12temmuz benim hayırla sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize17 temmuzda dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi oldum. Benimle birlikte aynı tarihte olan var mıdır birlikte takip edelim destek olalım 2. Denemem inşallah bu sefer nasip olsun isteyen bekleyen hepimize
İnsallahhh12temmuz benim hayırla sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize
Benim üçüncü dördüncü gün bel ve kasık ağrım çok oldu ara ara yokladı diğer günlere nispeten bugün daha iyiyim ama ilaçlardan mı tutunmadan mı bilemem genelde belirti aramayın hepsi ilaçlardan diyorlarİnsallahhhherhangi bir belirti yaşadınız mı
Benimde ilk iki gün kasık ağrım oldu gaz oldu çok fazla bugün normal gibiyim. İster istemez kendini dinliyor insan. 29u test günü bakalım inşallah pozitif olur sizindeBenim üçüncü dördüncü gün bel ve kasık ağrım çok oldu ara ara yokladı diğer günlere nispeten bugün daha iyiyim ama ilaçlardan mı tutunmadan mı bilemem genelde belirti aramayın hepsi ilaçlardan diyorlar
Tavsiye veriyorum.Benimde ilk iki gün kasık ağrım oldu gaz oldu çok fazla bugün normal gibiyim. İster istemez kendini dinliyor insan. 29u test günü bakalım inşallah pozitif olur sizinde
Bnm de 24ü test günü inşallah pozitif haberler alalım hayırla sağlıklıcaBenimde ilk iki gün kasık ağrım oldu gaz oldu çok fazla bugün normal gibiyim. İster istemez kendini dinliyor insan. 29u test günü bakalım inşallah pozitif olur sizinde
Çok teşekkür ederim inşallahTavsiye veriyorum.
Ayaklarını sıcak tut.
Hemen banyo yapma
İlk 5 gün protein ağırlıklı beslen( et ye) tutunmaya destek oluyor.
Kendini dinleme. Hiçbir belirti olmuyor. Göğüsler hariç.
Evde test yapma. Kan gününü bekle. 3.gun embriyosu olduğu için 10. Gün kan vermen daha iyidir.
İnşallah pozitif görürsün
Belli olur dayanamazsan o yüzden 10. Gün ver. Hem değerin normal ise olmasi gerektiği gibi çıkar hem de çok beklememiş olursun.Çok teşekkür ederim inşallahdoktor 12. Gün dedi ama 10. Günde belli olur o zaman belki yaparım dayanamazsam.
İnşallah çok heyecanlı bekleyiş umarım evlatlarımıza kavuşuruz bu sefer16 temmuz benim transferim. Sabirsizlikla guzel haber alacagim gunu bekliyorum :) insallah
Evet doğru daha zaman var sabırla geçsinBelli olur dayanamazsan o yüzden 10. Gün ver. Hem değerin normal ise olmasi gerektiği gibi çıkar hem de çok beklememiş olursun.
İlaç kullanırken mi adet olsun? İlginç. Ama adet olunacaksa çok ağrı oluyor. İlaçlar bastırıyor.Evet doğru daha zaman var sabırla geçsingeçen sene beklerken tam günümde adet olmuştum kan vermeme bile gerek kalmamıştı
Bir şey soracağım ilaçlara rağmen mi adet oldunuz? Bende bunu merak ediyorum, tutmadıysa o kadar progestana rağmen regl gelir mi acabaEvet doğru daha zaman var sabırla geçsingeçen sene beklerken tam günümde adet olmuştum kan vermeme bile gerek kalmamıştı
9. Gün Kanama oldu iğne yapıldı ama kanama devam etti inanılmaz ağrıyla adet kanamasiydi artık yinede test yaptık ama negatifti zaten.İlaç kullanırken mi adet olsun? İlginç. Ama adet olunacaksa çok ağrı oluyor. İlaçlar bastırıyor.
Transferden sonra 9.gün pihtili bı kanama oldu hemen gidip iğne yaptırdım ama durmadı kanama devam etti parça parça. Sonrasında kan verdim yinede bakayım diye ama negatifti 11. Günde adet sancısı gibi sancı çektim regl devam etti aynı bende anlamadım nasıl olduğunu.Bir şey soracağım ilaçlara rağmen mi adet oldunuz? Bende bunu merak ediyorum, tutmadıysa o kadar progestana rağmen regl gelir mi acaba
Ya siz deyince bı düşündüm bana geçen sene iğne vermemislerdi sadece estrofem.ilac ve progestan fitil kullandım şimdi bunlara ek progestan dex iğne vurunuyorum günde 1İlaç kullanırken mi adet olsun? İlginç. Ama adet olunacaksa çok ağrı oluyor. İlaçlar bastırıyor.
Merhaba 16 temmuzda transfer oldum bende 2. Denemem ilki negatifti hergün adet sancım var ama sizinde öyle mi korkutuyor beni çok17 temmuzda dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi oldum. Benimle birlikte aynı tarihte olan var mıdır birlikte takip edelim destek olalım 2. Denemem inşallah bu sefer nasip olsun isteyen bekleyen hepimize
Benimde ilk iki gün kasıklarımda çok ağrı oldu ama şimdi daha rahatım. Stres yapmayın düşünmemeye çalışın inşallah güzel haberi alacagiz bu seferMerhaba 16 temmuzda transfer oldum bende 2. Denemem ilki negatifti hergün adet sancım var ama sizinde öyle mi korkutuyor beni çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?