17 yaşındayım evden kaçmayı düşünüyorum..

Bence sen bakis acini degistir...
kocaman kizsin kendini sev sen bosver annenin babanin sevgisini
onlariancak ilerdeanlarsin su an zor...

ne guzel imkanlarin var
derslerin guzel..daha hayatin ilk adimindasin
Hayatini altust edcek seyler sakin yapma
taslara vurasin gelir ilerde kafani
ve okadar hassas olma emi
cocukluk cagin gecti

Kaçtığında bin pişman olacak bu günleride mumla arayacaksın ,babanlada aranızda dönebilme şansın olsa bile buz dağları olacak ,dışarıdaki güler yüz gösterip kötü niyetli insanlar da senden faydalanmak isteyebilirler batakhane gülü olabilirsin vs.. ilaçlarla seni ellerinde bağımlı olabilirsin vs.. iyi insanlar yokmu vardır ama onlarda sanırım başlarına tanımadığı bir kızı bela etmek istemezler zaten, herkes kendine zor yeterken niye seninle uğraşsınlar

Kaçıpta mutlu olan bir kişi varsa buraya yazsın kızlar :KK14: genelde o ana baba mumla aranıyor aslında derdin kaçmak değil sizinkileri korkutup istediklerini yaptırmak bence :KK51:

S siyahkoala senin kurtulmak istiyorum , dayanamıyorum dediğin hayattan çok daha berbat , çok daha dayanılmaz bir hayat yaşamak istiyorsan , kaç .
Kaçta gerçek dünyanın kaç bucak olduğunu gör .
Tamam kabul anlattığın hayat çokta sevgi yumağı değil. Ama güven var . O evde , o kapıda sana zarar gelmeyeceğinin garantisi var .
Baban kötü bir baba değil . Sadece despot . Sevimsizdir de kabul . Ama kötü değil .
Sana ehven-i şerden bahsedeceğim . Sıkılmazsan oku . Kötünün iyisidir bu düz mantık . Hiçte sevmediğim , insanların hayal kurup daha güzele kavuşmasını engelleyen bir düşüncedir . Ana mantığı "idare et " tir . Beterin beteri var şükret'tir . Ama realisttir . Sende geçici bir süre bu mantıkta hareket olur mu ?
Baban muhtemelen güçlü , ayakları yere sağlam basan , ilerde bir başkasına muhtaç olmadan yaşabilecek , iyi bir işi ... maddi özgürlüğü olan bir kız olman için uğraşıyor . Mesleğini eline alsın , kendini kurtarsın diyor senin için . Biz bi aile olamadık , onlara sıcak bir yuva sunamadık... bari bunu becerebileyim diyor . Muhtemelen ilerde kendisine bir şey olsa , annenizden de çok destek (maddi/manevi) göremeyeceğinizin farkında . O sağken ; siz ayakta durabilmeyi kotarmış olun istiyor . Ha keşke bunu yaparken şefkat göstermeyi ihmal etmese .

Sen şimdi ne yap biliyor musun canım ? Hayal kur . Öyle kolaya kaçıp , sevgilinle kaçma hayali değil . İyi bir bölüm kazanıp , geçerli bir meslek edinmenin ...

Ders notlarını yazmışsın , çok iyi bir ortalaman var . Bırak "inek" desinler . Sen bu şekilde çalışmaya devam et .

Çok değil 2-3 sene sonra , üniversite hayatın başlayınca " bugün bu düşündüklerin " sana çok aptalca gelecek .

Arada yine kendini yalnız hissedersen , konu aç paylaş... özelden mesaj yaz dinlerim ... Ben de bir anneyim . 20 li yaşlarımda evlenseydim belki de senin kadar evladım olacaktı .

Kaçma fikrini unut tamam mı ? Ne yapacaktık ? Kötünün iyisi . Şuan da senin için en iyi şart ; babanın yanında kalıp okulunu aynı başarı ile tamamlaman .

Hadi bakalım , güveniyorum sana .

sabredeceğin bi kaç sene. sonra yurtdışına gidecekmişsin zaten. kaçmak ne demek? işin yok gücün yok küçücük çocuksun. kaçmak istiyorum :/// diyosun da ne yapabileceksin sokaklarda. en mantıklısı yurtdışında üniversiteye gidip kendi hayatını kazanman.

