17 yaşındayım evden kaçmayı düşünüyorum..

Off abla bunlar cok kotu seyler aglamaktan icim disima cikti. Ben tanimadigim biriyle gitmiyorum ki. Yani geri donmemek de degil mesela bizim 2 yazligimiz var once birine gidicez sonra babam oraya bakinca digerine gitcez babam beni zaten bulur. Sadece babam hastalara baktigi kadar bana da baksin istiyorum. Bazen muayenehaneye gidiyorum,sanki ordaki insanlara bile benden iyi davraniyor. Gitsem anlamaz mi degerimi?

anlamaz tatlım
iyice kızıp seni daha fazla baskı altına alabilir.
babanın muayenehanesine bir mektup gönder bence duygularını anlatan
ya da başka bi isimle muayenehanesinden randevu al, biraz da benimle ilgilen istedim dersin de utanır belki.

2 yıl daha dişini sık ondan sonra rahat edeceksin. Kaçarak çözüm bulamazsın başına daha büyük işler açılır.

Bir komsumun senin yaşındaki kızı kacmisti biriyle.Babasının evinde gayet düzgün bir hayatı varken bir kazak bile almadiklarini ustelik dovduklerini duymustuk.Demem o ki ne kadar kötü olsada en güvenilir yer baba evidir canım.
Baskı yaptiklarini dusunuyosan daha gezecek çok vaktin olacak önce mesleğini eline almayi bekle

Bizim buralarda BATAKHANE var. Gel tanıştırayım.

İlk aşama olarak reşit olmayı bekle. 18 olunca annenle görüşmek için bir engel kalmayacak önünde çünkü velayet ortadan kalkacak. Ne zaman istersen gider görürsün. İkinci aşama üniversiteye gitmek, üniversiteden sonra çalışabilir, kendi evini tutup oturabilirsin. Ya da en olmadı öğrenci evine çıkarsın birkaç arkadaşınla.

Ama şimdi kaçsan 17 yaşında bir genç kızsın, yaşın tutmuyor, liseyi bile bitirmemişsin, tek başına hiçbir resmi işlem yapamazsın ailenin izni olmadan. Özel okulda okuyorum diyorsun, kaçınca ne olacak? Devlet okuluna tek başına kayıt yaptırabilecek misin? De ki yaptırdın, ismin cismin ortada, baban seni orda bulamaz mı?

Nereye gidersen git, baban da boş durmayacak ya. Polis falan devreye girecek, arayıp bulacaklar seni, hem eve dönmek zorunda kalacaksın, hem reşit olmayan genç kızla kaçmaktan yanındaki çocuğun başını yakacaksın. Sen kendi isteğimle kaçtım bile desen reşit olmadığın için kaçmanız suç, baban şikayetçi olursa sevgilinin hapse girmesi bile söz konusu olabilir Allah korusun.

Eve dönünce şimdiki halini de mumla ararsın. Baban şimdi seni bir sıkıyorsa kaçıp döndükten sonra 10 sıkar. En iyisi 2 sene dişini sıkman bence. Kendi hayatını düşünüyorsan yani

Aman sakın ha böyle bir şeyi düşünme bile..
Bir anlık öfkeyle evi terkedersen ailenin nasıl üzüleceğini tahmin etmen lazım.
Etraf çok kötü aman sakınnn diyorum tamammı evladım büyük sözü dinle otur evinde ...

valla 27 yaşında evli bir çocuk annesiyim.işim gücümde var ama ben bile evden kaçmayı göze alamam.
korkmuş halin buysa, korkmamış halinden ben korktum.
akıllı ol ablacığım.çok gençsin ve hata meyilli bir yaştasın.
dışarısı evin için 80 milyon kat daha kötü. evdeki 3-5 kişiye tahammülün yok dışardaki 80 milyona nasıl olsun.
eminim ailen yiliğin için sıkıyordur seni. biraz da onlar tarafınadn bak olaylara. sakın böyle bir hata yapma sakın.

Reşit olmana ünv gitmene 1 yıl kalmış sonra annende kalırsın.

