• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yıllık sevginin sonu böylemi bitecekti...

Allah yardımcınız olsun, böyle bir şeyin şüphesi bile yer insanı ,sizde bir de yaşanmışlık var

Babanız çok büyük bir hata yapmış, bence bunu onunla konuşun

Şu saatten sonra bu kadar şüpheyle yaşanmaz, bir işe girin ayaklarınızın üzerine basın. Yazdıklarınızdan durum pek de iç açıcı görünmüyor. En azından maddi açıdan kendinizi güvenceye alın. Manevi olarak insan bunu nasıl atlatır bilemiyorum, bir yanda kardeş bir yanda eş, düşününce tüylerim ürperiyor. Duadan vazgeçmeyin, Allah doğrudan yanadır

bende zamanında abla diyordum gidip geliyordum kıskansamda belli etmiyordum ama son zamanlarda olanlara dayanamadım artık

Allah Allah inanın aklım hayalim almıyor. Ben de aldatılmış bir kadınım ama diğer kadının kardeşim olduğunu düşünsem inme iner bana kesin. Allah korusun, evlerden uzak.

bir abla kardeşi boşanırsa nasıl der kaşık alıp oynarım. böyle abla düşman başına. madem sevmişler birbirleriini zamanında ablan nişanlanmasaydı. sevdiği için savaşsaydı. eşinde sırf inat için sizle evlenmiş ha. 2side birer pislik kusura bakmayıın.

bu arada siz zamanında bunların birbirlerini sevdiğini biliyorsanız,keşke evlenmeseydiniz. insan ablasının aşkıyla evlenmemeli.
savaşacaktınız ,evlenmeyecektiniz,baskıya karşı koyacaktınız.
ha olayı biliyorsanız eğer.

bu kadar olduğunu bilmiyordum yeni anlattı işte çok dayandım istemiyorum dedim ama nafile kısmetimde varmış demekki şimdiki babalar anlayışlı benim babam öyle değil baba sevgiside kalmadı bende artık :14:

bende zamanında abla diyordum gidip geliyordum kıskansamda belli etmiyordum ama son zamanlarda olanlara dayanamadım artık

demek ki önceden de biliyordunuz aralarında ki ilişkiyi, ondan mı kıskanıyordunuz ablanızı.
valla aralarındaki aşkı bilerek evlendiyseniz bile bile lades demişsiniz.
hani gözden ırak da değiller ki gönülden de ırak olsunlar.

Allah Allah inanın aklım hayalim almıyor. Ben de aldatılmış bir kadınım ama diğer kadının kardeşim olduğunu düşünsem inme iner bana kesin. Allah korusun, evlerden uzak.
elmayra,maalesef oluyor böyle şeyler azda olsa.
mesela gülden ,neşe karaböcek ve nazan öncel olayı gibi.

bu kadar şey dökülmüş ortalığa madem, en masum siz görünüyorsunuz. anne babanızın haberi varmı sizin bildiklerinizden. ortaya çıkarsa sizin, çocukların, ablanızın kısaca tüm ailenin dünyası kararır. o eve bamkayan enişte birdeb namus timsali kesiliir. başka bir şehre taşınma ihtimaliniz var mı ? bu kadar sıcağı sıcağına boşanmanız pek uygun olmaz sanki. en başta kendine bi iş bulmalısın bence

elmayra,maalesef oluyor böyle şeyler azda olsa.
mesela gülden ,neşe karaböcek ve nazan öncel olayı gibi.

