16 ocak da benim ameliyat tarihim kızlar dua edin bana :)

var olmazmı ama senin gibi onlarında Küçük Çoçukları var beni görüpte korkmalarından Endişe Duyuyorum :))))

:))))) vallahi ne tepki verir sizin ufaklıklar bilmem ama mısra beni uzun zaman o yanaklarını öpmekden mahrum bırakdı ..ne zaman alçım alındı şişlerim indi ozaman izin çıktı :))

benim ameliyat konum tam bir muamma:) yurtdışında dayım var oda ameliyat olmak istiyor bende sadullah beyi önerdim şubat ayında gelicek ameliyat olmak için bende kendimi o arada çıkarmak istiyorum :)) olmazsa da bu sene zor gibi maddi açıdan.parayı ayarlasam yarın gidip olucam.sadullah beyle işyerinde bir arkadaşımın eşi arkadaşlar.onun vasıtasıyla gittim ben fakat fiyat konusunda eda yla hemen hemen aynı söyledi.fiyatları çok uygu bence başka doktorlara göre. hemde çok samimi br insan.1 kere görüştüm ben hatta yarın yapalım hemen bile dedi:)) yani istanbulda kalıcak bir akraban varsa aynı gün görüşüp ameliyat olabilirsin sanırım.önceden telefonla görüşürsün sanırım ameliyattan sonrada 1 hafta kalman yeterli olur belki.sonuçta herkes bu ameliyatın bir kere olmasından yana eğer sadullah bey hakkında da olumlu düşünüyosan istanbula gelmen daha iyi olur bence hihoyyyt

alçım alındı ama bandajlıyım bandajlarımda alınsın çekip koyucam :))

tamam canım sabırsızlıkla beklıyorum:) senın burnunu alcılı halıyle gordum ve ucunu cok begendım cok hos duruyordu,benım ıcın burun amelıyatında en onemlı noktalardan bırı ucudur,cunku butun burun amelıyatları yandan super duruyor ama onden veya ucundan bı garıp oluyorlar ,acıkcası pek hos durmuyorlar. sadullah beyı dusunmemın sebebı senın burun ucun oldu ozellıkle :) bu sebeble onden çok merak ediyorum alçısız halini:)
buarada senin burnun ameliyata çok da ihtiyacı yokmuş hoş bi kızmışşın zaten cnma.s.

teşekkür ederim cnmm cok naziksin :)) burnumla hic barışık degildim hastalık gibi bişey :))

teşekkür ederim cnmm cok naziksin :)) burnumla hic barışık degildim hastalık gibi bişey :))

aynısı benım problemım ne takıntı ettım ne takıntı,her dusundugumde yaptırılcak bıyerım gelıo aklıma kaydirigubbakcemile3 sımdı dudaklarma da taktım dolgu da yapıomudur acaba sadullah bey? Allah sonumu hayır etsın benım:)-tatlicadiarzu-a.s.

geçmiş olsun edamisra, bende ameliyattan önce çok heyecanlanmıştım.. şuan 4. ayımı yaşoyprum yeni burnıumla o kadarda korkacak bir şey olmadığını ameliyattan çıkınca anladım :) merakla bekliyorum fotoğraflarnı yerimseniben

medilife hastanesinde ben kızımı dünyaya getirmiştim kızlar. Ozaman ki adı çapa millet hastanesi idi. sadullah beyi benimde aklıma taktınız. araştırma dönemindeyim. hayırlısı olur inşallah. Edamisra zaten güzelmişsin şimdi mükemmel olmuşsun yani..

Harun bey artık İstanbulda ve çok güzel klinikte çalışıyor. Eski hastaları hala memnun mu doktordan acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…