17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

Kızlaaarrrrr, bu haftaaa bunların her biri 7 lira..!!! Kaçırmayınnn!!!

burdan hayal kırıklığı yaşamıştım aldığım bir iki şeyde, dalga geçer gibi sökük şeyleri göndermişti biri. tereddütteydim. ama yanılmışım. çok teşekkür ederim. baskılı t shirtlere bayıldım. çok güzeller. hediyen için de teşekkür ederim. dün elime ulaştı fakat yazacak fırsatım olmadı. sevgilerle...

karışık görünmüş yazılar canım ben bunları seçtim bir de satılmadıysa ve s-m bedene uygunsa http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=952507&d=1390863107 bunu da ekler misin,

koyu pembe bluz göbeğimi daha bi ortaya çıkarır gibi geldi onu almayayım, tozpembe bluzun askısı ayarlanıyordu değil mi? bir de nike çantanın boyutunu ölçerseniz hepsinin olurunu konuşalım

Rica ederim ne demek, beğenmene çok sevindim. Mutlu ve güzel günlerde kullanırsın inşallah tatlım :)

O kahveli bejli de sana uyacaktır canım. Nike çanta 23x20 cm. Bu arada o beyaz triko satıldı tatlım biliyorsun değil mi :) Daha önce de söylemiştim. Sen son kararını ver tekrar konuşuruz :))

ben mail atınca buraya yazmayı unuttum:)) bende çook teşekkür ederim cnm..müessenizde özellikle ilgi, alaka, güler yüz çookk fazla:))) tarzınıda ayrıca beğeniyorum bu arada dolapları karıştırıyorum sabah beri ama bana olan şeyler zaten hep giydiklerim:)) olmayanlarda sana olmazz:)) bi kaç bişey var ayrılabilirsem mail atıcam:))

Slm 17.ci sayfadaki 83-81 ve 65 numaradkileri almak istiyorum satilmdiysa.birde 65 numaradkini bedeni ne

O kahveli bejli de sana uyacaktır canım. Nike çanta 23x20 cm. Bu arada o beyaz triko satıldı tatlım biliyorsun değil mi :) Daha önce de söylemiştim. Sen son kararını ver tekrar konuşuruz :))

evet canım dün yazmıştın beyazı direk alıntılayınca öyle görünmüş..
nike küçük olacak canım ya, tozpembenin askılarında ayarı var değil mi? ayarlanabılır askılı değilse onu eklemeyiz canım.. son kararım bu ürünler canm özelden özel bi fiyat bekliyorum bir de yeni ekleyeceklerin var mı seninle zevklermiz uyuyor sanki
Eki Görüntüle 970146 Eki Görüntüle 970147 Eki Görüntüle 970148 Eki Görüntüle 970145

Ay canım benimmm, o senin tatlı ve güler yüzün :)) Asıl ben sana teşekkür ediyorum ufak tefek kusurları görmezden geldiğin için, samimiyetin ve canayakınlığın içindee. Cimrisin kız cimriii, bi kıyafet çıkaramadın bana dolabından pof
Şaka şaka, öptümmm çokk.

Hemen atıyorum canımmm

cimriyim dimi yaa:) aslinda biseyler bulsam senden daha alacaklarim var takas yapardik ama iste kiyamiyoruummm:) su krem rengi koton saten bluz,mango kollari baglamali bide kardesinin babetlerde coook aklim kaldi ya napcaz bilmem:) pullu bluz bana kucuk geldi,gri tunik guzel oldu oradan hesap etsende bana olurmu saten bluzle bagcikli bi desen cnm ya..

Canım bana numralarını ya da resimlerini atıver sana zahmet, hemencik cevapliyim :)

81 numaradakinden vazgectim canim onun yerine 64-65-83 numaradkileri almak istiyorum.kiyafetlerde bi defo kir filan varmi üçüne de bayildim umarim bi sorun yoktur

Canım o tulumda yan tarafında renk açılması gibi bir şey var o yüzden o kadar uygun fiyata koydum istersen fotolarım.
Ama 64 ve 65 te hiç bir sorun yok, için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…