Çok haklısın oluyor. İki yıl önce yine böyle bir konu vardı hatırlıyor musun? 17 yasındaki kız kardeşle koca. Ama cok korkunc be oky

sanatcılardanda gülden karabocekın esı tutup baldızı ıle ask yasamıs falan sonra roportajını dınledım ıntıkam almak ıcın falan esı baldızı ılemı evlenmıs oyle bsyy ne kadar zor durumm ya ayakların uzerınde dur bence cocukların buyukse eger gır bı ıse calısss ve bıle bıle bu işe lades deme cunku mıde bulandırıcı bır durumm

bu kadar şey dökülmüş ortalığa madem, en masum siz görünüyorsunuz. anne babanızın haberi varmı sizin bildiklerinizden. ortaya çıkarsa sizin, çocukların, ablanızın kısaca tüm ailenin dünyası kararır. o eve bamkayan enişte birdeb namus timsali kesiliir. başka bir şehre taşınma ihtimaliniz var mı ? bu kadar sıcağı sıcağına boşanmanız pek uygun olmaz sanki. en başta kendine bi iş bulmalısın bence

ben birşey yapmam abimde herşeyi duydu babamla konuşacakmış bu olayı ne zaman konuşur bilmiyorum artık ben birşey yapmadımki neden başka şehire gideyim ama eğer kendimi kötü hissedersem aydında dayım var onun yanına giderim kendi hayatımı yaşarım herşeyi unutmaya çalışırım şu an birşey düşünmüş değilim duruma bağlı artık

al karşına aileni özellikle de babanı...

eteğindeki taşları dök..

senin hayatını madem o yönlerdirdi bundan sonra da o yönlendirsin.:47:

ben birşey yapmam abimde herşeyi duydu babamla konuşacakmış bu olayı ne zaman konuşur bilmiyorum artık ben birşey yapmadımki neden başka şehire gideyim ama eğer kendimi kötü hissedersem aydında dayım var onun yanına giderim kendi hayatımı yaşarım herşeyi unutmaya çalışırım şu an birşey düşünmüş değilim duruma bağlı artık

tek başına gitmenden bahsetmiyorum. ailecek taşınma imkanınız var mı? en azından ablanla arasındaki iletişimi bi nebzede olsan kesmiş olursun.

Şaka mısınız ya siz bahsettiğiniz kişi sizin ablanız. Öz Ablanız! Elin oğlu sacmalamış evinden soğumuş siz de ne yapacağınızı kime iftira atacağınızı sasırmışsınız.

Yok gelininiz söylemiş de yok gecmişte sevmişler de.

Çok sinirlendim konunuzu okuyunca. Böyle sacma seylere kafa takacağınıza evliliğinize yoğunlanmış.

kadın olanları anlatmış, eşinin ağzından dinlemiş, oradan buradan duydum diye de anlatmıyor, siz neden kızdınız ki bu kadar

Aradan tam 17 yıl geçmiş bu sürede eşiniz zaten size karşı çok iyiymiş her istediğinizi yapmış gözü onda olsa sizi sevmese en baştan böyle olurdu ya da o zamanlar ayırmaya çalışırdı ablanız zaten önce nişanlanmış. Siz ablanıza küfürler ediyorsunuz. Ağabeyinize açık açık nasıl söyleyebiliyor. Kız kardeşine gidip neden hesap sormuyor ağabeyiniz ya da siz ondan bundan duyup dolduruyorsunuz kendinizi gidin ablanızla yüzleşin böyle bir şey var mı yok mu diye. Eşiniz 17 ıl sonra neden ablanıza gitsin ablanızın neden gözü eşinizde olsun kontör yüklüyormuş evine gidiyormuş eşi demiyor mu ne işi var sürekli burada diye hem siz ablanızla görüşmüyor musunuz hareketleri tavırları nasıl 17 yıl bu dile kolay insan bir durum olsa işkillenir ama siz şimdi işkilleniyorsunuz. Sanki yedi kat elden söz ediyorsunuz keşke ablanızla konuşsanız ağabeyiniz filan yerine olayı alevlendirmek yerine.

tek başına gitmenden bahsetmiyorum. ailecek taşınma imkanınız var mı? en azından ablanla arasındaki iletişimi bi nebzede olsan kesmiş olursun.

aslında çok düşündük bu konu yüzünden değilde maddi sıkıntılardan dolayı ben zormadım oda gitmedi şimdi gittiğimiz yerdede tutunamazsak yine suçlu ben olurdum çünkü arkamda baba desteği yok tek çocuk falan olsa neyse zorlarsın kesndini ama 3 çocuk olunca olmadı.

