17 yıllık arkadaş bozuntusu!

kalemkutu

mizantropist
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
880
113
323
37
......................................................................................................................

Son düzenleme:
bence muhattap olma. benimde bir arkadaşım bana kazık atmıştı.bende salak gibi barıştım yalvardı yakardı dayanamadım. ama eskisi gibi olmadı yaptıkları unutulmuyor çünkü. bu hataları yapan kim bilir daha neler yapar bence kes arkadaşlığını.

salla gitsin yaa,degmez boyleleri icin...

Bide eger facende fln ekliyse...

Deger verdik yeteri kadar,artik herkes ederi kadar...

3 kurusluk insana 5 kurusluk deger verirsen,
Yeri gelir seni 2 kurusa satar...

Gibi imali bisey yzabilir,sonrada ne yazarsa yazsin muhatab olmayarak hayatindan cikarabilirsin...

Degmez boylelerine iyilik yapmaya...

bence muhattap olma. benimde bir arkadaşım bana kazık atmıştı.bende salak gibi barıştım yalvardı yakardı dayanamadım. ama eskisi gibi olmadı yaptıkları unutulmuyor çünkü. bu hataları yapan kim bilir daha neler yapar bence kes arkadaşlığını.

beetlee'ciğim,arayıp sormuyorum inan.ama öyle yapışkan ki,hakkımda bişey öğrenmek istediği zaman yazıyor,cevap alamadığında da pis zehrini sanal ortamlarda hem de haksız yere kusuyor!hatta erkek arkadaşım nosunu değiştirmeden önce,ben teline bakmadığımda onu arıyordu,neden kalemkutu benle konuşmuyor diye..
erkek arkadaşından ayrıldı ne sevgilim ne ben çocukla tanışmadığımız halde aradık saatlerce günlerce dil döktük,esini kaydettik çocuğun,X de dinlesin diye.önce çocuğu sonra X'i arardık.beraber geçireceğimiz saatleri hep onlara harcardık.sadece birgün evinde kaldım,gitmeden (biliyorum söylenmez ama) yemin ederim haftalık alışverişini yapıp gittim..
çok salağım ,bu konularda hakkaten kırılmasın diye çok çabalarım.

ne kadar iyi niyetliymişsin :20:arkadaşın olduğunu sandığın kişi biraz karakterli olsaydı bu kadar başın ağrımazdı, sinirini çıkar ve arkana bile bakma nasılsa o senin gibi anlayışlı bir dost bulamayacak :34:

Aslinda ilk etapta arkanizdan konustugunu farkettiginizde iliskinizi tamamen kesmeliymissiniz.. :4:
bunca geçen yıla kıyamadım ilk etapta,hep şans verdim..salaklığımdan.
salla gitsin yaa,degmez boyleleri icin...

Bide eger facende fln ekliyse...

Deger verdik yeteri kadar,artik herkes ederi kadar...

3 kurusluk insana 5 kurusluk deger verirsen,
Yeri gelir seni 2 kurusa satar...

Gibi imali bisey yzabilir,sonrada ne yazarsa yazsin muhatab olmayarak hayatindan cikarabilirsin...

Degmez boylelerine iyilik yapmaya...

facebook'um kapalı.bundan sonra vereceğim en iyi cevabın sükunet olacağını düşünüyorum sadece..
ne derse desin o saatten sonra,köpek gibi havlasın dursun diyorum..
ama biliyorum bu kez kendince laf soktuğunu sanıp bana mesaj atacak,benim bu parmaklarım da durmayacak o kelimeleri ciğerine oturtacak..onun seviyesine düşecek yapıda da değilim..sessiz ve derinden olsa,çenesini kapasa.yok olsa..

ne kadar iyi niyetliymişsin :20:arkadaşın olduğunu sandığın kişi biraz karakterli olsaydı bu kadar başın ağrımazdı, sinirini çıkar ve arkana bile bakma nasılsa o senin gibi anlayışlı bir dost bulamayacak :34:

biraz öyleyim sanırım.buna vereceğim en iyi örnek;babamla annem ayrıldığında babamın evine kalmaya gittim,ramazandı,camlara kadar sildim tülleri yıkadım astım,sahura istediği böreği yaptım,ertesi gün öğrendim ki annemle daha boşanmadan kadını o eve getirmiş:)
neyse konu bu değildi,
yaşadığı arkadaşlıklar da hep onun gibi sahte,basit zaten.ya o bana çok basit geldi ya da ben ona çok ağır..burada sizlere yazınca daha çok rahatlayacağımı düşünüyorum.önem verip yazdığınız için de teşekkür ediyorum :)

