• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yasindayim ve iliskiye girdim

karşinda ki bi çocuk reşit bile değil aklinı bulandırmasana zaten bunalmıs simdi Allah korusun iyice bunalıma girip baska bi sey yapsa vicdan azabindan ölmez misin :KK43: erkek arkadasi kac yasinda anne dava acti mi hakkini aradi mi yoksa o da mı cocuk konuyu tam bilmiyoruz ki
Kızıyorum artık
Bu kadar küçük yaşta anne olanları görmekten 15 yaşında birinin cinselliğe girmiş olmasınin normal görülmesinden nefret ettim

Ayrıca hala konu bende mimli ama maalesef bbu konuda yorum yapamiyoruz

Kızıyorum artık
Bu kadar küçük yaşta anne olanları görmekten 15 yaşında birinin cinselliğe girmiş olmasınin normal görülmesinden nefret ettim

Ayrıca hala konu bende mimli ama maalesef bbu konuda yorum yapamiyoruz
haklısın benim de 9 yaşinda bi kizim var ve onu her banyo yaptırışimda " bak bu eller senin bu memişler senin bu bacaklar senin olara kimsenin dokunmasına bakmasina izin verme sadece annen olarak ben görebilirim o da seni yikayana kadar baskaları görürse senin olanları ister ve sana zarar verirler diyip anlayacağı bi dille vücudunu korumasini ögretmeye çalisıyorum sorun cocuk gibi görünüp yetişkin gibi davrananlarda mı yoksa aile de mi inan bende cok bunaldim bu cocuklar ( her seyi bizden iyi biliyorlar ve korku yok bu cocuklarda!!)

valla çok kararsız kaldim anne ne derece ilgili? anlatmasa somucta bi kez yasadı zevkine düsüp daha cok yapar mı ipin ucunu babası alsa mı bilemedim ki

16 yaşında çocuk nasıl cinsellik yaşayabilir? Şaka mı bu? Kim seninle ilişkiye girdi? Annen nasıl bu tarz şeyleri konuşmaz?
16 yaşındasın sen, her şeyin yeri zamanı var. Ya hamile kalırsan ne olacak?
Babanı bırak şimdi kendini düşün ve böyle bir hata bir daha yapma. Önce olgunlaş.

Babana söylemek zorunda değilsin. Olan olmuş tabi cok erken olmuş ama artık zamanı geri getiremezsin. Bence çok dikkatli korun ilişkiniz devam ediyorsa

haklısın benim de 9 yaşinda bi kizim var ve onu her banyo yaptırışimda " bak bu eller senin bu memişler senin bu bacaklar senin olara kimsenin dokunmasına bakmasina izin verme sadece annen olarak ben görebilirim o da seni yikayana kadar baskaları görürse senin olanları ister ve sana zarar verirler diyip anlayacağı bi dille vücudunu korumasini ögretmeye çalisıyorum sorun cocuk gibi görünüp yetişkin gibi davrananlarda mı yoksa aile de mi inan bende cok bunaldim bu cocuklar ( her seyi bizden iyi biliyorlar ve korku yok bu cocuklarda!!)
Sadece çocuklar değil ki
14-15 hatta daha küçük yaştaki kızları kadın olarak görüp birlikte olan iğrenç sapkinlari mi söyleyeyim
Kızından 10 yaş büyük adamlarla daha 14 yaşına yeni girmiş kızını evlendiren aşağılık rezil ailelere mi laf söyleyeyim

Hiç bir şeyden korkmayan hormonlarının peşinden atlı kovalarcasina kaçan hiç bir şekilde hazir değilken bir şeyler yaşayıp sonra zir zir ağlayıp kafasını duvara vuran çocuklara mi

Sadece çocuklar değil ki
14-15 hatta daha küçük yaştaki kızları kadın olarak görüp birlikte olan iğrenç sapkinlari mi söyleyeyim
Kızından 10 yaş büyük adamlarla daha 14 yaşına yeni girmiş kızını evlendiren aşağılık rezil ailelere mi laf söyleyeyim

Hiç bir şeyden korkmayan hormonlarının peşinden atlı kovalarcasina kaçan hiç bir şekilde hazir değilken bir şeyler yaşayıp sonra zir zir ağlayıp kafasını duvara vuran çocuklara mi
bazen kopsun kıyamet diyosun değil mi?

Alakası yok. Bunlar hep vardı, hep olacak.
onceden de vardi dillendirilmiyordu helak olan kavimlerin çogu sübyancıymış gecmiş yüzyıllar da yasamıs su an tek fark göz önünde yasanması ve kabul görmeye baslanması ben sunu anlamıyorum cinayet isleyen hatta baklava çalan 18 yas altı islah evine bilerek iliskiye giren 18 yas altı hemen cocuk konumuna haydaaaaa

Bir kere mi yaşandı aranızdaki? Ne zaman anladın hata olduğunu ve annen nasıl öğrendi? Babana söylemek zorunda değilsin.

Babana söyleme. Bu olay seni böyle kötü etkilediyse olgunlaşana kadar erkeklerden uzak dur. Kendine yüklenme, suç işlemedin. Yine annenin babanın çocuğusun, değerin düşmedi. Psikolojin bozulmuşsa annenden seni yönlendirmesini, destek olmasını isteyebilirsin.

O yaşta daha mastürbasyonu yeni yeni merak ediyor olması lazımken kızcağız işi kökten çözmüş
yok o is öyle değil 9 yaşında ki kızim "anne elma şekeri nasıl oluyor biliyo musun dedi evet elmayı kırmızı şerbete batırıyolar oluyo dedim o öyle değil gıda boyası gliserin ve su karistiriliyor dedi şok oldum netten tariflere bakip ögreniyorlar

yok o is öyle değil 9 yaşında ki kızim "anne elma şekeri nasıl oluyor biliyo musun dedi evet elmayı kırmızı şerbete batırıyolar oluyo dedim o öyle değil gıda boyası gliserin ve su karistiriliyor dedi şok oldum netten tariflere bakip ögreniyorlar
O masum bir öğrenim olmuş. Bu kızın ki çocuk gelin olur sonu.

Back
X