• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yasindayim ve iliskiye girdim

Babana cinsel hayatını anlatman şart mı? Bana cinsel ilişkiye girmek için fazla bilinçsiz geldin ama olan olmuş artık. Muhtemelen bununla kalmayacaksın, o yüzden lütfen korunma yöntemlerini iyice öğren, elinizin altında internet var. Ve korunarak ilişkiye gir gireceksen de. Bir sonraki konun "Hamile kaldım ne yapmalıyım?" olmasın bari.

BİZİM sosyal politikalar ve aile bakanlığımız çocugunuzun eline tablet vermeyin internette fazla kalmasına izin vermeyin diyene kadar o lanet oyuncakları ülkeye sokmasa bir neslin beyninin uyuşmasına müsade etmese sevgili RTÜK bey tv de gece 11 den sonra cizgi film kısıtlamasi uygulasa bir nesil müptezel gibi yetişmese ama olmaaaaaz onlar satacak prim yapacak vergiler ekonomiye can verecek ailelere de "biz paramızı aldık siz ne halt yerseniz yiyin ama tavsiye ellerine vermeyin kotü olur" denecek buyrun burdan bakın ya da yakın

Yurtdışında yaşadığını yazmiş genç kızımız yurtdışında cinsel eğitimi erken yaşta veriyorlar.(12-13 yaşlarında daha erkende olabilir).Okullarda Erkeklere korunmaları için pre.veriyorlar .Bu yüzden yurtdışında erken yaşta ilişkiye giriyorlar.Bende yurtdişindayım daha çocuklarım küçük fakat şimdiden bilgilendiriyorum çünkü burda duyunca bazı şeyleri şimdiden korku sardı çocukları mı nasıl koruyabilirim diye.

Yurtdışında yaşadığını yazmiş genç kızımız yurtdışında cinsel eğitimi erken yaşta veriyorlar.(12-13 yaşlarında daha erkende olabilir).Okullarda Erkeklere korunmaları için pre.veriyorlar .Bu yüzden yurtdışında erken yaşta ilişkiye giriyorlar.Bende yurtdişindayım daha çocuklarım küçük fakat şimdiden bilgilendiriyorum çünkü burda duyunca bazı şeyleri şimdiden korku sardı çocukları mı nasıl koruyabilirim diye.
Bu ailenin ve kişinin yapısıyla alakalı, lütfen genelleme yapmayın. O dediğiniz prezervatifi bana da vermişlerdi, eğitici broşürle birlikte. Ama kimse hadi şimdi ilişkiye girelim demedi. Ve şu bi gerçek, Almanya’daki Türk aileleri daha bilinçli ve gençleri de öyle.

O masum bir öğrenim olmuş. Bu kızın ki çocuk gelin olur sonu.
ama beni korkuttu o ögenim zaten internnette yaş kısıtlaması var istese de giremiyor baska yerlere ama o okul yok mu o okul ooooof neler var neler daha 2. ci sinif ama ileler sorumsuz yolla okula basim dinlensin ver interneti cenesi kesilsin diye diye canavar yetistiriyorlar kizimin onlarla ayni sinifta 6 saat gecirmesi ooooofff cok kotüyüm

16 yaşında ilişkiye girmeyi nerden öğrendin yavrucum :KK51:
Bi tanidigim vardi mahalleden 14 yasinda kiz.bi cocukla yakinlasma yasamis 7 ay hamileligi bile farketmemis annesi farketmis..
Duşün birlikteliginden hamile kalinacagi bile bilmiyorken anne oldu. Ve cocuk cok gec kabul etti dogduktan babalik testi yaptirdktan sora o cocukta henuz 17 yasinda.. yazik vallaha bu genclere ya.. bi halt saniyorlar..
Bu arada bu hal ne:))

Bu ailenin ve kişinin yapısıyla alakalı, lütfen genelleme yapmayın. O dediğiniz prezervatifi bana da vermişlerdi, eğitici broşürle birlikte. Ama kimse hadi şimdi ilişkiye girelim demedi. Ve şu bi gerçek, Almanya’daki Türk aileleri daha bilinçli ve gençleri de öyle.
Aa bana niye vermediler kiz :KK70: hemen gidip ilişkiye girerim diye demek ahaha tövbe tövbe. Bizim sınıfta iki türk vardi. Öğretmen ikimizede sormuştu derse katılmak istiyormusunuz diye. Ben o dersten sonra aa şimdi karşı tarafı daha iyi tanıyorum hemen gidip ilişkiye gireyim diye düşünmedim hiç

Aa bana niye vermediler kiz :KK70: hemen gidip ilişkiye girerim diye demek ahaha tövbe tövbe. Bizim sınıfta iki türk vardi. Öğretmen ikimizede sormuştu derse katılmak istiyormusunuz diye. Ben o dersten sonra aa şimdi karşı tarafı daha iyi tanıyorum hemen gidip ilişkiye gireyim diye düşünmedim hiç
Amaan onları balon gibi şişirdik patlattık ardından :-)
Aynen öyle :) Maalesef milletimiz oradan buradan duyduklarıyla veya filmlerde gördükleri şeyleri gerçek sanıyor ya da genelleme yapıyor :ukala:

Amaan onları balon gibi şişirdik patlattık ardından :-)
Aynen öyle :) Maalesef milletimiz oradan buradan duyduklarıyla veya filmlerde gördükleri şeyleri gerçek sanıyor ya da genelleme yapıyor :ukala:
Aynen ya ben almanyada doğdum buyudum ama biz çok saftiriktik. Ben ne gördüysem istanbulda tatillerde gördüm:KK70: :KK70:

Back
X