17 yasindayim cok kotu bir sey yaptim

maviseverim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
10
1
1
26
Belki bilenler vardir c2.me diye bir app var. Ben bir arkadasim icin actim burayi o sevgilisini oynatacakti ama kendi fotografimizi koymadik fotografini koydugumuz kisinin haberi var benim kuzenim bisey olmaz dedi. Normal bi kiz yani hatta bana ondan daha guzel oldugumu soylerler ama beni tanidigi icin yapamadik.

Neyse actik bana mesajlar geldi iste biri yazdi bende eglenirim diye cevap verdim. Sonra is iyice ilerledi ben facebook kullanmiyorum o bir facebook hesabi acti sifresini soyledi ordan konusmaya basladik. Ama cok tatli bi cocuk sonra bana cikma teklif etti kabul ettim. Ama hala beni fotograftaki kiz saniyor. Ben bundan ayrilmayi cok istedim yuzune oylece kapatamadim ama abim ogrendi falan dedim. Sonra dayanamadim mesaj atinca cevap verdim.

Ben bu cocuga dogruyu mu soyleyeyim yoksa direkt yuzune kapatip hic cevap vermeyeyim mi? Ne yapmam lazim bilmiyorum onun icin de cok uzuluyorum.

Hiç cevap verme hemen o hesabıdas kapat..
Bir dahada böyle oyunlar oynamaya kalkma olurmu çocuğum..

Abla siz anlamadiniz o sitede mesela benim adim belli ya bana anonim mesaj atiyorlar. Arkadasimin sevgilisini kandirdik bitti bu baska birisi. Fake hesap da sayilir mi bilmiyorum kuzenim de isin icinde herseyden haberi var sadece cocukla ben konusuyorum.iste.

17 yaş bence çok da küçük bir yaş değil, azıcık aklın başında olsun.
kuzenle aranda bi kıskanclık sezdım. '' ben ondan daha guzelım''
çocukla konusmak ıstıyorsan gercegı söyle ve bır daha böyle seylere gırısme

Yine de olmaz.
Bazı şeylerin tamiri yoktur. Bu da o şeylerden birisi.
Birinden adını bile gizlersen, esirgersen o kişi de seni bir daha affetmez. Haklı da.

Peki karşındaki çocugun da senin gibi sahte fotoğraf kiumadığından nasıl eminsin? Valla bence söyle dogruyu. Bide mesela fotoğrafını koyduğun kızı yokda görüp yanına gitse?

O istanbulda ben ankaradayim zaten ankaraya gelcem deyip duruyo surekli gelme diyorum

Hayir cocuk o fotograftaki kisinin tipinden etkilenmedi onu diyorum yani yoksa kuzenim biliyo her seyi

Korkuyorum da buyuk biri cunku 22 yasinda ankaraya gelcem falan diyo abim var diyorum abinle konusurum diyo yuzune oyle pat diye kapatsam cevap vermesem unutur mu

Hayir cocuk o fotograftaki kisinin tipinden etkilenmedi onu diyorum yani yoksa kuzenim biliyo her seyi
senı fotodakı kız sanıyor ve etkılenmeden teklıf ettı dıyorsun yanı? bak hala kıskanclık devam edıyor :=)
etkılenmeden nasıl teklıf ettı sence? o zaman sapıgın teki önüne gelene cıkma teklıf edıyor

hem herkese de öyle güvenme, belkı o da senın gibi sahte bır hesaptır

Abla iyi misin kuzenim benim biz beraber buyuduk neden kiskaniyim ayrica onun icin acmadim konuyu.

Insallah fakedir de birakir pesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…