17 yaşındayım evden kaçmayı düşünüyorum..

Neler kapatılmadı ki?İçim yandı ama öyle kadın avukatlar oluncada gurur duydum 7 sene çok mücadele vermiş .Tabi olan gencecik yaşında gidene olan

sen sınav sınav modunda sıkılmışsın
öncelikle bu dönemlerde herkesde bir evden kaçma hatta yetinmeyip
yurtdışına kaçma isteği uyanabiliyor bunu bil istedim

üniversiteye yerleşinceye kadar bu böyle maalesef
bu evden kaçma olayını da unut
evden kaçarsan paran olmaz sevgilin muhtemelen, özel de okuyorsun havalı oluyor diye peşinde dolanıyor olabilir
ona güvenme
annenede güvenme çünkü
baban senin iyiliğin için söyleniyor

mesela ben devlette okudum tek bir dershaneye kursa gitmedim tüm dönemlerim 5 üzerinden 4 küsürlüydü
ama paramız olmadığı için ticarete gitmiştim üniv. okumadan birşey olurum enazından diye
okul hayatım boyunca sayısalım iyi olmasına rağmen 2 yıllık okudum 4 yıl okumadım diye eziklendim heryerde
ve matematik hocam annemi çağırıp ortaokulda bu kızı öğretmen lisesine gönderin ya da puanı yeter süper liseye gönderin ben matematik kursu açıyorum haftasonları ücretsiz gönderin ben konuşacağım idareyle demiş (ozaman süper lise diye birşey vardı, şimdi var mı bilmiyorum) babamdan soru bankası parası istedi babamın cevabı"okul kitaplarını çözmüş işi bitmişte ektra kitaplara mı kalmış, boşuna para harcamaya bayılıyorsunuz "
ben şuan işyerimde okuduğum bölümle tamamen hiçbir alakası olmayan bir iş yapıyorum niye donanım yetersiz okuduğum bölümde donanımım iyi olması gerekiyor (yabancı dil 4 yıllık eğitim vs. şart) ve işyerimdeki herkes çok çalışkan olduğumu söylüyor bir tanesi ben lavabodan ayrılıdım birşey için geri dönmüştüm farketmedi kız çalışkan falan ama salak kesin bu bölümü okuyupda bu iş yapılır mı yaptığı için önü tamamen kapalı okudğu işi yapsa bu kadar çalışmaya yükselir salak kız bu aman banane dedi (çok ağlamıştım bunu duyduğumda, çünkü doğru söylüyordu)
işyerimde gözümün dolmasına sebep olduneskiler geldi aklıma babamın hareketleri falan hatta ağlayabilirim

babanın sana verdiği kıymetini bil, keşke biraz olsun babam anlayışlı olsaydıda ben birşeyler yapabilseydim diye hala daha aklıma geldiğinde ağlıyorum
babama güvenemediğim için işden çıkamıyorum, işyerimde kimseye hatasını yüzüne vuramıyorum hakkım yenildiğinde susuyorum çünkü artık okudğum bölümle ilgili şeyleri unuttum ve sosyal haklarım güzel okuduğum bölümle ilgili iş bulamam başka işyerine giremem kıymetini bil hayatının

Bir sana bakıyorum birde 13 yaşında annesini kaybeden yigenime. O takdir aldı o yaşta ayakta kaldı. Senin yaptığın şımarıklıktan başka bişey değil. İnsanlar sayfalarca yazmış sana. Hala kaçıcam edicem iyi kaç belanı bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…