17 Haftalık Gebeyim Etten Tiksindim

SilgisiOlan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
13
2
16
28
Arkadaşlar ,ben eskiden çok et severdim. Tavuk kırmızı etsiz yemek yemezdim.Şimdi pişiremiyorym bile. 17.haftam oldu. Çay da içemiyorum ,sadece bitki çayı belki içerim.Çok şeyden tiksinerek yiyorum. Çerez yiyemiyorum, özellikle antep fıstığı gibi yağlı çerezleri yiyemiyorum. Gebeyken sebze yemeklerine ağırlık verdim ama et yemem de lazım.Et suyu ile idare ediyorum.Her yemeğe katmaya çalışıyorum. Sizce bu durum kalıcı mı? Yiyememek sorun değil de artık görmeye tahammülüm olmaması büyük sorun.Hiç pişiremiyorum..

Tavuk ve et benim evimde biri pişmezse diğeri pişerdi ama 3 aydır görmeye bile katlanamıyorum 16+5 im. Aynı korkular bende de var ama herkes geçer diyor umarım geçer. Çayı da sade içemiyorum, bol limon sıkıp öyle ancak.

Cins
Bitki çayı iç ,tavsiye ederim. Aynıyız vallahi . O kadar etçi birisiydim ki çiğ et bile yiyecek kadar severdim. Şimdi görmek istemiyorum Bebeğin cinsiyeti nedir? Ben henüz öğrenemedim net olarak.Diyorlaar ki erkek çocuklarında böyle oluyor.

Benim gebeliğimde pikniğe gittiğimizde soğan közlemişlerdi. Aman yarabbim o benim burnuma nasıl koktu öyle. Soğandan tiksindiğimde 7 aylık vardım. O süreçte tek bu oldu. Hamileliğimde en çok bundan tiksinmiştim. 2. Si yumurtaydı. Bu da ilk aylarımda olmuştu.

Yine sizin kolay olmuş, et -sabun-çay-çerez yiyemiyorum.Yediklerimi de kaşığın ucuyla ,ölmemek için yiyorum resmen

Yine sizin kolay olmuş, et -sabun-çay-çerez yiyemiyorum.Yediklerimi de kaşığın ucuyla ,ölmemek için yiyorum resmen
Normale dönüyor bi süre sonra canım. Ablam da sizler gibi yoğun geçirdi. Onun düzeldi. Ben hafif geçirmiştim. Ama bu tiksinsiğim şeyler hamileliğim boyunca devam etti bende. Sanırım hafif geçirdiğim için bende kalıcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…