16 ocak da benim ameliyat tarihim kızlar dua edin bana :)

edamisra

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2006
617
1
296
İstanbul
selam arkadaşlar 16 ocak cumartesi saat 9 da oluyorum nihayet ameliyat ..hem deviasyon hemde estetik ikisi bir arada bitecek inşallah .uzun süredir forumda burun estetigi konularını takip ediyordum..sizlerden baya bilgi aldım..
sezeryan oldugumda ameliyathaneden çok ürkmüştüm .eyvahedigeldismile.tekrar ameliyathane görmek istemiyorum eger doktorun dedigi gibi etkili olursa sakinleştirici iğne; oraya girdigimi farrketmiycekmiycekmişim bile.
4.5 yasında bir kızım var bir an evvel ayaga kalkıp normal hayatıma dönmem gerek ..bana dua edin kızlar... herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun sizlerinde

insallah istedigin gibi bi buruna kavusursun cnm
doktorun kim???

sadullah bey de tasarımı bırakan dr lardan
ben isteklerimi anlattım oda benim isteklerimi dr gözüyle eledi ekledi neler yapacagını anlattı öyle anlaştık :)

:bbo: aklinda soru isaretleri kalmadimi cnm??
ben olsam catlardim meraktan nasil olcak fln diye sositososito

slm. daha öncede takip ediyordum seni:) bende sadullah beyle görüşmüştüm ve ona ameliyat olmaya karar verdim.henüz maddi olarak bir ayarlama yapamadığım için beklemedeyim. ameliyatla ilgili tecrübelerini ve resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.umarım herşey istediğin gibi olur.

birde doktor beyle şişlik ve morluklarla ilgili bir iğne yapıyorum ve hassas çalışıyorum daha az olsun diye demişti. sanada öyle bir şey söyledimi. ameliyatla ilgi detaylı konuştunuzmu benide bilgilendirirsen çok sevinirim

:bbo: aklinda soru isaretleri kalmadimi cnm??
ben olsam catlardim meraktan nasil olcak fln diye sositososito

yok kalmadı..daha evvelki hastalarının fotolarına baktık muayanehanesinde eski ve yeni hallerine güzel sonuclaar ortaya cıkmışş sanırım o resimlerin ve dr beyin anlatımı rahat olmamı sagladı ..

Şimdiden geçmş olsun canım sana...ınşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın...Kolay gelsin...Yarın bu saatlerde ameliyattan çıkmış olursun herhalde...Süreci bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum....:Saruboceq: Dualarım seninle.....

ameliyatı kapalı teknik yapıyor ..1.5 2 saat civarı sürrüücek..şişlik ve morlukla ilgili igneden bahsetmedi öyle bir sey konusmadık ..ameliyattan sonra seni bilgilendiririm bu konuda cnm

teşekkür ederimmmm cevoo .. cumartesi ameliyatım buarada :))) yarın digil :)
paylaşırım tabi

canım şimdiden geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur burnun ameliyattan sonra resimleri bekliyoruz bende olmayı düşünüyorum . ne kadara yapıcak ameliyatı ?

canım inşallah istediğin gibi olur herşey herkes güzel burnuyla mutlu olur inşallahhhopuyorumnanaktan

şimdiden geçmiş olsun cnm.. herşey dilediğin gibi sonuçlansın, kolaycacik bitsin gitsin ve sen yeni burnunla bize hava at inş :) ve tabi darisi bizlerin başına bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…