merhaba arkadaşlar sürekli buralarda konu okuyordum ve bende derdimi paylaşmak istedim..
ben 17 yıllık evliyim 3 çocugum var. akraba evliliği yaptım başta hiç istememiştim halam istedi babamda beni zorla verdi babam biraz dik kafalının biriydi gerçi hala öyle ama neyse evliliğim son yıllara kadar güzeldi eşimi sevmiştim ona bağlanmıştım her dediğimi yapar her işimde bana yardımcı olurdu kayınvalidemlerle tartıştığımızda onların yanında beni savunurdu halen öyle ama son zamalarda çok değişti benden tamamen uzaklaştı çocuklarına fazla ilgisi kalmadı. bir işe girdi oraya girdiğinden beri borcu çoğaldı ne kadar alır nereye borcu var hiç anlatmaz bana eve parasız gelir çocukların istekleri var parayı zor bulup veriyoruz durumumuz çok iyi değil anlayacağınız 3 çocuk okul masrafları ihtiyaçları para isterlerken benim içim acıyor ama benimde çalışmamı istemiyor. asıl konum eşim benimle evlenmeden önce ablamla birbirlerini sevmişler tabi zamanında biliyordum hatta söyledim ama beni dinlemediler babam birde böyle şeyler çıkarmayın dediler benim isteğimi sormadılar bile bu arada benide isteyen çoktu hiç birine olumlu bakmadılar neyse nişanlandık 4 yıl nişanlı kaldık eşim işini ayarlayıncaya kadar evlendik bu arada çok sorunlar oldu tabiki eşimde zaten beni başta istemiyormuş onuda daha 2 gün önce anlattı bana son zamanlarda değişince ben üstüne gitmeye başladım çünkü ablamların ne sorunu var hepsini biliyor ne sıkıntıları varsa hepsinden haberi oluyordu bizim son tartışmalarımız bayağı çoğaldı ben annemi babamı çağırdım babam ilgilenmedi bile benimle 3 çocuktan sonra o ne yapabilirmiş daha neler neler söyledi ama hepsini buraya yazmayayım annemde ağlayarak ablama anlatmış boşanacaklar diye oda anneme boşanırlarsa kaşık alıp oynarım demiş bunuda annemle beraber gelinimizde oturuyor ondan duydum telefonda öyle demiş benim kalbime iyice gıcık gitmeye başladı. daha fazla kıskanmaya başladım çok sevdiğiim eşimden soğumaya başladım tartışmalarımız onun üzerine olmaya başladı çünkü çocuğu hastalanır eşim makine bozulur eşim herşeye eşim bazen benden habersiz bazen haberim varken giderdi ablamında 2 çocuğu var eşide karıya kıza gidiyormuş herşeyi bile bile katlanıyormuş demek benide boşatıp istegine kavuşacak herhalde. bir hafta önce ev taşıdım abimle eşi bana yardıma geldiler abim bizim sorunlarımızı dinlemek istedi herşeyi konuşuyorduk ben ablam olacak o... aralarında birşey var bunların abi dedim ben dayanamıyorum varsa açıklasın herkes rahat etsin dedim oda bugüne kadar sakladım duymak istediklerini duy ozman dedi evet zamanında sevdik birbirimizi ben askerdeyken onun nişanlandığını duyunca askerden firar edecektim çok sevmiştim aradım seni vermişler doğrumu demiş oda evet demiş ben geliyorum herşeyi göze aldım demiş benimki oda ben istemiyorum ben nişanlandım falan demiş ayrılmışlar o aralar halam bilmediği için benide çok severdi ozamanlar bbeni alacağını söylemiş eşimde ne yaparsanız yapın demiş alın tamam demiş benide ona inat almış bunları duyunca tepemden aşağı kaynar sular döküldü tabi yıllar sonra kendi ağzından duyunca nsan çok kötü oluyor tabiki ne yapacağımı bilmiyorum ama bırakmayacağım ne gerekirso savaşacağım şimdi ben ayrılmaya kalkarsam suçlu ben olurum kendileri dökünceye kadar sabredeceğim belkide benim fırtıp çıkmamı bekliyorlar ama onların eline bu kozu vermeyeceğim bu kadar yılım boşu boşuna gidemez çocuklarımı rezil etmeyeceğim işim gücüm yok ev kira tamam bunlar dert değil bir şekilde işe girer çalışırım ama onlara fırsat vermeyeceğim. şu ana aramızda birşey yok diyor belki doğrudur onu artık sevmediğini söylesede ben tamamen içimde büyüttüm olayı sizce doğrumu yapıyorum yanlışmı? :14::14:
yuh ya daha önce böyle bişey duymadım allah ıslah etsin bende ablayım ve kardeşimin kocası töbe töbe abim gibi kardeşim gibi görürürüm ne tip insanlar varya allah ıslah etsin çok üzüldüm kocanıda sil ablanıda eger doğruysa bence ablanla da görüş onun agzındanda duy kocan iftira atıyor olabilir allah yardımcın olsun canım:50:

