- 30 Eylül 2024
- 151
- 119
- 18
- 31
MaşallahKızlar bugün tekrar kan verdim
11. Gün 355
14. Gün 1232
Yükseliş idealdir dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahKızlar bugün tekrar kan verdim
11. Gün 355
14. Gün 1232
Şahane değil miiiiiKızlar bugün tekrar kan verdim
11. Gün 355
14. Gün 1232
Oooo ideal ne kelime mükemmelKızlar bugün tekrar kan verdim
11. Gün 355
14. Gün 1232
İkiz idealitesiKızlar bugün tekrar kan verdim
11. Gün 355
14. Gün 1232
Hahah tek embriyo bölünmemiştir ya o mucize bana denk gelmezİkiz idealitesi![]()
İlk zamanlar normalMerhaba kizlar, pozitifi gorenler icin bir sorum olacak. Oncelikle insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim18inde transferim olmustu benim. Pozitifi gordum cok sukur
Hala regl agrisi gibi agri giriyor arada bir. 5 dakika suruyor geciyor mesela.. korkutuyor beni bu durum biraz. Size de oluyor mu acaba?
![]()
Bende de oluyor çok sık herkes normal diyor demekki normalmişMerhaba kizlar, pozitifi gorenler icin bir sorum olacak. Oncelikle insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim18inde transferim olmustu benim. Pozitifi gordum cok sukur
Hala regl agrisi gibi agri giriyor arada bir. 5 dakika suruyor geciyor mesela.. korkutuyor beni bu durum biraz. Size de oluyor mu acaba?
![]()
Canım doktorunla görüştün mû ne yorum yaptı merak ettimİnşallah ya akşam verdim mesai saati bitmişti doktora soramadım yarın yorum yapacak bi ondan duysam![]()
Evet artışı beğendi onayladıCanım doktorunla görüştün mû ne yorum yaptı merak ettim
Oh SüperEvet artışı beğendi onayladı
iki hafta sonra gel dedi iki hafta bana uzun geldi ama tamam dedim![]()
Kalp atışını da aradan çıkarmak istemişEvet artışı beğendi onayladı
iki hafta sonra gel dedi iki hafta bana uzun geldi ama tamam dedim![]()