canim umarim hersey gölünce olur ve mutlu olursunnnnn bol sans
insallah istedigin gibi bi buruna kavusursun cnm
doktorun kim???
saol fstk inşallah :)) dr um sadullah karun
:bbo: aklinda soru isaretleri kalmadimi cnm??
ben olsam catlardim meraktan nasil olcak fln diye sositososito
birde doktor beyle şişlik ve morluklarla ilgili bir iğne yapıyorum ve hassas çalışıyorum daha az olsun diye demişti. sanada öyle bir şey söyledimi. ameliyatla ilgi detaylı konuştunuzmu benide bilgilendirirsen çok sevinirim
Şimdiden geçmş olsun canım sana...İnşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın...Kolay gelsin...Yarın bu saatlerde ameliyattan çıkmış olursun herhalde...Süreci bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum....:Saruboceq: Dualarım seninle.....
:kedi: Pardon canım.....
selam arkadaşlar 16 ocak cumartesi saat 9 da oluyorum nihayet ameliyat ..hem deviasyon hemde estetik ikisi bir arada bitecek inşallah .uzun süredir forumda burun estetigi konularını takip ediyordum..sizlerden baya bilgi aldım..
sezeryan oldugumda ameliyathaneden çok ürkmüştüm .eyvahedigeldismile.tekrar ameliyathane görmek istemiyorum eger doktorun dedigi gibi etkili olursa sakinleştirici iğne; oraya girdigimi farrketmiycekmiycekmişim bile.
4.5 yasında bir kızım var bir an evvel ayaga kalkıp normal hayatıma dönmem gerek ..bana dua edin kızlar... herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun sizlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?