Sen okulunu en guzel sekilde bitirmeye konsantre ol. Sonra universitede cok guzel bir hayatin olabilir. Bak benim senin yasinda babam ölmüştü. Calistim cabaladim okulumu okudum. Ustelik maddi sıkıntilarla.
Aklini basina al hayat sıkışınca kacip gidebilecegimiz bir yer degil. Yasayip gorecegiz :KK66:

Bence sen bakis acini degistir...
kocaman kizsin kendini sev sen bosver annenin babanin sevgisini
onlariancak ilerdeanlarsin su an zor...

ne guzel imkanlarin var
derslerin guzel..daha hayatin ilk adimindasin
Hayatini altust edcek seyler sakin yapma
taslara vurasin gelir ilerde kafani
ve okadar hassas olma emi
cocukluk cagin gecti

Kaçtığında bin pişman olacak bu günleride mumla arayacaksın ,babanlada aranızda dönebilme şansın olsa bile buz dağları olacak ,dışarıdaki güler yüz gösterip kötü niyetli insanlar da senden faydalanmak isteyebilirler batakhane gülü olabilirsin vs.. ilaçlarla seni ellerinde bağımlı olabilirsin vs.. iyi insanlar yokmu vardır ama onlarda sanırım başlarına tanımadığı bir kızı bela etmek istemezler zaten, herkes kendine zor yeterken niye seninle uğraşsınlar

İnan kimsenin hayatı kolay değil..Hepimizin mücadele etmesi gereken sorunları var hayat hepimize zor sadece biraz daha sabret..Allahtan ümdini kesme:KK200:

Kaçıpta mutlu olan bir kişi varsa buraya yazsın kızlar :KK14: genelde o ana baba mumla aranıyor aslında derdin kaçmak değil sizinkileri korkutup istediklerini yaptırmak bence :KK51:

S siyahkoala senin kurtulmak istiyorum , dayanamıyorum dediğin hayattan çok daha berbat , çok daha dayanılmaz bir hayat yaşamak istiyorsan , kaç .
Kaçta gerçek dünyanın kaç bucak olduğunu gör .
Tamam kabul anlattığın hayat çokta sevgi yumağı değil. Ama güven var . O evde , o kapıda sana zarar gelmeyeceğinin garantisi var .
Baban kötü bir baba değil . Sadece despot . Sevimsizdir de kabul . Ama kötü değil .
Sana ehven-i şerden bahsedeceğim . Sıkılmazsan oku . Kötünün iyisidir bu düz mantık . Hiçte sevmediğim , insanların hayal kurup daha güzele kavuşmasını engelleyen bir düşüncedir . Ana mantığı "idare et " tir . Beterin beteri var şükret'tir . Ama realisttir . Sende geçici bir süre bu mantıkta hareket olur mu ?
Baban muhtemelen güçlü , ayakları yere sağlam basan , ilerde bir başkasına muhtaç olmadan yaşabilecek , iyi bir işi ... maddi özgürlüğü olan bir kız olman için uğraşıyor . Mesleğini eline alsın , kendini kurtarsın diyor senin için . Biz bi aile olamadık , onlara sıcak bir yuva sunamadık... bari bunu becerebileyim diyor . Muhtemelen ilerde kendisine bir şey olsa , annenizden de çok destek (maddi/manevi) göremeyeceğinizin farkında . O sağken ; siz ayakta durabilmeyi kotarmış olun istiyor . Ha keşke bunu yaparken şefkat göstermeyi ihmal etmese .

Sen şimdi ne yap biliyor musun canım ? Hayal kur . Öyle kolaya kaçıp , sevgilinle kaçma hayali değil . İyi bir bölüm kazanıp , geçerli bir meslek edinmenin ...

Ders notlarını yazmışsın , çok iyi bir ortalaman var . Bırak "inek" desinler . Sen bu şekilde çalışmaya devam et .

Çok değil 2-3 sene sonra , üniversite hayatın başlayınca " bugün bu düşündüklerin " sana çok aptalca gelecek .

Arada yine kendini yalnız hissedersen , konu aç paylaş... özelden mesaj yaz dinlerim ... Ben de bir anneyim . 20 li yaşlarımda evlenseydim belki de senin kadar evladım olacaktı .

Kaçma fikrini unut tamam mı ? Ne yapacaktık ? Kötünün iyisi . Şuan da senin için en iyi şart ; babanın yanında kalıp okulunu aynı başarı ile tamamlaman .

