Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün bugünİki tane predictor testim var ama yapacak gücüm yok![]()
8. GünümKaçıncı gün bugün
Ayyy yap demem ben8. Günüm
Ay evet dert bitmiyor ki anam, kan vercem sanırım direk bakalımAyyy yap demem benÇıkmazsa kesin değil çıksa test doğru mu kimyasal mı bir sürü dert düşünüceksin en iyisi yapma sen
Valla yaa amaaanAy evet dert bitmiyor ki anam, kan vercem sanırım direk bakalım
Maşallah suphanallahkızlar benim 9. Günüm ve test yaptım sonuç böyle(predictor)
Benim bugün 8.gunum kan değerim 1.49İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBide bu işin ikinci çocuk boyutu var dimi
![]()
1.49 bta hcgm8. Günüm
Doktorla görüştün mü, yükselme ihtimali yok mu acaba1.49 bta hcgm![]()
Ben yarın inşallahKizlar, kan tahlillerinizi yaptinizmi? 16/17 temmuz transferler icin zamanimiz geldi. Rabbim hayirlisini sagliklisini versin hepimize
Tebrik ederim bence varKızlar selam 21 temmuzda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum.Bugün 7.günüm test yaptım 5 dk bekledikten sonra ikinci çizgi silik çıktı tutmuş mudur sizce![]()
Heyecanla bekliyorum tahlil sonucunu çok güzel çıksın değerin dilerimBen yarın inşallah![]()
İnşallah canısı bende çok heyecanlıyımHeyecanla bekliyorum tahlil sonucunu çok güzel çıksın değerin dilerim![]()
Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahTransferim 16temmuz. Ben dayanamadim 7.gun evde test yaptim ve bebiklerimi gordum. 5.gun donmus embriyolar verildi 2tane. Cmtsi sehre gitmiskende acilden tahlil yaptirdim. Garantilenmis oldu şükür.
Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin.
Bugunde ikinci testimi verdim saglik ocagina.