17 temmuz transfer tarihi olanlar var mıdır ?

Söylenen günden önce test yapmayın gününüzü bekleyin falan dedi ama bende umut yok görüyoruz burda 8 günlük 9 günlük değerleri 1.49 3 günde daha ne kadar artabilir ki

Bugün dokuzuncu günüm iki gün önce evde tahlil yaptım negatif çıktı çokta adet sancım oldu ara ara doktorum ilk kanda sonra idrara yansır dedi bugün hiç bir belirti yok şimdilik 31ne test günü verdi ama salı günü de eşimin doğum günü kızlar hep hayalimdi doğum gününde ona böyle bir hediye vermek sizce önden gidip kan versemmi çok kararsızım eşim asla istemiyor o da ayrı konu illa 31nde yapalım diyo bı akıl verin

Kizlar, kan tahlillerinizi yaptinizmi? 16/17 temmuz transferler icin zamanimiz geldi. Rabbim hayirlisini sagliklisini versin hepimize

Kızlar selam 21 temmuzda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum.Bugün 7.günüm test yaptım 5 dk bekledikten sonra ikinci çizgi silik çıktı tutmuş mudur sizce 🙈

Eklentiler

• IMG_1775.webp
    IMG_1775.webp
    11 KB · Görüntüleme: 42
Transferim 16temmuz. Ben dayanamadim 7.gun evde test yaptim ve bebiklerimi gordum. 5.gun donmus embriyolar verildi 2tane. Cmtsi sehre gitmiskende acilden tahlil yaptirdim. Garantilenmis oldu şükür.
Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin.
Bugunde ikinci testimi verdim saglik ocagina.
Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍

Back
X