Hadi bakalım , güveniyorum sana .

sabredeceğin bi kaç sene. sonra yurtdışına gidecekmişsin zaten. kaçmak ne demek? işin yok gücün yok küçücük çocuksun. kaçmak istiyorum :/// diyosun da ne yapabileceksin sokaklarda. en mantıklısı yurtdışında üniversiteye gidip kendi hayatını kazanman.

Kaç da dışarıda ki hayatı gör
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/ayse-arman_12/olunun-dili-yok-ama-benim-var_40141094
Az önce okudum belki anlarsın evinin ne kadar güvenli olduğunu

Resimden de belli zaten bakamadım içim sızladı KIZLARAAA sesleniyorum ;
Güvenmeyin kimseye o benim sevgilim ,evlenicez biz herşeyi yaşarım demeyin.
Sosyal medyalarda birini bulup peşine düşmeyin (düşünce ya uyuşturucu ya tecavüz yada hamile bırakıp gidiyorlar).
Ve her zaman yaşınız gibi davranın ben büyüdüm ama 15 yaşındayım kimse bana karışamaz demeyin sonra elin adamı gelir hayatınızın içine eder gider bir ömür çıkamazsınız.
Baban mı sıktı annen mi bağırdı .Kızmayın onlar anne ,baba.(istisnalar hariç).Babanın seni evde sıkması bunaltması 3 kişinin tecavüzünden milyon kat iyidir....

Kaç da gör ebni:sinirli:

aileden kaçmanın en güzel yolu uzakta bir üniversiteye gitmektir :KK66:
2 sene var sanırım liseyi bitirmene
sabret
her gün ağlasan da sızlasan da sabret
günlük tut içini dök
okul açılınca zaten günün çoğunda okuldasın
evde ders çalışır müzik dinlersin bi sürü hobi var onları yaparsın
madem baban sürekli nöbette, arkadaşlarını sizin eve çağırırsın baban gelmeden giderler.

Annenle baban görusmez, aksine daha çok ofkelenirler sana. Hiçbir seyi de anlamazlar inan bana.

Olan senin hayatına olur.

Ben çok teşekkür ederim o kadar yazmışsınız ama anlatamamışım sanırım. Hani ben gideyim de babamı bir daha asla görmeyeyim değil olayım,o konuda zaten abime söz verdim anca üniversitede babamdan kurtulurum. Ama babam annemi sevmiyor tamam da bir sürü arkadaşım var annesi babası boşanmış mesela en azından çocukları için bir araya geliyorlar. Annemle babamın boşanma sebebi yine babamın işi. Kaçmak istediğim erkek arkadaşımın babası da doktor ama o hem kendi çocuğuyla çok iyi ilgileniyor hem de beni gördüğü yerde çok iyi davranıyor. Babam hep sinirli sürekli suratı asık para istediğimde yüzüme çarpıyor resmen. Artık katlanmak istemiyorum. Başıma kötü bir şey gelmemesi için dua edeceğim. Ankara'dan Didim'e gidecek cesareti bile kendimde bulamıyorum sevgilime de güvenemiyorum kötü bir şey olsa beni bırakıp kaçacağını adım gibi biliyorum ama güvenmek zorundayım.. Kaçmaktan başka babamla aramı düzeltebileceğim,ona duygularımı anlatabileceğim bir yol varsa aklınıza gelen lütfen söyleyin. Çünkü ben gitmek istemiyorum ama gitmezsem her şeyin böyle devam edeceğini biliyorum.

Ben çok teşekkür ederim o kadar yazmışsınız ama anlatamamışım sanırım. Hani ben gideyim de babamı bir daha asla görmeyeyim değil olayım,o konuda zaten abime söz verdim anca üniversitede babamdan kurtulurum. Ama babam annemi sevmiyor tamam da bir sürü arkadaşım var annesi babası boşanmış mesela en azından çocukları için bir araya geliyorlar. Annemle babamın boşanma sebebi yine babamın işi. Kaçmak istediğim erkek arkadaşımın babası da doktor ama o hem kendi çocuğuyla çok iyi ilgileniyor hem de beni gördüğü yerde çok iyi davranıyor. Babam hep sinirli sürekli suratı asık para istediğimde yüzüme çarpıyor resmen. Artık katlanmak istemiyorum. Başıma kötü bir şey gelmemesi için dua edeceğim. Ankara'dan Didim'e gidecek cesareti bile kendimde bulamıyorum sevgilime de güvenemiyorum kötü bir şey olsa beni bırakıp kaçacağını adım gibi biliyorum ama güvenmek zorundayım.. Kaçmaktan başka babamla aramı düzeltebileceğim,ona duygularımı anlatabileceğim bir yol varsa aklınıza gelen lütfen söyleyin. Çünkü ben gitmek istemiyorum ama gitmezsem her şeyin böyle devam edeceğini biliyorum.

