- 11 Temmuz 2016
- 25
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi siyahkoala
-
Ne yoluna girecek anlatırmısın ? Okulunu bitirip kendi işine girip,başka eve çıkmak varken ne bu kaçma düşüncesi,kaçarsan ne olacağı az çok belli Türkiyedesin canım Yurtdışın da değil.
Evden kaçarak bunlar çözümlenmez maalesef neler olduğunu anlatırmısın ,annenle baban hakkındaannemle babam görüşebilir. babam belki hatalarını anlar.
Evden kaçarak bunlar çözümlenmez maalesef neler olduğunu anlatırmısın ,annenle baban hakkında
Daha ayrintili anlatirmisn tatlim? Once bi durumu anlayalim. Snra baktik care yok o zmn yine kacarsin.
Benimle ilgilenmiyorlar dedin.
Mesela? Ornek verirmisin?
Tatlım benim,babanın bu kadar sıkması hoş bir durum değil doğru ama kaçman daha da eve tıkar seni endişesi ve korkusundan dolayı o yüzden öyle bir şeye kalkışma rehbet hocalarınla konuşmasını sağlayabilirsin ,rehber öğretmenler bunun için var yaz tatilini de annenle geçirip biraz kafa dinleyebilirsin.Annemle babam ben 5 yaşındayken ayrıldılar ama hiç istemedim ayrılmalarını ikisi de evlenmediler. Biz babamda kaldık annem çalışmıyordu. Abim vardı o yurtdışına gitti üniversiteye 2 yıldır tekim. Babamla ikimiz yaşıyoruz ama babam beni sevmiyor gibi. Para veriyor çok ama siteden çıkmama izin vermiyor. Sürekli tepemde ders çalış diye. Çalışıyorum ona yetmiyor. 10. sınıf çok zordu ve benim ortalamam 97.88'di okul zamanı boyunca asla sitenin dışına çıkmadım. Sadece cuma akşamları 1 saat mesa plazaya gidebildim o da sitenin içinde ve artık boğuldum. Ameliyat oldum hastaydım babamla annem ikisi birden girmediler odaya. Biri gördü çıktı sonra diğeri geldi. İkisinin de olmasını çok istedim. Sevgilimi biliyor bir şey demiyor. Özel okula gidiyorum hocalar sözlüme 100 vermeseler deliriyor sonra bana kızıyor,hocalara yalvarıyorum düzelttiremezsem okula gelip kavga ediyor. Arkadaşlarımın arasında inek oldum. Çalışmam gerektiğini biliyorum ama o sürekli üzerime geliyor. Annemle görüşmeye gideceğim dediğimde cüzdanımdaki paraları falan alıyor. Annem de babam da birbirlerinden nefret ediyorlar arada ben kalıyorum. Gitsem en iyisi olacak gibi hissediyorum.
Tatlım benim,babanın bu kadar sıkması hoş bir durum değil doğru ama kaçman daha da eve tıkar seni endişesi ve korkusundan dolayı o yüzden öyle bir şeye kalkışma rehbet hocalarınla konuşmasını sağlayabilirsin ,rehber öğretmenler bunun için var yaz tatilini de annenle geçirip biraz kafa dinleyebilirsin.
Tatlım benim peki bir pskiloğa gitme imkanın varmı,annene bu konuyu aç bir çözüm bulabilir.okuldaki rehber öğretmenden nefret ediyorum bir kere gittim 50 yaşında bir adam ve babamın arkadaşı. ben konuşurken babama telefon etti babam geldi. sonra evde kavga ettik sen aile sırlarımızı paylaştın diye. anneme gitmeme babam izin verse hemen giderim ama haftada 1 gün. annemi çok özlüyorum.
Ortalaman çok iyiymiş.. iyi bi üni.de güzel bi bölüm oku ve ayaklarının üstünde dur.. okulu bitirmene pek bi şey kalmamış.. yüzüp kuyruğuna gelmişsin gibi bi şey.. ama bir kaçarsan bu günlerini mumla arasan bulamazsın.. sakın öyle bi delilik yapma olur mu??Annemle babam ben 5 yaşındayken ayrıldılar ama hiç istemedim ayrılmalarını ikisi de evlenmediler. Biz babamda kaldık annem çalışmıyordu. Abim vardı o yurtdışına gitti üniversiteye 2 yıldır tekim. Babamla ikimiz yaşıyoruz ama babam beni sevmiyor gibi. Para veriyor çok ama siteden çıkmama izin vermiyor. Sürekli tepemde ders çalış diye. Çalışıyorum ona yetmiyor. 10. sınıf çok zordu ve benim ortalamam 97.88'di okul zamanı boyunca asla sitenin dışına çıkmadım. Sadece cuma akşamları 1 saat mesa plazaya gidebildim o da sitenin içinde ve artık boğuldum. Ameliyat oldum hastaydım babamla annem ikisi birden girmediler odaya. Biri gördü çıktı sonra diğeri geldi. İkisinin de olmasını çok istedim. Sevgilimi biliyor bir şey demiyor. Özel okula gidiyorum hocalar sözlüme 100 vermeseler deliriyor sonra bana kızıyor,hocalara yalvarıyorum düzelttiremezsem okula gelip kavga ediyor. Arkadaşlarımın arasında inek oldum. Çalışmam gerektiğini biliyorum ama o sürekli üzerime geliyor. Annemle görüşmeye gideceğim dediğimde cüzdanımdaki paraları falan alıyor. Annem de babam da birbirlerinden nefret ediyorlar arada ben kalıyorum. Gitsem en iyisi olacak gibi hissediyorum.
Tatlım benim peki bir pskiloğa gitme imkanın varmı,annene bu konuyu aç bir çözüm bulabilir.
Mümkün canım böyle düşüncelerle kafanı yorma emi,annen gelene kadar evde keyfini çıkar dizi izle bir şeyler yap kendin yap fikirlerine bakıp bir şeyler üret,mutfakta saçma sapan tarifler uygula,sitenin havuzu varsa yüz,ama kaçmayı düşünme bak notların süper üniversiteye ne kalmış şurada.annem tatilde 10 güne falan gelir ilk görüştüğümde konuşucam hatta babamın yanında kalmak istemediğimi söyliycem ama böyle bişey mümkün mü bilmiyorum..
Ana babalar hırslarını evlatlarından çıkarıyolar.. baban aklınca annene ceza veriyor.. az daha sabret sonrası iyi olur evelallah.. hiç kıyamam da annemi çok özlüyorum demişsin.. ah yavrum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?