- 5 Ağustos 2016
- 10
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi maviseverim
-
Belki bilenler vardir c2.me diye bir app var. Ben bir arkadasim icin actim burayi o sevgilisini oynatacakti ama kendi fotografimizi koymadik fotografini koydugumuz kisinin haberi var benim kuzenim bisey olmaz dedi. Normal bi kiz yani hatta bana ondan daha guzel oldugumu soylerler ama beni tanidigi icin yapamadik.
Neyse actik bana mesajlar geldi iste biri yazdi bende eglenirim diye cevap verdim. Sonra is iyice ilerledi ben facebook kullanmiyorum o bir facebook hesabi acti sifresini soyledi ordan konusmaya basladik. Ama cok tatli bi cocuk sonra bana cikma teklif etti kabul ettim. Ama hala beni fotograftaki kiz saniyor. Ben bundan ayrilmayi cok istedim yuzune oylece kapatamadim ama abim ogrendi falan dedim. Sonra dayanamadim mesaj atinca cevap verdim.
Ben bu cocuga dogruyu mu soyleyeyim yoksa direkt yuzune kapatip hic cevap vermeyeyim mi? Ne yapmam lazim bilmiyorum onun icin de cok uzuluyorum.
Once gidip o fotoğrafını koyduğun kıza haber ver. Ne curetle bir gerçek kişinin fotoğrafını izinsiz kullandın ???
Fake hesap açmak suçtur. Karşı taraf dava açsa yeridir.
Ayrıca çocuğu baştan kandırmışsınız el birliği ile. Bir de arkadaşının sevgilisiymiş, sahte kimliğine çok kaptırıp bir de aşık mı oldun çocuğa? Bir şeyler hissediyorum deme sakın!
Bir yandan da sevgilisi olduğu halde yüzünü görmediği birine çıkma teklifi eden de bu çocuk.
Körler sağırlar birbirini ağırlar tam!
Yine de olmaz.Abla siz anlamadiniz o sitede mesela benim adim belli ya bana anonim mesaj atiyorlar. Arkadasimin sevgilisini kandirdik bitti bu baska birisi. Fake hesap da sayilir mi bilmiyorum kuzenim de isin icinde herseyden haberi var sadece cocukla ben konusuyorum.iste.
Peki karşındaki çocugun da senin gibi sahte fotoğraf kiumadığından nasıl eminsin? Valla bence söyle dogruyu. Bide mesela fotoğrafını koyduğun kızı yokda görüp yanına gitse?
17 yaş bence çok da küçük bir yaş değil, azıcık aklın başında olsun.
kuzenle aranda bi kıskanclık sezdım. '' ben ondan daha guzelım''
çocukla konusmak ıstıyorsan gercegı söyle ve bır daha böyle seylere gırısme
Öyle facebook üzerinden ilişki yaşanmaz. Çıkıyoruz demişsin bi de adı üstünde çıkmak, dışarı çıkmak, buluşmak falan filan. Sizinki sadece oyun. Ama o oyunun sonu kötü olabilir. Başına bişey gelmeden vazgeç bu işten.
Korkuyorum da buyuk biri cunku 22 yasinda ankaraya gelcem falan diyo abim var diyorum abinle konusurum diyo yuzune oyle pat diye kapatsam cevap vermesem unutur mu
senı fotodakı kız sanıyor ve etkılenmeden teklıf ettı dıyorsun yanı? bak hala kıskanclık devam edıyor :=)Hayir cocuk o fotograftaki kisinin tipinden etkilenmedi onu diyorum yani yoksa kuzenim biliyo her seyi
senı fotodakı kız sanıyor ve etkılenmeden teklıf ettı dıyorsun yanı? bak hala kıskanclık devam edıyor :=)
etkılenmeden nasıl teklıf ettı sence? o zaman sapıgın teki önüne gelene cıkma teklıf edıyor
hem herkese de öyle güvenme, belkı o da senın gibi sahte bır hesaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?