17 yıllık evlilik ve son

İnsan bir tiksindimi sevgi saygı bitiveriyor, erkeğin saygısız oluşu sonu hazırlıyor

Çok mutsuz olacağım fakat böylede mutlu değilim o kadar karışık durumdayım ki anlatamam
Zaten mutsuzsunuz yine mutsuz olursunuz ama özgür olursunuz, adama katlanmak zorunda kalmazsınız.
Düzgün bir psikolog bulup terapi alın tek başınıza atlatmaya çalışmayın. Psikolog bu aşamada çocuklara da nasıl davranacağınızı anlatır çünkü özellikle ergen olan psikolojik olarak kötü etkilenebilir. Bu aşamada onlara doğru davranmanız için profesyonel destek şart

Anlamadı anlamadı beni neden böyle bir insan inanamıyorum yada ben böyle birini mi sevmişim

Zaten mutsuzsunuz yine mutsuz olursunuz ama özgür olursunuz, adama katlanmak zorunda kalmazsınız.
Düzgün bir psikolog bulup terapi alın tek başınıza atlatmaya çalışmayın. Psikolog bu aşamada çocuklara da nasıl davranacağınızı anlatır çünkü özellikle ergen olan psikolojik olarak kötü etkilenebilir. Bu aşamada onlara doğru davranmanız için profesyonel destek şart
Evet düşünüyorum gitmeyi ihtiyacım var

Nasıl toparladınız çocuk varmıydı
Ben once baba evine dondum. 1.5 yil onlarla yasadik oglumla. Ama zordu. Ne kadar yagada batirsalar bala da batirsalar onlarin duzeniydi sonucta. Sonra ben baska bir srhirde is buldum. Orada yeni bir duzen kurduk oglumla. Yeniden hayata basladim. Nosanma bir bitis degil yeni bir baslangic aslinda. Oglum benden daha kolay toparlandi. Babasi ayda iki kez hakimin belirledigi gunlerde oglunu gormeye geliyor. Cocuklar daha kolay adapte oluyor. Benim travmalarimi atlatmam daha zor oldu. Ama sonra ozgurlugu tadinca oh be diyorsunuz.

biz böyle 17 yıl diye okuyoruz ama bir de senden dinleyelim nasıl bir 17 yıl...
17 yıl bana çok uzak geliyor. daha 2.5 yıllık evliyken.
bitirmeye karar vermek kolay olmamıştır eminim. hep erkeklerin davarlığından kaynaklı bitiyor bu güzelim evlilikler ben hiçbir kadının bile isteye ve kolaylıkla evlilik bitirmeyi isteyecegini sanmıyorum. ne diyeyim ki çok üzüldüm.
Aynen canım hep onların davarlılığından

Ben once baba evine dondum. 1.5 yil onlarla yasadik oglumla. Ama zordu. Ne kadar yagada batirsalar bala da batirsalar onlarin duzeniydi sonucta. Sonra ben baska bir srhirde is buldum. Orada yeni bir duzen kurduk oglumla. Yeniden hayata basladim. Nosanma bir bitis degil yeni bir baslangic aslinda. Oglum benden daha kolay toparlandi. Babasi ayda iki kez hakimin belirledigi gunlerde oglunu gormeye geliyor. Cocuklar daha kolay adapte oluyor. Benim travmalarimi atlatmam daha zor oldu. Ama sonra ozgurlugu tadinca oh be yok ben ayrı ev düşünüyorum oturduğum ev var aslında ama heralde satacağız ona göre ev bakıcam bilemiyorum ya

Esin eger razi gelirse evi satmayin. Siz o evde oturun. Cocuklarin duzenini bozmayin. Umarim cocuklar icin kabul eder. Ya da evi cocuklarin uzerine yapin eger size guvenmiyorsa. Ama 18 yasindan once cocuklarin uzerine ev yapiliyor mu arastirmak lazim.

Back
X