Gebeliğe Hazırlık 16 mm yumurtaya çatlatma iğnesi vurulur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomene tekrar doktor mu başlattı acaba bana 3 ay sonra gel olmazsa dedi. İğne etkisini o zamana kadar sürdürür dedi. Öyle mi yapsam yoksa tekrar bende Klomene devam mı etsem.

Klomene tekrar doktor mu başlattı acaba bana 3 ay sonra gel olmazsa dedi. İğne etkisini o zamana kadar sürdürür dedi. Öyle mi yapsam yoksa tekrar bende Klomene devam mı etsem.
3 ay ıgne etkısını nasıl devam ettırsın. Igne etkısını kaybedınce test yapıyoruz ya zaten. Bılemedım suan bence farklı bı dr gıdın..

Belirtiye hiç takılma ya ben bundan önceki tüm aylarda bir sürü belirti yaşadım hepsi psikolojik. Ne zaman belirtinin aslında psikolojik olduğuna inandım o gün bugündür hiçbir belirti olmadı nedense benim de aksamazsa sevgililer gününe denk geliyordu bu arada

İğne etkisini sürdürür demeleri bence şu, bir çok kişi klomen Veya iğneden sonraki aylarda adetlerinin düzenlileştiğini söylemişler. Doktorun demek istediği de odur

Kızlar bugün 9.günüm benim. Napcam bu sabırsızlıkla bilmiyorumtest yaptım yine düne göre hiç azalmamış hatta sanki biraz daha koyu yoksa bana mı öyle geliyor bakabilir misiniz

Kimdenn duyduysamn kafaya takmadan hamile kalmış. Doktorda öyle söyledi stresle tüp bebek bile zOr dedi. Gerçekten öyle galiba bende ilk gebeliğim de bir dahaki ay başlıcam diye düşünürken hamile kalmıştım hatta anlayamadım tahmin bile edemedim ilaç kullanmıştım uzun yola tatile çıkmıştım ve sonra düşük yaptım. Gerçi nasipte olsaydı bişey olmazdı hayırlısı bakalım Rabbim hepimize nasip eder inşallah

Allah razi olsun tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Evet 8 hafta oldu cok şükür yeni hamileyim..
Aşılamayla oldu..
Adetin 3. Gunu aksamlari fostimon igne vurundum..
2 yum oldu 16 mm..Sonra ovitrelle oldum..2 gun sonrada aşılama..
Rabbim de nasip etti tabi..
Söyle detaylandiriyim salı günü muayenemde 16 milimdi..ovitrelleyi carsamba akşamı gece 12de yaptim dr büyür 17 18 olur dedi yum icin..cuma günü öğlen 2de de aşılamam yapıldı..

Benim de 13, 14, 15 mm 3 yumurtam büyümüş bugün. Pazartesi tekrar gidicem muhtemelen çatlatma iğnesi vurulur :) bende sizinle beklemedeyim

Aşılamayla ihtimal çok az diyorlar bi de ama ne güzel böyle hamile kalanları duyunca çok mutlu oluyorum sorunsuz bir gebeliğiniz olsun inşallah

Evet daha koyulaşmış canım öbür günlerde de yap hep koyulaşırsa gebelik vardır bize de at bakalım merak ettirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…