17 Haziran transfer🤰

Ben Pazartesi günü oldum,14 Haziran’da.4.denemem bu ve sürekli adet olacakmışım gibi hassasiyet var.İnşaallah hayırlı haberler alırız 🤲🧿🙏👍🏼🥰👍🏼

Ben Pazartesi günü oldum,14 Haziran’da.4.denemem bu ve sürekli adet olacakmışım gibi hassasiyet var.İnşaallah hayırlı haberler alırız 🤲🧿🙏👍🏼🥰👍🏼
5D38B0F1-17C3-48DB-87F1-C910E065142A.webp

İnşallah canım bu benim 4. Denemem 7 yaşında bir kızım var Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🤲🏻
Ne güzel en azından bir çocuğunuz var.İnşaallah ikincisi de gelir 🥰Benim de 4.denemem olacak ama maalesef hiç annelik ve gebelik duygusunu tatamadım.İnşaallah bu sefer.Test günüm 26’sında,sizin?

Ne güzel en azından bir çocuğunuz var.İnşaallah ikincisi de gelir 🥰Benim de 4.denemem olacak ama maalesef hiç annelik ve gebelik duygusunu tatamadım.İnşaallah bu sefer.Test günüm 26’sında,sizin?
Canım Allah’a çok şükür 🙏 Kızım çok kardeş istiyor denedik ikiz kızlarımı karnımda kaybettim sonraki denemem negatifti inşallah bunda yüzümüz tekrar Güler🤲🏻
Rabbim herkese nasib eylesin kucağını doldursun inşAllah zor süreçler yıpratıyor insanı
Benim test tarihim 28 Haziran ama ben o tarihe kadar dayanamam sanırım ☺️

Canım Allah’a çok şükür 🙏 Kızım çok kardeş istiyor denedik ikiz kızlarımı karnımda kaybettim sonraki denemem negatifti inşallah bunda yüzümüz tekrar Güler🤲🏻
Rabbim herkese nasib eylesin kucağını doldursun inşAllah zor süreçler yıpratıyor insanı
Benim test tarihim 28 Haziran ama ben o tarihe kadar dayanamam sanırım ☺️
Ayy çok yakın tarihlerimiz .Ben de tam tersine test yapmaktan korkuyorum ya yine negatifi görürsem diye 🤦🏻‍♀️😞Allahım ağlatmasın,hadi hayırlısıyla yüzümüz güler inşaallah 😊🥰🤲🤲

Ayy çok yakın tarihlerimiz .Ben de tam tersine test yapmaktan korkuyorum ya yine negatifi görürsem diye 🤦🏻‍♀️😞Allahım ağlatmasın,hadi hayırlısıyla yüzümüz güler inşaallah 😊🥰🤲🤲
Korkma canım olacağına varır herşey insan üzülüyor tabi olmaz diye bir yanımızda ümitli git gel ruh halimiz inşAllah güzel haberler alırız hepimiz seviniriz 🤲🏻🥰🌸

Hanımlar benim de 27 sinde test sonucum ilk denemem inşallah hep birlikte pozitifleri görürüz 😍😍
İnşaallah ❤️❤️🥰🤗3.tüp bebek denememi yaparken ,benimle birlikte test sonuç günü aynı olan ve ilk denemelerini yapan hanımların burada hep pozitif çıkmıştı testleri.Bence sizin de öyle olacak,içime doğdu 🥰😘😍🧿🧿🧿🧿🧿İnşallah hep birlikte seviniriz🤲🤲🤲🤲🤲🤲benim test günüm 26 Haziran 🤘

Back
X