Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 günüm kaldı transfere.. hayırlı olsun cnm inşallah herşey çok güzel olurHanımlar, benim gibi bugün transfer olan var mı? Gelin birlikte bekleyelim![]()
İnşaallah güzel sonuçlar alırız size de hayırlı olsun4 günüm kaldı transfere.. hayırlı olsun cnm inşallah herşey çok güzel olur
İnşaallah emeklerimiz boşa çıkmazBen Pazartesi günü oldum,14 Haziran’da.4.denemem bu ve sürekli adet olacakmışım gibi hassasiyet var.İnşaallah hayırlı haberler alırız![]()
Ben Pazartesi günü oldum,14 Haziran’da.4.denemem bu ve sürekli adet olacakmışım gibi hassasiyet var.İnşaallah hayırlı haberler alırız![]()
İnşaallah emeklerimiz boşa çıkmaztransferden sonra hangi ilaçları verdi doktorunuz?
İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız ve hepsinin acısını unutursunuz
Bende 16 haziranda transfer oldum :) inşallah güzel haberler alırızHanımlar, benim gibi bugün transfer olan var mı? Gelin birlikte bekleyelim![]()
Ben de 14’ünde oldum.Sizin kaçıncı denemeniz?Ayyy umarım birlikte alırız güzel sonuçlarıBende 16 haziranda transfer oldum :) inşallah güzel haberler alırız![]()
İnşallah canım bu benim 4. Denemem 7 yaşında bir kızım var Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahBen de 14’ünde oldum.Sizin kaçıncı denemeniz?Ayyy umarım birlikte alırız güzel sonuçları![]()
Bende 17 haziranda transfer oldumHanımlar, benim gibi bugün transfer olan var mı? Gelin birlikte bekleyelim![]()
Ne güzel en azından bir çocuğunuz var.İnşaallah ikincisi de gelirİnşallah canım bu benim 4. Denemem 7 yaşında bir kızım var Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah![]()
Canım Allah’a çok şükürNe güzel en azından bir çocuğunuz var.İnşaallah ikincisi de gelirBenim de 4.denemem olacak ama maalesef hiç annelik ve gebelik duygusunu tatamadım.İnşaallah bu sefer.Test günüm 26’sında,sizin?
Ayy çok yakın tarihlerimiz .Ben de tam tersine test yapmaktan korkuyorum ya yine negatifi görürsem diyeCanım Allah’a çok şükürKızım çok kardeş istiyor denedik ikiz kızlarımı karnımda kaybettim sonraki denemem negatifti inşallah bunda yüzümüz tekrar Güler
Rabbim herkese nasib eylesin kucağını doldursun inşAllah zor süreçler yıpratıyor insanı
Benim test tarihim 28 Haziran ama ben o tarihe kadar dayanamam sanırım![]()
Korkma canım olacağına varır herşey insan üzülüyor tabi olmaz diye bir yanımızda ümitli git gel ruh halimiz inşAllah güzel haberler alırız hepimiz sevinirizAyy çok yakın tarihlerimiz .Ben de tam tersine test yapmaktan korkuyorum ya yine negatifi görürsem diyeAllahım ağlatmasın,hadi hayırlısıyla yüzümüz güler inşaallah
![]()
İnşaallahKorkma canım olacağına varır herşey insan üzülüyor tabi olmaz diye bir yanımızda ümitli git gel ruh halimiz inşAllah güzel haberler alırız hepimiz seviniriz![]()
Var mı hiç belirti falan tabi daha çok erken amaİnşaallah![]()
Bende 16 haziranda transfer oldum :) inşallah güzel haberler alırız![]()
Bende 17 haziranda transfer oldum![]()
Hanımlar benim de 27 sinde test sonucum ilk denemem inşallah hep birlikte pozitifleri görürüzBen de 14’ünde oldum.Sizin kaçıncı denemeniz?Ayyy umarım birlikte alırız güzel sonuçları![]()
İnşaallahHanımlar benim de 27 sinde test sonucum ilk denemem inşallah hep birlikte pozitifleri görürüz![]()