Konuşmak...

Burda bize anlattığın gibi anlat babana da .

Şımarıklık yapmıyorum , benim için yaptıklarını da görüyorum ama eksik olan bi şey var . . Daha yakın olalım de ! Babana onu sevdiğini söyle . Sarıl ona.

Kaçınca , ona böyle ders veremezsin . Muhtemelen eve döndüğünde , tekrar kaçarsın diye baskısı artar .

Konuşmak...

Burda bize anlattığın gibi anlat babana da .

Şımarıklık yapmıyorum , benim için yaptıklarını da görüyorum ama eksik olan bi şey var . . Daha yakın olalım de ! Babana onu sevdiğini söyle . Sarıl ona.

Kaçınca , ona böyle ders veremezsin . Muhtemelen eve döndüğünde , tekrar kaçarsın diye baskısı artar .

Babamı 2 gündür falan görmüyorum pazar akşamı nöbete gitti dün ameliyat günüydü bugün de muayenehanede ve 1 kez bile telefonda konuşmadık. Ben konuşmak istediğimde "senin şımarıklıklarını çekemem bunları annene yap" falan diyor. Eve gelince bazen sarılarak karşılıyorum, "zaten yorgunum üstümden çekilir misin" diyor. Kabalık kesinlikle yok ama kibarca kırıyor işte. Konuşmayı denerim umarım başarırım bu hafta içinde.

sevgilime de güvenemiyorum kötü bir şey olsa beni bırakıp kaçacağını adım gibi biliyorum ama güvenmek zorundayım.

sen aklını filan kaçırdın heralde. böyle saçma şey duymadım hayatında. sevgilin seni bıraktı, ortada kaldın diyelim. o durum şuanki durumundan daha mı iyi olacak?

Bak evlat, baban da bir insan. Üstelik boşanmış , sinirleri yıpranmış bir insan. Ben seni sevmediğini düşünmüyorum sadece babalık yapmayı pek bilmiyor, duygularını gösteremiyor bence; ayrıca yaşlı ve tükenmiş.

Bence otur buraya yazdıklarını mektup yaz. Sen başkalarına ilgi gördükçe ben kıskanıyorum, ben senin çocuğunum benim senin ilgine ihtiyacım var de. Bu pazar beraber sahile yürüyüşe, balık ekmek temeye gidin mesela, sen davet et, yürürken sen elini tut. Olmaz mı?

Bu arada kaçıp nereye gideceksin kızım deli misin? Sokakta kalırsın. Sen babana kızgınsın ders vermek istiyorsun ama bu şekilde olmaz. Adam zaten kötü bir evlilik yaşamış bir de sen mi yüreğine indireceksin?

Babamı 2 gündür falan görmüyorum pazar akşamı nöbete gitti dün ameliyat günüydü bugün de muayenehanede ve 1 kez bile telefonda konuşmadık. Ben konuşmak istediğimde "senin şımarıklıklarını çekemem bunları annene yap" falan diyor. Eve gelince bazen sarılarak karşılıyorum, "zaten yorgunum üstümden çekilir misin" diyor. Kabalık kesinlikle yok ama kibarca kırıyor işte. Konuşmayı denerim umarım başarırım bu hafta içinde.

Yaz. Mutlaka güzelce yaz, cebine koy mektubu

Bak evlat, baban da bir insan. Üstelik boşanmış , sinirleri yıpranmış bir insan. Ben seni sevmediğini düşünmüyorum sadece babalık yapmayı pek bilmiyor, duygularını gösteremiyor bence; ayrıca yaşlı ve tükenmiş.

Bence otur buraya yazdıklarını mektup yaz. Sen başkalarına ilgi gördükçe ben kıskanıyorum, ben senin çocuğunum benim senin ilgine ihtiyacım var de. Bu pazar beraber sahile yürüyüşe, balık ekmek temeye gidin mesela, sen davet et, yürürken sen elini tut. Olmaz mı?