offf senin için çok üzüldüm.ablasının sevgilisi ile hem de akraba bu kişi zorla evlendirilmiş 3 çocuklu bi kadın.çok zor..

böyle şeyler elbette oluyor annemin bir arkadaşı yaşamıştı aynı şeyi hatta çok daha beterini.kadın kardeşi ile kocasını yatak odasında basmıştı iğrenç bi durum.sonra adam felç oldu süründü!

şu anda yapabileceğin birşey yok gibi ama ablanın ve eşinin lafları davranışları çok rahatsız edici.

Aradan tam 17 yıl geçmiş bu sürede eşiniz zaten size karşı çok iyiymiş her istediğinizi yapmış gözü onda olsa sizi sevmese en baştan böyle olurdu ya da o zamanlar ayırmaya çalışırdı ablanız zaten önce nişanlanmış. Siz ablanıza küfürler ediyorsunuz. Ağabeyinize açık açık nasıl söyleyebiliyor. Kız kardeşine gidip neden hesap sormuyor ağabeyiniz ya da siz ondan bundan duyup dolduruyorsunuz kendinizi gidin ablanızla yüzleşin böyle bir şey var mı yok mu diye. Eşiniz 17 ıl sonra neden ablanıza gitsin ablanızın neden gözü eşinizde olsun kontör yüklüyormuş evine gidiyormuş eşi demiyor mu ne işi var sürekli burada diye hem siz ablanızla görüşmüyor musunuz hareketleri tavırları nasıl 17 yıl bu dile kolay insan bir durum olsa işkillenir ama siz şimdi işkilleniyorsunuz. Sanki yedi kat elden söz ediyorsunuz keşke ablanızla konuşsanız ağabeyiniz filan yerine olayı alevlendirmek yerine.

şimdi bunları söyleyince benimde aklıma gelmiyor değil acaba bütün bunların hepsi yalanmıydı diye zaten biranda söylemesi beni okadra yıktıki anlatamam benim içim rahatlasın diye söylemiş bana ama rahatladımmı yıklıdımmı anlayamadım ablam oynarım demiş neyine gidip konuşayımki birde ablam büyü işlerine falan girmiş öyle dukduk büyük ablamla bende ondanda şüphelendim çünkü bugüne kadar iyiydi eşim 2 yıl içinde değişti

dua edin bana ne olur çok yalnız hissediyorum kendimi sagolsun büyük ablam en büyük dstekcim eniştemde babam gibi sagolsun ben senin arkandayım kızım dedi onlarda olmasa napardım bilmiyorum :14::14:

dua edin bana ne olur çok yalnız hissediyorum kendimi sagolsun büyük ablam en büyük dstekcim eniştemde babam gibi sagolsun ben senin arkandayım kızım dedi onlarda olmasa napardım bilmiyorum :14::14:

ablanızı , eşinizi ve babanızı allaha havale edin dua edin bol bol :50::50:

Back
X