16 ocak da benim ameliyat tarihim kızlar dua edin bana :)

eda cım iyi olmana çok sevindim.ben gün geçtikçe daha çok korkuyorum:) doktorun tutumu nasıldı ameliyat öncesi ve sonrası bende sadullah beyi düşünüyorum benimde 3,5 yaşında kızım var o yüzden tedirginim. acaba çarparmı burnuma vurur mu yada ne kadar süre onunla oynayamıycam filan gibi şeyler düşünüyorum sürekli

birde resmine baktım çok fazla morluk ve şişilik yok gibi duruyor. sonradanmı şişti acaba. gerçektende burnunun ucu çok güzel duruyor. sabırsızlıkla alçın alındıktan snraki resmini bekliyorum. grşmek üzere

Fotoğrafını görünce kötü oldum kendi halimi hatırladım birden :) Çok güzel olmuştur eminim :) Ameliyattan bi gün sonra çok şiş oluyo sonra inmeye başlıyo

çok geçmiş olsun.bende 26ocakta ameliyat olucam.etrafımdakiler ne gerek var zor bir ameliyat ağrın çok olur deyip moralimi bozuyorr..ameliyat sonrası olacakları çok merak ediyorum.benim burnum kemerli o kemik kırılıp burnum düzeltilecek

dr la ilgili bir problemim olmadı tutumu iyiydi.yaklaşımı falan güzeldi ancak alçım açılıp burnumu gördükden sonra daha net konuşucam :)) ameliyat öncesi tekrar konuştu benimle odama geldi ..ameliyat sonrası ise çok güzel oldugunu söyledi sonucun ...
senin kızında küçükmüş ..en az 6 ay koruycagız bildigim kadarıyla carpma vurma falan olmaması lazım..benim kızım bi zarar verebilir korkusuyla yanıma pek yaklaşmıyor senin kızında; konuşursun dikkat eder ee herşeyi anlıyorlar kücük olsalar bile :)) OYUN FALAN OYNARSIN AMA SARILIP UYUMA FALAN BİRAZ ZAMAN ALICAK

ameliyattan çıktım ilk işim aynaya bakmak oldu oyyy dedim ne güzel hiç bişe yok morluk şişlik falan ama sonrasında aynı gün şişme ve morarma başladı ..burun ucu istedigim kalkıklıkda gibi duruyor şuan aynaya baktıgımda ...ama şişler falan cekildiginde de böyle havada durucakmı cok merak ediyorum insallah durur cünki kalkıklıgı cok güzel

ben pek kimseyle paylaşmadım ameliyat olacagımı bittikden sonra ögrendiler moral cok önemli etkilemesini istemedim kisenin beni.sende kulaklarını tıka boşver :))olucak ve biticek korkulacak bişe yok.. bana sorarsan ilk günü atlatınca zorluk bitiyo ..şimdiden gecmis olsun cnm

benimde 27 ocakta inşallah çok heyecanlıyım

tarihi almışsın hayırlı olsun canım ..heyecan bende de vardı gece uyuyamıyordum uyudugumda da rüyamda hep burnumla ugrasıyo oluyordum zaman çok hızlı akıyo... olursunda iyileşirsinde bir bakarsın bir senelik olmuş burnun :)) simdiden gecmis olsun sende bizleri gelismelerden haberdar et cnm..

ameliyat olmuş ve sigara icen arkadaslar varmı aranızda :gitme:ben dayanamıyorum artık 5 günlük oldu burnum icmeye baslıycm bişe olurmu acaba :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…