mumkunse telini degistir o zaman...
Karsina cikarsa veyahutt bir ortamda karsilasirsaniz da o yokmus gibi davran....
Essek degilya anlar zamanla.ama hic yumusama...
Uzak dursun,ucuz hayatiyla kendine ugrasacak baska birilerini bulur nasilsa

biraz öyleyim sanırım.buna vereceğim en iyi örnek;babamla annem ayrıldığında babamın evine kalmaya gittim,ramazandı,camlara kadar sildim tülleri yıkadım astım,sahura istediği böreği yaptım,ertesi gün öğrendim ki annemle daha boşanmadan kadını o eve getirmiş:)
neyse konu bu değildi,
yaşadığı arkadaşlıklar da hep onun gibi sahte,basit zaten.ya o bana çok basit geldi ya da ben ona çok ağır..burada sizlere yazınca daha çok rahatlayacağımı düşünüyorum.önem verip yazdığınız için de teşekkür ediyorum :)

rica ederim :ssz: kesinlikle çok iyi niyetlisin biraz filan değil:22: ben de anlattığın karakterin düzgün arkadaşlıklar kuramayacağını fark ettiğimden ' benci insan modeli; ben ben ben başka lafları olmaz genelde ' senin kadar kimse ona katlanmayacak ve pişman olacaktır eminim er geç ama bazı insanlar öyledir sen yakanı kurtarmaya bak ve arkana bakma, faydadan çok zarardır böylesi:34:

mumkunse telini degistir o zaman...
Karsina cikarsa veyahutt bir ortamda karsilasirsaniz da o yokmus gibi davran....
Essek degilya anlar zamanla.ama hic yumusama...
Uzak dursun,ucuz hayatiyla kendine ugrasacak baska birilerini bulur nasilsa

telimi şuanda değiştirmem biraz zor ne yazık ki,fakat memleketime gittiğimde karşılaşabiliriz evet..
selam vermeden yürüyüp gitmek bana ağır gelir ama artık sert durmam gerek..ortak arkadaşımızın ona anlattıklarını ki bu çok özeldi,bana anlatacak kadar ucuz..
çok güzel yazmışsın aşkito ucuz hayatıyla uğraşacak birilerini hakikaten bulur.

rica ederim :ssz: kesinlikle çok iyi niyetlisin biraz filan değil:22: ben de anlattığın karakterin düzgün arkadaşlıklar kuramayacağını fark ettiğimden ' benci insan modeli; ben ben ben başka lafları olmaz genelde ' senin kadar kimse ona katlanmayacak ve pişman olacaktır eminim er geç ama bazı insanlar öyledir sen yakanı kurtarmaya bak ve arkana bakma, faydadan çok zarardır böylesi:34:

zaten ben onunla ipimi keseli çok oldu,ama merakından yüzsüzlüğünden bulaşmadan duramıyor..
tek bir endişem var,asla korkmuyorum,böyle bir çirkef acaba diyorum anneme erkek arkadaşımı anlatır mı?annem erkek arkadaşımı tanıyor ve aramızdaki yaş farkından ötürü pek sıcak bakmıyor..ben de okul bitmeden hem de yaşadığı dönemden dolayı konuyu açmadım.24 yaşındayım ama evlilikten önce annemin kabul etmesi gerek diye şuan susuyorum.
intikam için onlar görüşüyor hatta onun evine gidiyor o da ona gidiyor der mi..
onun gibi olsam karşılığında ailesini arayıp erkek arkadaşıyla,ailesinin evinde geçirdikleri o süper geceleri anlatabilirim ama yapmam işte.
bir tek endişem bu.yani yanlış anlaşılmasın,bu nedenle katlanmadım ona.

Son düzenleme:
kusura bakma ama siz zaten hiç arkadaş olmamışsınız ki
bence hiç kendini üzme sinir falanda yapma
tanımamazlıktan gel laf sokcam ddie de çalışma
umursamaz dawranman ona en iyi cevap olur

zaten ben onunla ipimi keseli çok oldu,ama merakından yüzsüzlüğünden bulaşmadan duramıyor..
tek bir endişem var,asla korkmuyorum,böyle bir çirkef acaba diyorum anneme erkek arkadaşımı anlatır mı?annem erkek arkadaşımı tanıyor ve aramızdaki yaş farkından ötürü pek sıcak bakmıyor..ben de okul bitmeden hem de yaşadığı dönemden dolayı konuyu açmadım.24 yaşındayım ama evlilikten önce annemin kabul etmesi gerek diye şuan susuyorum.
intikam için onlar görüşüyor hatta onun evine gidiyor o da ona gidiyor der mi..
onun gibi olsam karşılığında ailesini arayıp erkek arkadaşıyla,ailesinin evinde geçirdikleri o süper geceleri anlatabilirim ama yapmam işte.
bir tek endişem bu.yani yanlış anlaşılmasın,bu nedenle katlanmadım ona.

