- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.165
- 548
- 29
- Konu Sahibi Mervecimcanimm
Cok haklisin vala aynen oyleÇocukların suçu yok, hepsi internetin medyanın empoze edişi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok haklisin vala aynen oyleÇocukların suçu yok, hepsi internetin medyanın empoze edişi.
Valla he. Ben abimle top oynuyordum.16 yaşında ilişkiye girmeyi nerden öğrendin yavrucum![]()
Bu ailenin ve kişinin yapısıyla alakalı, lütfen genelleme yapmayın. O dediğiniz prezervatifi bana da vermişlerdi, eğitici broşürle birlikte. Ama kimse hadi şimdi ilişkiye girelim demedi. Ve şu bi gerçek, Almanya’daki Türk aileleri daha bilinçli ve gençleri de öyle.Yurtdışında yaşadığını yazmiş genç kızımız yurtdışında cinsel eğitimi erken yaşta veriyorlar.(12-13 yaşlarında daha erkende olabilir).Okullarda Erkeklere korunmaları için pre.veriyorlar .Bu yüzden yurtdışında erken yaşta ilişkiye giriyorlar.Bende yurtdişindayım daha çocuklarım küçük fakat şimdiden bilgilendiriyorum çünkü burda duyunca bazı şeyleri şimdiden korku sardı çocukları mı nasıl koruyabilirim diye.
ama beni korkuttu o ögenim zaten internnette yaş kısıtlaması var istese de giremiyor baska yerlere ama o okul yok mu o okul ooooof neler var neler daha 2. ci sinif ama ileler sorumsuz yolla okula basim dinlensin ver interneti cenesi kesilsin diye diye canavar yetistiriyorlar kizimin onlarla ayni sinifta 6 saat gecirmesi ooooofff cok kotüyümO masum bir öğrenim olmuş. Bu kızın ki çocuk gelin olur sonu.
Bi tanidigim vardi mahalleden 14 yasinda kiz.bi cocukla yakinlasma yasamis 7 ay hamileligi bile farketmemis annesi farketmis..16 yaşında ilişkiye girmeyi nerden öğrendin yavrucum![]()
Ancak samimi olunuriyi b*k yemişsin.
başkada bişey diyemiyorum .
biz sizin yaşınızdayken ailemizi nasıl gururlandırıcaz onun derdindeydik.
şunların haline bak, yaşlarına bakmadan nelerin peşine düşüyorlar . pesss
Aa bana niye vermediler kizBu ailenin ve kişinin yapısıyla alakalı, lütfen genelleme yapmayın. O dediğiniz prezervatifi bana da vermişlerdi, eğitici broşürle birlikte. Ama kimse hadi şimdi ilişkiye girelim demedi. Ve şu bi gerçek, Almanya’daki Türk aileleri daha bilinçli ve gençleri de öyle.
Amaan onları balon gibi şişirdik patlattık ardındanAa bana niye vermediler kizhemen gidip ilişkiye girerim diye demek ahaha tövbe tövbe. Bizim sınıfta iki türk vardi. Öğretmen ikimizede sormuştu derse katılmak istiyormusunuz diye. Ben o dersten sonra aa şimdi karşı tarafı daha iyi tanıyorum hemen gidip ilişkiye gireyim diye düşünmedim hiç
Aynen ya ben almanyada doğdum buyudum ama biz çok saftiriktik. Ben ne gördüysem istanbulda tatillerde gördümAmaan onları balon gibi şişirdik patlattık ardından
Aynen öyle :) Maalesef milletimiz oradan buradan duyduklarıyla veya filmlerde gördükleri şeyleri gerçek sanıyor ya da genelleme yapıyor![]()
Aynen ben de öyleAynen ya ben almanyada doğdum buyudum ama biz çok safdiriktik. Ben ne gördüysem istanbulda tatillerde gördüm![]()
![]()
Ja ja..Sehr witzig!!!![]()