merhaba arkadaşlar sürekli buralarda konu okuyordum ve bende derdimi paylaşmak istedim..
ben 17 yıllık evliyim 3 çocugum var. akraba evliliği yaptım başta hiç istememiştim halam istedi babamda beni zorla verdi babam biraz dik kafalının biriydi gerçi hala öyle ama neyse evliliğim son yıllara kadar güzeldi eşimi sevmiştim ona bağlanmıştım her dediğimi yapar her işimde bana yardımcı olurdu kayınvalidemlerle tartıştığımızda onların yanında beni savunurdu halen öyle ama son zamalarda çok değişti benden tamamen uzaklaştı çocuklarına fazla ilgisi kalmadı. bir işe girdi oraya girdiğinden beri borcu çoğaldı ne kadar alır nereye borcu var hiç anlatmaz bana eve parasız gelir çocukların istekleri var parayı zor bulup veriyoruz durumumuz çok iyi değil anlayacağınız 3 çocuk okul masrafları ihtiyaçları para isterlerken benim içim acıyor ama benimde çalışmamı istemiyor. asıl konum eşim benimle evlenmeden önce ablamla birbirlerini sevmişler tabi zamanında biliyordum hatta söyledim ama beni dinlemediler babam birde böyle şeyler çıkarmayın dediler benim isteğimi sormadılar bile bu arada benide isteyen çoktu hiç birine olumlu bakmadılar neyse nişanlandık 4 yıl nişanlı kaldık eşim işini ayarlayıncaya kadar evlendik bu arada çok sorunlar oldu tabiki eşimde zaten beni başta istemiyormuş onuda daha 2 gün önce anlattı bana son zamanlarda değişince ben üstüne gitmeye başladım çünkü ablamların ne sorunu var hepsini biliyor ne sıkıntıları varsa hepsinden haberi oluyordu bizim son tartışmalarımız bayağı çoğaldı ben annemi babamı çağırdım babam ilgilenmedi bile benimle 3 çocuktan sonra o ne yapabilirmiş daha neler neler söyledi ama hepsini buraya yazmayayım annemde ağlayarak ablama anlatmış boşanacaklar diye oda anneme boşanırlarsa kaşık alıp oynarım demiş bunuda annemle beraber gelinimizde oturuyor ondan duydum telefonda öyle demiş benim kalbime iyice gıcık gitmeye başladı. daha fazla kıskanmaya başladım çok sevdiğiim eşimden soğumaya başladım tartışmalarımız onun üzerine olmaya başladı çünkü çocuğu hastalanır eşim makine bozulur eşim herşeye eşim bazen benden habersiz bazen haberim varken giderdi ablamında 2 çocuğu var eşide karıya kıza gidiyormuş herşeyi bile bile katlanıyormuş demek benide boşatıp istegine kavuşacak herhalde. bir hafta önce ev taşıdım abimle eşi bana yardıma geldiler abim bizim sorunlarımızı dinlemek istedi herşeyi konuşuyorduk ben ablam olacak o... aralarında birşey var bunların abi dedim ben dayanamıyorum varsa açıklasın herkes rahat etsin dedim oda bugüne kadar sakladım duymak istediklerini duy ozman dedi evet zamanında sevdik birbirimizi ben askerdeyken onun nişanlandığını duyunca askerden firar edecektim çok sevmiştim aradım seni vermişler doğrumu demiş oda evet demiş ben geliyorum herşeyi göze aldım demiş benimki oda ben istemiyorum ben nişanlandım falan demiş ayrılmışlar o aralar halam bilmediği için benide çok severdi ozamanlar bbeni alacağını söylemiş eşimde ne yaparsanız yapın demiş alın tamam demiş benide ona inat almış bunları duyunca tepemden aşağı kaynar sular döküldü tabi yıllar sonra kendi ağzından duyunca nsan çok kötü oluyor tabiki ne yapacağımı bilmiyorum ama bırakmayacağım ne gerekirso savaşacağım şimdi ben ayrılmaya kalkarsam suçlu ben olurum kendileri dökünceye kadar sabredeceğim belkide benim fırtıp çıkmamı bekliyorlar ama onların eline bu kozu vermeyeceğim bu kadar yılım boşu boşuna gidemez çocuklarımı rezil etmeyeceğim işim gücüm yok ev kira tamam bunlar dert değil bir şekilde işe girer çalışırım ama onlara fırsat vermeyeceğim. şu ana aramızda birşey yok diyor belki doğrudur onu artık sevmediğini söylesede ben tamamen içimde büyüttüm olayı sizce doğrumu yapıyorum yanlışmı?