Yukarıda da yazdım,babam pazar günü akşamüstü acil gitti sonrası nöbet. Dün ameliyat günüydü. Bugün muayenehanede ve bildiğim kadarıyla benim yaşımda bir kızla öğle yemeğine gidecek. Beni bu sürede hiç aramadı aklına bile gelmedim. Biz Ankaradayız ve ben tek başıma daha Ümitköy Köprüsünü geçemedim. 17 yaşındayım arkadaşlarım doğum günlerini kutluyorlar her yere gidebiliyorlar babalarının işi bu kadar iyi değil ama hiç mutsuz olduklarını görmedim. Babamdan bir kez böyle bir şey istedim,yüzüme 100 lira fırlattı sanki köpekmişim gibi. Doğum gününün olduğu yere de götürdü kapıda bekledi 15 dakika geçmeden telefonda bağırdı hemen çıktım. Asla anlaşamıyoruz 53 yaşında sürekli kitap getiriyor. Okudum diyorum bir daha oku diyor. Çok tahammülsüz biri. Mektup yazsam ciddiye alır mı onu bile bilmiyorum. Ben de babamı sevmek istiyorum emekli olması için dua ediyorum. Belki o zaman eli boşlar benimle ilgilenir diye..

Bu arada kaçıp nereye gideceksin kızım deli misin? Sokakta kalırsın. Sen babana kızgınsın ders vermek istiyorsun ama bu şekilde olmaz. Adam zaten kötü bir evlilik yaşamış bir de sen mi yüreğine indireceksin?

Bir didimde bir de silivride yazlığımız var önce didime babamın bu tarafa geldiğini anladığımda silivriye.Böyle söyleyince çok film izlemişim gibi duruyor evet..

Kalbime inecek, ne gitmesi.
Genceciksin hatta bir çoğumuza göre çocuksun sen. Dışarıda senin gibi gençleri bekleyen tehlikeleri bilmiyorsun, dünyayı toz pembe görüyorsun. Baksana oradan oraya geçerim gibi hayaller kuruyorsun. Hayat bu kadar basit ve temiz olsa keşke ama nerede. Babanla zaten sorunlu olan ilişkiniz daha çok çıkmaza girebilir, bu günleri mumla arayabilirsin. Sabret sonuna gelmişsin, biraz daha büyü. Şimdi bu duygularını babana anlatabilirsin, dinlemek istemese de, anlamasa da anlat ona. Kendi hayatını kurduğunda bu günler kötü birer anı olarak kalacak emin ol.

Yukarıda da yazdım,babam pazar günü akşamüstü acil gitti sonrası nöbet. Dün ameliyat günüydü. Bugün muayenehanede ve bildiğim kadarıyla benim yaşımda bir kızla öğle yemeğine gidecek. Beni bu sürede hiç aramadı aklına bile gelmedim. Biz Ankaradayız ve ben tek başıma daha Ümitköy Köprüsünü geçemedim. 17 yaşındayım arkadaşlarım doğum günlerini kutluyorlar her yere gidebiliyorlar babalarının işi bu kadar iyi değil ama hiç mutsuz olduklarını görmedim. Babamdan bir kez böyle bir şey istedim,yüzüme 100 lira fırlattı sanki köpekmişim gibi. Doğum gününün olduğu yere de götürdü kapıda bekledi 15 dakika geçmeden telefonda bağırdı hemen çıktım. Asla anlaşamıyoruz 53 yaşında sürekli kitap getiriyor. Okudum diyorum bir daha oku diyor. Çok tahammülsüz biri. Mektup yazsam ciddiye alır mı onu bile bilmiyorum. Ben de babamı sevmek istiyorum emekli olması için dua ediyorum. Belki o zaman eli boşlar benimle ilgilenir diye..

Canımcım, acı/kötü deneyimler insanı cidden değiştiriyor. Daha "bitter", daha sert, daha tahammülsüz yapıyor.

Baban kötü evlilik geçirmiş, mutsuz bir insan hayatından bezmiş olması normal. Kendi mutsuzken seni mutlu etmesi zor. Babana yeni bir aşk gerek bence, mutlu olursa farklı bir insan olacak :) Yok mu bu kızın babasına bir talip? :)

Sen yaz mektubunu, yaz duygularını okuyunca tepkisiz kalamaz sen onun evladısın. Bize de sonucu yaz, istediğin zaman burda da dertleş ama rica ederim cücük beyinli sevgiline uyup kaçma. Aklı başında bir insansın sen ama çok kırılmışsın lakin şu kaçma fikrini aklından tamamen çıkart önce olmaz mı?

