- Konu Sahibi maviseverim
-
Belki bilenler vardir c2.me diye bir app var. Ben bir arkadasim icin actim burayi o sevgilisini oynatacakti ama kendi fotografimizi koymadik fotografini koydugumuz kisinin haberi var benim kuzenim bisey olmaz dedi. Normal bi kiz yani hatta bana ondan daha guzel oldugumu soylerler ama beni tanidigi icin yapamadik.
Neyse actik bana mesajlar geldi iste biri yazdi bende eglenirim diye cevap verdim. Sonra is iyice ilerledi ben facebook kullanmiyorum o bir facebook hesabi acti sifresini soyledi ordan konusmaya basladik. Ama cok tatli bi cocuk sonra bana cikma teklif etti kabul ettim. Ama hala beni fotograftaki kiz saniyor. Ben bundan ayrilmayi cok istedim yuzune oylece kapatamadim ama abim ogrendi falan dedim. Sonra dayanamadim mesaj atinca cevap verdim.
Ben bu cocuga dogruyu mu soyleyeyim yoksa direkt yuzune kapatip hic cevap vermeyeyim mi? Ne yapmam lazim bilmiyorum onun icin de cok uzuluyorum.
Kandırıkcıyla işimiz olmaz hem hiç yakışıklı değildiŞimdi siz kimle evlendiniz? Kandıran adamla mı? Yoksa diğeri ile mi?
Belki bilenler vardir c2.me diye bir app var. Ben bir arkadasim icin actim burayi o sevgilisini oynatacakti ama kendi fotografimizi koymadik fotografini koydugumuz kisinin haberi var benim kuzenim bisey olmaz dedi. Normal bi kiz yani hatta bana ondan daha guzel oldugumu soylerler ama beni tanidigi icin yapamadik.
Neyse actik bana mesajlar geldi iste biri yazdi bende eglenirim diye cevap verdim. Sonra is iyice ilerledi ben facebook kullanmiyorum o bir facebook hesabi acti sifresini soyledi ordan konusmaya basladik. Ama cok tatli bi cocuk sonra bana cikma teklif etti kabul ettim. Ama hala beni fotograftaki kiz saniyor. Ben bundan ayrilmayi cok istedim yuzune oylece kapatamadim ama abim ogrendi falan dedim. Sonra dayanamadim mesaj atinca cevap verdim.
Ben bu cocuga dogruyu mu soyleyeyim yoksa direkt yuzune kapatip hic cevap vermeyeyim mi? Ne yapmam lazim bilmiyorum onun icin de cok uzuluyorum.
Ney? 17 yasindamsin sen??
Ay bide dert edinmis onu bunu kendine.
Sen 17 yasindasin cocugum.
Kafan cokmu rahatta illa bi dert aliyim basima diyosun?
Bende arkdasimla zamaninda birine yazmistim boyle. Baska bi kizin resmini kullanmistim. Ben sonra pisman oldum ve dogruyu soylememiz gerektigini soyldim. Onun kamerayi acikti dogruyu soyledigim anki karsi tarafin bakisini unutamam asla.Abla yok ben bu cocuktan nasil kurtulcam onu soruyorum hesabi kapatamam onun cunku bi daha hic girmesem numarasini engellesem unutur mu
Yine bir ergen vakası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?