hepimize.
[/QU
Nasıl yani canım anlamadım. 31 Ocak’ta yumurta çatlatma iğnesi oldun ondan sonra 4 yumurtan daha mı gelişmiş ? Ne kullandın sen öyle maşallahCanım bende 31 ocakta iğne oldum bir gün önce 2 büyük 2 küçük 4 yumartanız var dedi doktor ve büyük olanlar 17 mm miş. İlk defa olduğu için iyi mi diye sorduğumda doktor 15mm üstü iyidir dedi. Nasibinde varsa olur inşallah. Benim bugün iğnenin 8. Günü kan testi yaptırdım ve 7.25 çıktı. Büyük ihtimalle iğnenin etkisi hala geçmedi. Beklemek çok zor bakalım inşallah nasip olur hepimize.çatlatma vurdurmadan önce kaçtı yumurtan ?
Bu ay senden müjde alacak gibiyiz hadi bakalım hayırlısı o zaman canım. Rahat ol bir sürü yumurtan varmıs biri biri tutmuştur inşallah öyle düşünYok anlatamadım galiba afedersin. Adetimin 3. Günü klomene başladım. Sabah akşam 1 adet 5 gün
kullandım. Daha sonra Adetimin 12.günü kontrole gittim ve doktor 4 yumurta olduğunu 2 tanesinin gelişmiş olduğunu diğerlerininde küçük olduğunu söyledi. 16.mm Di ve 1 gün son sonraya yani Adetimin 13. Günü çatlatma iğnesi verdi kullandım ve o gün çatladı yumurtam. İğneden 3, 4 saat sonra çok yoğun Bi yumurtlama akıntım oldu. 2 gün sonra kontrole gittim çatladığından emin olmak istedim çünkü ben de kist oluyor sürekli. Çatlamıştı yumurtam. Doktor diğer yumurtalarında çatlarsan şansın hala var hatta ikiz bile olur dedi. Ama kafaya takarsan tüp bebek bile tutunmaz dedi. Gelin görün ki kafaya takmamak mümkün değil.
Gazan mübarek olsun canım senin deBende aralık ayında klomen+catlatma ıgnesı vurundum. 2 tane 18 mm yumurtam olusmustu ıgneden sonra catladı ama malesef gebelık olmadı. Sonra 1 yumurtam daha buyumus o da kıste cevırdı 1 ay beklemek zorunda kaldım. Bugun yenıden klomen tedavısıne basladım hayırlısı artık. Ama arkadaslarında dedıgı gıbı gün güne buyuyor benımkıler ıdeal boyuttaydı tutmadı ama burda kucuk olupta gebe kalan kısılerıde gorduk ınsallah senınde bızlere guzel suprızın olur
İnşallah isteyen herkese nasip olsun ama hiç bir belirtim yok. İlk gebeliğim de sürpriz olmuştu ama göğüslerim aşırı büyümüşlerdi ve çok ağrıyorlardı. Biraz özele giriyorum afedersin amaBu ay senden müjde alacak gibiyiz hadi bakalım hayırlısı o zaman canım. Rahat ol bir sürü yumurtan varmıs biri biri tutmuştur inşallah öyle düşün
İnşallah canım benim de tedaviye başlamadan kistim vardı. 1 ay hayıt sıvı ekstresi kullandım sabah akşam beslenmeme dikkat ettim ve bol su içtim. 15 güne geçti kistim. Hayıt suyu çok etkili aslında bu ay olmazsa ona yeniden başlıcam bende. İnşallah senin de tez vakitte mucizen gelirBende aralık ayında klomen+catlatma ıgnesı vurundum. 2 tane 18 mm yumurtam olusmustu ıgneden sonra catladı ama malesef gebelık olmadı. Sonra 1 yumurtam daha buyumus o da kıste cevırdı 1 ay beklemek zorunda kaldım. Bugun yenıden klomen tedavısıne basladım hayırlısı artık. Ama arkadaslarında dedıgı gıbı gün güne buyuyor benımkıler ıdeal boyuttaydı tutmadı ama burda kucuk olupta gebe kalan kısılerıde gorduk ınsallah senınde bızlere guzel suprızın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?