- 9 Eylül 2013
- 12.059
- 27.780
- 798
- Konu Sahibi Mervecimcanimm
-
Kızıyorum artıkkarşinda ki bi çocuk reşit bile değil aklinı bulandırmasana zaten bunalmıs simdi Allah korusun iyice bunalıma girip baska bi sey yapsa vicdan azabindan ölmez misinerkek arkadasi kac yasinda anne dava acti mi hakkini aradi mi yoksa o da mı cocuk konuyu tam bilmiyoruz ki
haklısın benim de 9 yaşinda bi kizim var ve onu her banyo yaptırışimda " bak bu eller senin bu memişler senin bu bacaklar senin olara kimsenin dokunmasına bakmasina izin verme sadece annen olarak ben görebilirim o da seni yikayana kadar baskaları görürse senin olanları ister ve sana zarar verirler diyip anlayacağı bi dille vücudunu korumasini ögretmeye çalisıyorum sorun cocuk gibi görünüp yetişkin gibi davrananlarda mı yoksa aile de mi inan bende cok bunaldim bu cocuklar ( her seyi bizden iyi biliyorlar ve korku yok bu cocuklarda!!)Kızıyorum artık
Bu kadar küçük yaşta anne olanları görmekten 15 yaşında birinin cinselliğe girmiş olmasınin normal görülmesinden nefret ettim
Ayrıca hala konu bende mimli ama maalesef bbu konuda yorum yapamiyoruz
Cok fenalarYeni nesilden korkucaksin.
Sadece çocuklar değil kihaklısın benim de 9 yaşinda bi kizim var ve onu her banyo yaptırışimda " bak bu eller senin bu memişler senin bu bacaklar senin olara kimsenin dokunmasına bakmasina izin verme sadece annen olarak ben görebilirim o da seni yikayana kadar baskaları görürse senin olanları ister ve sana zarar verirler diyip anlayacağı bi dille vücudunu korumasini ögretmeye çalisıyorum sorun cocuk gibi görünüp yetişkin gibi davrananlarda mı yoksa aile de mi inan bende cok bunaldim bu cocuklar ( her seyi bizden iyi biliyorlar ve korku yok bu cocuklarda!!)
bazen kopsun kıyamet diyosun değil mi?Sadece çocuklar değil ki
14-15 hatta daha küçük yaştaki kızları kadın olarak görüp birlikte olan iğrenç sapkinlari mi söyleyeyim
Kızından 10 yaş büyük adamlarla daha 14 yaşına yeni girmiş kızını evlendiren aşağılık rezil ailelere mi laf söyleyeyim
Hiç bir şeyden korkmayan hormonlarının peşinden atlı kovalarcasina kaçan hiç bir şekilde hazir değilken bir şeyler yaşayıp sonra zir zir ağlayıp kafasını duvara vuran çocuklara mi
Alakası yok. Bunlar hep vardı, hep olacak.Yeni nesilden korkucaksin.
intrrnettteeeeen derse hiç sasirmam cevabini bildigimiz bi soru bence16 yaşında ilişkiye girmeyi nerden öğrendin yavrucum
O yaşta daha mastürbasyonu yeni yeni merak ediyor olması lazımken kızcağız işi kökten çözmüşintrrnettteeeeen derse hiç sasirmam cevabini bildigimiz bi soru bence
onceden de vardi dillendirilmiyordu helak olan kavimlerin çogu sübyancıymış gecmiş yüzyıllar da yasamıs su an tek fark göz önünde yasanması ve kabul görmeye baslanması ben sunu anlamıyorum cinayet isleyen hatta baklava çalan 18 yas altı islah evine bilerek iliskiye giren 18 yas altı hemen cocuk konumuna haydaaaaaAlakası yok. Bunlar hep vardı, hep olacak.
yok o is öyle değil 9 yaşında ki kızim "anne elma şekeri nasıl oluyor biliyo musun dedi evet elmayı kırmızı şerbete batırıyolar oluyo dedim o öyle değil gıda boyası gliserin ve su karistiriliyor dedi şok oldum netten tariflere bakip ögreniyorlarO yaşta daha mastürbasyonu yeni yeni merak ediyor olması lazımken kızcağız işi kökten çözmüş
O masum bir öğrenim olmuş. Bu kızın ki çocuk gelin olur sonu.yok o is öyle değil 9 yaşında ki kızim "anne elma şekeri nasıl oluyor biliyo musun dedi evet elmayı kırmızı şerbete batırıyolar oluyo dedim o öyle değil gıda boyası gliserin ve su karistiriliyor dedi şok oldum netten tariflere bakip ögreniyorlar
Çocukların suçu yok, hepsi internetin medyanın empoze edişi.Biz sizin yasinizdayken cinselligin c sini bilmezdik simdi 8.9 yasindaki cocuga sorsan herseyi biliyor simdikeler cok fena cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?