- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
kızlarrrrrrr 163 boyla kaç kilo olunmalı acil cvp please..... çok mu kısayım? yardım please.............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrr 163 boyla kaç kilo olunmalı acil cvp please..... çok mu kısayım? yardım please.............
taaam tamına 56 yım....... :18::18::18::18::18:Sen kac kilosun ?![]()
moonlight sonata imzanla beni benden aldın. gece gece dinleyio huzura ermek için açtım hemen. oh nefis...Netten baktım da 53 civarı gösterdi. Ayrıca çok kısa değilsin. Zaten Türkiye'de bayan boyu ortalaması 1.60 bi şey dert ettiğin şeye bak.Hadi yine iyisin benden 10 cm uzunsun bak.
![]()
ben beyonce u da lopezi de beğenmiyorum o iş ne olacak...:18:o tvde dev gibi gördüğümüz beyonce.lardan Jennifer lopezlerden bi farkin yok şekerim gayet iyi bi boy:) kiloya gelince o cok değişken. vucut kitle endeksi hesaplamalarına aldanma. onemli olan orantı. 53 de olabilirsin o boy da 60 da. sen kacsin ?![]()
taaam tamına 56 yım....... :18::18::18::18::18:
idealim 53 müş ne yapıcamm bilmiyorumç...
orantı derken sence kaç kaç kaç iyidir?o tvde dev gibi gördüğümüz beyonce.lardan Jennifer lopezlerden bi farkin yok şekerim gayet iyi bi boy:) kiloya gelince o cok değişken. vucut kitle endeksi hesaplamalarına aldanma. onemli olan orantı. 53 de olabilirsin o boy da 60 da. sen kacsin ?![]()
seni biliyorum incecik belin var...![]()
şöyle bir proplemim var. 48 kiloyken de 60 kiloyken de aynı göbeğe bele ve orantıya sahiptim. yani zayıflayınca orantım değişmiyor. ama ben oran orantı insanıyım.. anlıyor mısın sör.Aman bisi olmaz ondanbende cok fazla sandim
Verirsin 3 kiloyu olur biter![]()
şöyle bir proplemim var. 48 kiloyken de 60 kiloyken de aynı göbeğe bele ve orantıya sahiptim. yani zayıflayınca orantım değişmiyor. ama ben oran orantı insanıyım.. anlıyor mısın sör.![]()
Ben 47 kiloyum
Yapim boyle. Kendimi bildim bileli 45- 50 arasiyim
50 de nadir zamanlarda oluyo![]()
eh yani. 3 santim belim 3 santim de popom incelse ne olur. ben istiyorum ki 6 cm belim incelsin popom aynı kalsın. :26: kum saati olayım. döküleyim.Bende oylekalca ve bel hic degismiyor
Zaten alsam alsam en fazla 3 kilo aliyorum
hımm 47 kiloda zaten bel popo göbek olması çok küçük ihtimal.
ama benim 48 kiloda göbeğim vardı.
ben 48 iken herkes kınıyordu beni bu ne zayıflık diye. 60 oldum yine doymadılar. ohh ohh iyi olmuşsun dediler.
aptal mıyım ben? yer miyim bu lafları. azmettim 59 oldum. azmettim 58 oldum. azmettim 57 oldum. azmettim 56 oldum.
azmedip 55 olacağım. azmedip 54 olacağım. azmedip 53 olacağım. peki ya orantım değişmezse.......![]()
eh yani. 3 santim belim 3 santim de popom incelse ne olur. ben istiyorum ki 6 cm belim incelsin popom aynı kalsın. :26: kum saati olayım. döküleyim.
yalnız benim poponun 90 olması için bi 45 kilo falan olmam lazım çünkü 48 iken bile 92 falandı.Kalca 90- bel 60 olsun
Benim icib gerisi onemli degil
En onemli benim icin onlareskiden banu alkan 90-60-90 derdi ya? Hep inanirdim onun lafina. Sonra kendi olculerimi gordukten sonra, bu kadin olsa olsa 200-160-200 olur demistim
Olursun olur
Azmet yeter![]()
yalnız benim poponun 90 olması için bi 45 kilo falan olmam lazım çünkü 48 iken bile 92 falandı.
neyse azimle taş bile delinirmiş.![]()