Kalbime inecek, ne gitmesi.
Genceciksin hatta bir çoğumuza göre çocuksun sen. Dışarıda senin gibi gençleri bekleyen tehlikeleri bilmiyorsun, dünyayı toz pembe görüyorsun. Baksana oradan oraya geçerim gibi hayaller kuruyorsun. Hayat bu kadar basit ve temiz olsa keşke ama nerede. Babanla zaten sorunlu olan ilişkiniz daha çok çıkmaza girebilir, bu günleri mumla arayabilirsin. Sabret sonuna gelmişsin, biraz daha büyü. Şimdi bu duygularını babana anlatabilirsin, dinlemek istemese de, anlamasa da anlat ona. Kendi hayatını kurduğunda bu günler kötü birer anı olarak kalacak emin ol.

Ben konuşurum,o büyük ihtimalle ameliyat tarihlerini inceler..Konuşurken de "aramızı düzeltmek istiyorum eğer olmazsa gitmeyi düşünüyorum" falan desem,ciddiye alır mı?

Canımcım, acı/kötü deneyimler insanı cidden değiştiriyor. Daha "bitter", daha sert, daha tahammülsüz yapıyor.

Baban kötü evlilik geçirmiş, mutsuz bir insan hayatından bezmiş olması normal. Kendi mutsuzken seni mutlu etmesi zor. Babana yeni bir aşk gerek bence, mutlu olursa farklı bir insan olacak :) Yok mu bu kızın babasına bir talip? :)

Sen yaz mektubunu, yaz duygularını okuyunca tepkisiz kalamaz sen onun evladısın. Bize de sonucu yaz, istediğin zaman burda da dertleş ama rica ederim cücük beyinli sevgiline uyup kaçma. Aklı başında bir insansın sen ama çok kırılmışsın lakin şu kaçma fikrini aklından tamamen çıkart önce olmaz mı?

Babamın hayatında biri var sadece evlenmediler o kişinin de büyük oğulları var onlar babamı sevmiyor ben de kadını sevmiyorum. Kadın aynı babam gibi heralde yalnız kaldıklarında sadece tıptan konuşurlar ikisi de asık suratlı hatta babam bazen gülüyor ama kadının güldüğünü hiç görmedim. Aralarındaki aşk mı bilmiyorum ama ben babamdan daha yalnızım bu durumda. Nereden tutsam elimde kalan bir hayatım var.:KK43:

Ben konuşurum,o büyük ihtimalle ameliyat tarihlerini inceler..Konuşurken de "aramızı düzeltmek istiyorum eğer olmazsa gitmeyi düşünüyorum" falan desem,ciddiye alır mı?
Ne hissettiğinden , ne kadar kötü günler geçirdiğinden, ona ihtiyacın olduğundan bahset. Bak burada nasıl bize anlatıyorsan ve biz nasıl anladıysak o da anlayacaktır. O sözler kulaktan bir kere girince bir şekilde dank eder. Evden gitmeyi düşünüyorum deme tabi, ters etki yapar. Senin babana, babanın da sana ihtiyacı var aslında. Ben olsam karşısına geçip, baba sana ihtiyacım var, seni çok seviyorum, benle ilgilen, beni dinle, duy derim isyan ederim ama yanında yaparım bunu. Kaçarak, göçerek olmaz. Çünkü çok temizsin en güzel çağların, sana kolay geliyor yazlıktan yazlığa geçmek, Allah korusun kötü tecrübeler yaşarsan ki dünya kötü insanlarla dolu- yine babanın canı yanar, o arkandan ağlar. Baban mutsuz, sen mutsuz, birbirinizle mutlu olmaya çalışacaksınız, elinden gelen de o ileri zeka sevgilinin dediği gibi kaçmak, göçmek olmasın.