intikam için bu kadar gözünü karartırsa zaten illa başka konularda üretebilir hayalgücü sonsuz ne de olsa:44: ama senin üstüne gelmeye cesaret edebileceğini zannetmiyorum çünkü damarına basmış olur sende hamleni yaparsın ya da o seni de kendisi gibi düşünür:27: ama içinin rahat etmesini istiyorsan annene ciddi düşündüğünüzü biraz çıtlatman iyi olur gibi geldi

intikam için bu kadar gözünü karartırsa zaten illa başka konularda üretebilir hayalgücü sonsuz ne de olsa:44: ama senin üstüne gelmeye cesaret edebileceğini zannetmiyorum çünkü damarına basmış olur sende hamleni yaparsın ya da o seni de kendisi gibi düşünür:27: ama içinin rahat etmesini istiyorsan annene ciddi düşündüğünüzü biraz çıtlatman iyi olur gibi geldi

aslında o hayal gücünü kullanırsa ben de direk olarak hayal gücümü kullanmadan doğruları iletebilirim ailesine,hayal gücüne gerek kalmaz :)
haziranda mezun oluyorum,annem çok net olmamakla birlikte görüştüğümüzü biliyor.o zamana kadar beklemem gerek.
vallahi kendi bilir,hamlelerimi de :23:

Son düzenleme:
aslında o hayal gücünü kullanırsa ben de direk olarak hayal gücümü kullanmadan doğruları iletebilirim ailesine,hayal gücüne gerek kalmaz :)
haziran!da mezun oluyorum,annem çok net olmamakla birlikte görüştüğümüzü biliyor.o zamana kadar beklemem gerek.
vallahi kendi bilir,hamlelerimi de :23:

:)) işte bu :1::1:

Maalesef bazı insanlar, sessizlikten anlamıyorlar kalemkutu... Edebimizi bozmadan, onların anlayacakları dilde cevap vermek gerekiyor bazen.
Seni anlıyorum, kendini onun seviyesine indirmek istemiyorsun ama eğer annene ilişkinle ilgili bir şey söylerse, ben senin yerinde olsam,
hiç düşünmeden gider ailesine bildiğim bütün sırları söylerim..
O zaman anlar belki ve bir daha insanların hayatlarıyla ilgili bildikleri ömür boyu kişide saklı kalması gerektiğini.
Edepsizliği ve çıkarcılığıyla eminim sen gibi bir çok kişiye ilallah ettirmiştir...
Bu tipler zaten, saygı nedir bilmeyen, aklındaki anında dilinde olan insanlarla arkadaşlık etmezler.
Yapıştıkları insanlar, iyi niyetli insanlar olur genelde... Kendilerinin edepsiz olduğunun farkında bunlar...
Ve iyi bir dersi hakediyorlar kesinlikle...

Maalesef bazı insanlar, sessizlikten anlamıyorlar kalemkutu... Edebimizi bozmadan, onların anlayacakları dilde cevap vermek gerekiyor bazen.
Seni anlıyorum, kendini onun seviyesine indirmek istemiyorsun ama eğer annene ilişkinle ilgili bir şey söylerse, ben senin yerinde olsam,
hiç düşünmeden gider ailesine bildiğim bütün sırları söylerim..
O zaman anlar belki ve bir daha insanların hayatlarıyla ilgili bildikleri ömür boyu kişide saklı kalması gerektiğini.
Edepsizliği ve çıkarcılığıyla eminim sen gibi bir çok kişiye ilallah ettirmiştir...
Bu tipler zaten, saygı nedir bilmeyen, aklındaki anında dilinde olan insanlarla arkadaşlık etmezler.
Yapıştıkları insanlar, iyi niyetli insanlar olur genelde... Kendilerinin edepsiz olduğunun farkında bunlar...
Ve iyi bir dersi hakediyorlar kesinlikle...

Allahım,beni anlayan hatta bizzat anlatan arkadaşlar var burda..onun yüzünden kendimden bile şüphe ettim suç bende mi diye..
suskunluğumu da anlamıyor kör olasıca..
hayatındaki arkadaş dediği insanları saysam ağzınız açık kalabilir..
en sonunda dayanamayacağım eğer damarıma basarsa,ziya paşanın dediği gibi yapacağım.
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
:27:

Back
X