- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Bu annelerin çocuklarının iyi yönlerini olumsuz gibi gösterip, yoo çocuğun çok zekiiii süper akıllııı dedirtmek haz veriyo sanırım.ya bendemi böle olcam acepp ama sanmam ya çocuğum akıllıysa ben bilirim zaten salaksada bilirim niye tatmin olmak için böle bi yola başvurulur acep :) neyse büyük konuşmıyım dimii bende böle konu açarsam bana yaz olur mu içinde kalmasınniden zihnimi okudunki ben yazmiyycaktim bisey
Birkaç tanesini paylaşacağım, aynı olan var mı?
-Bebek Priz korumalıklarını prize takmak, çılgın gibi elinde priz korumalığıyla prize koşuyor
-biberonun kapağını su içtikten sonra kapamak
-arabanın ön barını arabadan indikten sonra yerine koymak
-bir kapak gördüğünde sürekli onu bir yere yerleştirmeye çalışmak aramak
bana garip geliyor...bunları hiç öğretmedik biz çünkü, acayip düzen delisi benim tersime
17 aylık bebek neler yapabilir başka
EDITyun parkına da gidiyoruz, diğer çocuklar oyununu oynarken o kırık bir direksiyon buldu ve gidip yerine taktı mesela.diğer çocuklarda böyle bişi görmedim.sürekli tamir etmek istiyor
Ay yukarki komşum beni nasıl baydıı anlatamam.3aylık oğlu var , yok telefonun dokunmatiğini öğrenmiş yok ismi söylenince hemen bakıyomuş yok insanları tanıyomuş çok akıllıymış.ya diorum bütün çocuklar artık böyle sana özel değil ama yok onunki en akıllı :) zamane anneleri gerçekten garip olmaya başladı.bende zamane annesi olacam nasipse.eğer bende böle olurda konu açarsam uyarın beni ağzıma edin lütfen :)Zamane anneleri ...hepinizin çocuğu hemen her şeyi öğreniyor hepinizin çocuğu cok zeki...
Teknolojiyi hemen kapıyor,telefondan bilmem nereyi acıyor..
Yahu herşey artık o kadar kolayki..herşey önünde zaten görerek öğrenir...
Ağzına edelim mi, tamam şekerim, bu kısmı hiç unutmayacamAy yukarki komşum beni nasıl baydıı anlatamam.3aylık oğlu var , yok telefonun dokunmatiğini öğrenmiş yok ismi söylenince hemen bakıyomuş yok insanları tanıyomuş çok akıllıymış.ya diorum bütün çocuklar artık böyle sana özel değil ama yok onunki en akıllı :) zamane anneleri gerçekten garip olmaya başladı.bende zamane annesi olacam nasipse.eğer bende böle olurda konu açarsam uyarın beni ağzıma edin lütfen :)
Aynen şekerim , çocuğumu övdürmek amaçlı konu açarsam yapın...Ağzına edelim mi, tamam şekerim, bu kısmı hiç unutmayacam
çocuğumu övdüm diyelim, neden insanlar rahatsızolur?aklıma sorunlu çocukluklar geliyoA ynen şekerim , çocuğumu övdürmek amaçlı konu açarsam yapın...
Kimse çocuğum salak demez zaten hayatım..rahatsız olan yok bu sadece senin yaptığın bişey deil zaten şimdi moda bu...ama bırakın sürekli çocuklarınızı övmeyi.akıllıysa dua edin şükredin sadece sorunlu olanlar için...çocuğumu övdüm diyelim, neden insanlar rahatsızolur?aklıma sorunlu çocukluklar geliyo
O kadar küçük bir çocuğun normalde yaşıtları gibi fırlatması(yaramazsa)değilse olduğunyere koyması gerekirBiberonun kapağını su içtikten sonra kapamak garip bir huy mu?
ben de çocuğumu övdüğümde rahatsız oldun sandım ve anlam vermeye çalışmıştım, demek rahatsız olmamışsın, güzel, 17 aylık çocuğu kıskanacak değilsin ya.Kimse çocuğum salak demez zaten hayatım..rahatsız olan yok bu sadece senin yaptığın bişey deil zaten şimdi moda bu...ama bırakın sürekli çocuklarınızı övmeyi.akıllıysa dua edin şükredin sadece sorunlu olanlar için...
oğlum bak bu kapak bu biberon, böyle kapatılıyor diye ders verip yazılı sınav yapmayı düşünmüyordunuz heralde :)) espri yapıyorum yanlış anlamayın çocuk gözlem yaparak öğrenir ve taklit eder. Bu yönden bebeğiniz gelişim açısından yaşıtlarına uygun. Her şey yolundaBirkaç tanesini paylaşacağım, aynı olan var mı?
-Bebek Priz korumalıklarını prize takmak, çılgın gibi elinde priz korumalığıyla prize koşuyor
-biberonun kapağını su içtikten sonra kapamak
-arabanın ön barını arabadan indikten sonra yerine koymak
-bir kapak gördüğünde sürekli onu bir yere yerleştirmeye çalışmak aramak
bana garip geliyor...bunları hiç öğretmedik biz çünkü, acayip düzen delisi benim tersime
17 aylık bebek neler yapabilir başka
EDITyun parkına da gidiyoruz, diğer çocuklar oyununu oynarken o kırık bir direksiyon buldu ve gidip yerine taktı mesela.diğer çocuklarda böyle bişi görmedim.sürekli tamir etmek istiyor
EDIT:Çevremde 17 aylık bebek yok, oğlumun gelişimi hayretler içinde bırakıyor beni, sorayım dedim..Anladığım şu ki düzen beyinsel, ben çok dağınığım mesela, babası düzenli, belki de beyni düzene yatkındır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?