Kaçıpta mutlu olan bir kişi varsa buraya yazsın kızlar

böyle deme. çıkıp yazıyolar çünkü.

yine kaçmak isteyen küçük kız temalı bi konuda üyenin biri;
ay saydırmışsınız o kadar ama ben kaçtım çok mutluyum tamammmıaaaa demişti. ona dur yapma dediysek de herkes bir değil okkk ben çok mutluyum, iyi ki kaçmışım diye bas bas bağırıyodu. böyle tipler de var burda. hatta bi sürü çocuğu olan bi kadın var, allah bağışlasın. kaçma, hayatının hatasını yaparsın diyen bi üyeye ben kaçtım, hayatımın hatası değildi, hayal bile edemeyeceğim evlerde oturuyorum kocam sayesinde filan diyordu.

böyle deme. çıkıp yazıyolar çünkü.

yine kaçmak isteyen küçük kız temalı bi konuda üyenin biri;
ay saydırmışsınız o kadar ama ben kaçtım çok mutluyum tamammmıaaaa demişti. ona dur yapma dediysek de herkes bir değil okkk ben çok mutluyum, iyi ki kaçmışım diye bas bas bağırıyodu. böyle tipler de var burda. hatta bi sürü çocuğu olan bi kadın var, allah bağışlasın. kaçma, hayatının hatasını yaparsın diyen bi üyeye ben kaçtım, hayatımın hatası değildi, hayal bile edemeyeceğim evlerde oturuyorum kocam sayesinde filan diyordu.
:silah::silah::deli::deli::ruh::ruh: ifadeler herşeyi anlatıyor dimi ayrıca milyondan bir ihtimal her zaman vardır :olamaz:

Yemin ediyorum başıma bir ağrı saplandı içimde bir boşluk oluştu :KK42: düşünmek istemiyorum ama neler yaşamıştır ne acılar çekmiştir diye düşünüyor insan bu da çok acı veriyor sadece düşünürken bile bide bunu yaşamak :KK42:
Resimden de belli zaten bakamadım içim sızladı KIZLARAAA sesleniyorum ;
Güvenmeyin kimseye o benim sevgilim ,evlenicez biz herşeyi yaşarım demeyin.
Sosyal medyalarda birini bulup peşine düşmeyin (düşünce ya uyuşturucu ya tecavüz yada hamile bırakıp gidiyorlar).
Ve her zaman yaşınız gibi davranın ben büyüdüm ama 15 yaşındayım kimse bana karışamaz demeyin sonra elin adamı gelir hayatınızın içine eder gider bir ömür çıkamazsınız.
Baban mı sıktı annen mi bağırdı .Kızmayın onlar anne ,baba.(istisnalar hariç).Babanın seni evde sıkması bunaltması 3 kişinin tecavüzünden milyon kat iyidir....

aileden kaçmanın en güzel yolu uzakta bir üniversiteye gitmektir ;)
2 sene var sanırım liseyi bitirmene
sabret
her gün ağlasan da sızlasan da sabret
günlük tut içini dök
okul açılınca zaten günün çoğunda okuldasın
evde ders çalışır müzik dinlersin bi sürü hobi var onları yaparsın
madem baban sürekli nöbette, arkadaşlarını sizin eve çağırırsın baban gelmeden giderler.

Kaç da dışarıda ki hayatı gör
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/ayse-arman_12/olunun-dili-yok-ama-benim-var_40141094
Az önce okudum belki anlarsın evinin ne kadar güvenli olduğunu

Off abla bunlar cok kotu seyler aglamaktan icim disima cikti. Ben tanimadigim biriyle gitmiyorum ki. Yani geri donmemek de degil mesela bizim 2 yazligimiz var once birine gidicez sonra babam oraya bakinca digerine gitcez babam beni zaten bulur. Sadece babam hastalara baktigi kadar bana da baksin istiyorum. Bazen muayenehaneye gidiyorum,sanki ordaki insanlara bile benden iyi davraniyor. Gitsem anlamaz mi degerimi?

Annenle baban görusmez, aksine daha çok ofkelenirler sana. Hiçbir seyi de anlamazlar inan bana.

Olan senin hayatına olur.

Yemin ediyorum başıma bir ağrı saplandı içimde bir boşluk oluştu :KK42: düşünmek istemiyorum ama neler yaşamıştır ne acılar çekmiştir diye düşünüyor insan bu da çok acı veriyor sadece düşünürken bile bide bunu yaşamak :KK42:
Bu imza toplama sayfasında bir kampanya başlatılsa. Çocuk tecavüzcüleri idam edilsin diye. İçim paramparça oldu

@huzuronda , gönderdiğiniz olay çok kahredici. Çok etkilendim. :(:( Şuan gözyaşlarımı tutamıyorum.

Neden duyulmadı. Neden sadece köşe yazılarında kaldı ?
Medya istediğini olay yapıyor, istediğini kapatıyor.

Kaçma demiyorum Kac ama okulunu bitir mesleğini eline almak için nereye kaçarsan kac yeterki güzel bir Üni kazan...

Back
X