17,18,19 yasinda evli olup anne olmak isteyenler :))

ne mutlu sana canım kız benden iki nokta kan geldi gibi ya birazda ağrım var devamı gelmedi sendede olmuşmuydu.

Slm kizlar bnmde cok moralim boZuk . Adetimi 5gun gcti test yaptm negatif ..... Ya bu ay incir suyu icmistm
subat 24 te adet oldum . Bu ayin 25inde adet olmam gerekmiyomu? Bn mi yanlis hesapliyorm dongum belli degil ama en gc 31 32 33 . Gunlerde glrdi goguslerim ck agrirdi adetime yakin. Simdi ise bir gram agri yok ne kasigimda nede gogsumde sdce sivilcelendm brZ bide akintim koyu beyaz yapis gibi nedn bole oldu bu ay hc anlamdm ya .. Bebis de yok adet de yok ..

kızlar bende varım 21 yasındayım 8 ay önce düşük yaptım tekrar istiyoruz ama 5 aydır olmadı

canım biraz daha bekle öyle test yap bazı kadınların idrarına gec gecebiliyo.gec döllenme falanda olabilir o yüzden bi kaçgün daha bekle

kızlar bende varım 21 yasındayım 8 ay önce düşük yaptım tekrar istiyoruz ama 5 aydır olmadı

canım allah sana o acıyı bir daha yaşatmaz inşallahh.kuzum eger düşen bebegin büyükse vücüdunun toplanması için zaman vardır bi kaç ay daha bekle ha bide adetin düzene girdimi düşükten sonra

benimde hiç göğsüm ağrımıyo canım.testim negatif ama sonradan çizgi oluştu silik

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…