- 7 Şubat 2020
- 375
- 290
- 23
- Konu Sahibi Optimussprime
-
Klomene tekrar doktor mu başlattı acaba bana 3 ay sonra gel olmazsa dedi. İğne etkisini o zamana kadar sürdürür dedi. Öyle mi yapsam yoksa tekrar bende Klomene devam mı etsem.Bende aralık ayında klomen+catlatma ıgnesı vurundum. 2 tane 18 mm yumurtam olusmustu ıgneden sonra catladı ama malesef gebelık olmadı. Sonra 1 yumurtam daha buyumus o da kıste cevırdı 1 ay beklemek zorunda kaldım. Bugun yenıden klomen tedavısıne basladım hayırlısı artık. Ama arkadaslarında dedıgı gıbı gün güne buyuyor benımkıler ıdeal boyuttaydı tutmadı ama burda kucuk olupta gebe kalan kısılerıde gorduk ınsallah senınde bızlere guzel suprızın olur
3 ay ıgne etkısını nasıl devam ettırsın. Igne etkısını kaybedınce test yapıyoruz ya zaten. Bılemedım suan bence farklı bı dr gıdın..Klomene tekrar doktor mu başlattı acaba bana 3 ay sonra gel olmazsa dedi. İğne etkisini o zamana kadar sürdürür dedi. Öyle mi yapsam yoksa tekrar bende Klomene devam mı etsem.
Evet haklısın galiba 2 ay da kendi haline bıraktı doktor.3 ay ıgne etkısını nasıl devam ettırsın. Igne etkısını kaybedınce test yapıyoruz ya zaten. Bılemedım suan bence farklı bı dr gıdın..
Belirtiye hiç takılma ya ben bundan önceki tüm aylarda bir sürü belirti yaşadım hepsi psikolojik. Ne zaman belirtinin aslında psikolojik olduğuna inandım o gün bugündür hiçbir belirti olmadı nedenseİnşallah isteyen herkese nasip olsun ama hiç bir belirtim yok. İlk gebeliğim de sürpriz olmuştu ama göğüslerim aşırı büyümüşlerdi ve çok ağrıyorlardı. Biraz özele giriyorum afedersin ama☺bu ay biri yok. Olursa sevgililer gününe denk geliyor. Ah keşke olsa da sürpriz olsa ama hiç o kadar şanslı değilim ki
Cnm vurdurdunmuİğne etkisini sürdürür demeleri bence şu, bir çok kişi klomen Veya iğneden sonraki aylarda adetlerinin düzenlileştiğini söylemişler. Doktorun demek istediği de odur
İğneyi mi? Evet bi eczanede denk getirip vurdurdum canım ben riskleri sevmiyorumCnm vurdurdunmu
İğneyi mi? Evet bi eczanede denk getirip vurdurdum canım ben riskleri sevmiyorum
[/QUOT
Doğru olani yapmışsın
Bende perşembe vurdurdum beklemedeyimSen naptın?
1 gün var aramızdaBende perşembe vurdurdum beklemedeyim
Hayırlısı olsun
Beraber bekleyelim1 gün var aramızda
Kimdenn duyduysamn kafaya takmadan hamile kalmış. Doktorda öyle söyledi stresle tüp bebek bile zOr dedi. Gerçekten öyle galiba bende ilk gebeliğim de bir dahaki ay başlıcam diye düşünürken hamile kalmıştım hatta anlayamadım tahmin bile edemedim ilaç kullanmıştım uzun yola tatile çıkmıştım ve sonra düşük yaptım. Gerçi nasipte olsaydı bişey olmazdı hayırlısı bakalım Rabbim hepimize nasip eder inşallahBelirtiye hiç takılma ya ben bundan önceki tüm aylarda bir sürü belirti yaşadım hepsi psikolojik. Ne zaman belirtinin aslında psikolojik olduğuna inandım o gün bugündür hiçbir belirti olmadı nedensebenim de aksamazsa sevgililer gününe denk geliyordu bu arada
Allah razi olsun tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip eder insallahSiz nasıl hamile kaldınız? Doğal mı ilaç kullanarak mı? Kaçıncı haftanızdasınız isminizi daha önce forumda görmüştüm ama ben gördüğümde hamile değildiniz sanırım yeni gebelikhayırlı olsun inşallah
Ben de dün yaptırdım ben de sizle beklicemBeraber bekleyelim
hayirla sonuclanir insalahBen de dün yaptırdım ben de sizle beklicem
Aşılamayla ihtimal çok az diyorlar bi de ama ne güzel böyle hamile kalanları duyunca çok mutlu oluyorumAllah razi olsun tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Evet 8 hafta oldu cok şükür yeni hamileyim..
Aşılamayla oldu..
Adetin 3. Gunu aksamlari fostimon igne vurundum..
2 yum oldu 16 mm..Sonra ovitrelle oldum..2 gun sonrada aşılama..
Rabbim de nasip etti tabi..
Söyle detaylandiriyim salı günü muayenemde 16 milimdi..ovitrelleyi carsamba akşamı gece 12de yaptim dr büyür 17 18 olur dedi yum icin..cuma günü öğlen 2de de aşılamam yapıldı..
Evet daha koyulaşmış canım öbür günlerde de yap hep koyulaşırsa gebelik vardırKızlar bugün 9.günüm benim. Napcam bu sabırsızlıkla bilmiyorumtest yaptım yine düne göre hiç azalmamış hatta sanki biraz daha koyu yoksa bana mı öyle geliyor bakabilir misinizEki Görüntüle 2586896
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?