Babamın hayatında biri var sadece evlenmediler o kişinin de büyük oğulları var onlar babamı sevmiyor ben de kadını sevmiyorum. Kadın aynı babam gibi heralde yalnız kaldıklarında sadece tıptan konuşurlar ikisi de asık suratlı hatta babam bazen gülüyor ama kadının güldüğünü hiç görmedim. Aralarındaki aşk mı bilmiyorum ama ben babamdan daha yalnızım bu durumda. Nereden tutsam elimde kalan bir hayatım var.:KK43:

Sesli güldüm bu nedir yaf :)

Babanın bu ilişkiden mutlu olduğunu sanmıyorum ya neyse, mutlu insan bu kadar tahammülsüz olmaz. Baban malkafa biraz galiba.

Senin hayatın neden elinde kalsın kız, gençsin, güzelsin, maddi sıkıntın yok, güzel bir okula da girersin sadece biraz problemlerin var. Sen problemsiz hayat var mı sanıyorsun ?? Baban biraz iyi davransa problemlerin bitecek.

B.k gibi olan hayat seninki değil babanınki bence. Bir de ortayaşlı doktorlar genelde stresli ve tahammülsüz, tıp tüketici bir meslek.

Sen bizi dinle yaz mektubunu, pazar da çak davetini Eymir'e...Kayıkla gezin, yürüyüş yapın yiyin için.

Ne hissettiğinden , ne kadar kötü günler geçirdiğinden, ona ihtiyacın olduğundan bahset. Bak burada nasıl bize anlatıyorsan ve biz nasıl anladıysak o da anlayacaktır. O sözler kulaktan bir kere girince bir şekilde dank eder. Evden gitmeyi düşünüyorum deme tabi, ters etki yapar. Senin babana, babanın da sana ihtiyacı var aslında. Ben olsam karşısına geçip, baba sana ihtiyacım var, seni çok seviyorum, benle ilgilen, beni dinle, duy derim isyan ederim ama yanında yaparım bunu. Kaçarak, göçerek olmaz. Çünkü çok temizsin en güzel çağların, sana kolay geliyor yazlıktan yazlığa geçmek, Allah korusun kötü tecrübeler yaşarsan ki dünya kötü insanlarla dolu- yine babanın canı yanar, o arkandan ağlar. Baban mutsuz, sen mutsuz, birbirinizle mutlu olmaya çalışacaksınız, elinden gelen de o ileri zeka sevgilinin dediği gibi kaçmak, göçmek olmasın.

İnşallah anlatabilirim. Her söylemeye çalıştığımda "biraz sonra konuşsak olur mu" diyor ve o biraz sonralar asla gelmiyor. Ben de babamla konuşmak yani onunla bir şeyler paylaşmak istiyorum. Bazen oluyor ki evin içinde sadece ikimiziz ama ben telefonda o çalışma odasında tüm gün hiç konuşmuyoruz. Tek sorduğu soru "acıktın mı? bıraktığım kitabı okudun mu?" oluyor. Üzülüyorum ama konuşmayı deneyeceğim.

Sesli güldüm bu nedir yaf :)

Babanın bu ilişkiden mutlu olduğunu sanmıyorum ya neyse, mutlu insan bu kadar tahammülsüz olmaz. Baban malkafa biraz galiba.

Senin hayatın neden elinde kalsın kız, gençsin, güzelsin, maddi sıkıntın yok, güzel bir okula da girersin sadece biraz problemlerin var. Sen problemsiz hayat var mı sanıyorsun ?? Baban biraz iyi davransa problemlerin bitecek.

B.k gibi olan hayat seninki değil babanınki bence. Bir de ortayaşlı doktorlar genelde stresli ve tahammülsüz, tıp tüketici bir meslek.

Sen bizi dinle yaz mektubunu, pazar da çak davetini Eymir'e...Kayıkla gezin, yürüyüş yapın yiyin için.

İnşallah cesaretimi toplayıp söyleyebilirim. Kabul etse dünyanın en mutlu insanı olurum ama kesin işi olur. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. :KK36:

Off abla bunlar cok kotu seyler aglamaktan icim disima cikti. Ben tanimadigim biriyle gitmiyorum ki. Yani geri donmemek de degil mesela bizim 2 yazligimiz var once birine gidicez sonra babam oraya bakinca digerine gitcez babam beni zaten bulur. Sadece babam hastalara baktigi kadar bana da baksin istiyorum. Bazen muayenehaneye gidiyorum,sanki ordaki insanlara bile benden iyi davraniyor. Gitsem anlamaz mi degerimi?
Konuşmayı denedin mi babanla?

Back
X