• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenge kişisi

Geçmişte yapmış bir sürü şey, üstünden sekiz sene geçmiş görüşmemişsiniz de zaten.

Siz amcanızı çok seviyorsunuz tabi ki ama kadının da eşi aynı zamanda. Eminim ki o da çok üzgündür. Böyle bir zamanda geçmişe dair bir şey söylemek, ifade etmek doğru olmaz. Tabi yine eskisi gibi tavır takınırsa kibarca reddedersiniz. Ama bence rencide edici şeyler yapmaya gerek yok.

Tokat atana öbür yanağını dön diyen bir insan değilim, hiç de olmadım ama sağlıkla ilgili şeyler çok hassas durumlar olarak geliyor bana.

Amcanız bir an evvel sağlığına kavuşur umarım, çok geçmiş olsun.

aslında belki de korktuğum gibi geçmeyecek. Sonuçta 8 yıl geçti üstünden. Ağız dalaşına zaten giremem de artik bu tavırlardan rahatsız olduğumu dile getirmek istiyorum.

aslında belki de korktuğum gibi geçmeyecek. Sonuçta 8 yıl geçti üstünden. Ağız dalaşına zaten giremem de artik bu tavırlardan rahatsız olduğumu dile getirmek istiyorum.

Aynı rahatsız edici tavrı sergilerse dile getirin zaten. İnsan büyüdükçe, olgunlaştıkça, bir şeyler yaşadıkça değişiyor. Şimdi nasıl yaparım, yapabilir miyim diyorsunuz ama şu anki siz eskisi gibi bir tavırla karşılaştığında tepki verecektir zaten. Ben de eskiden sessizdim, laf sokulduğunu bile anlamazdım, saf saf cevap verirdim, bazen birkaç gün sonra aydınlanma yaşardım "aa ne biçim de laf sokmuş bana" diye. Şu an öyle değilim. Zamanında söylüyorum kibarca, tepkisiz kalmıyorum. Beş sene önce böyle olacağımı söyleseler "yok daha neler, ben mi demişim" derdim, şimdi diyorum. Rahat olun, bu konuyu düşünmeden gidin gönül rahatlığıyla. Kötü niyet sezerseniz ona göre davranırsınız.

Ne takıyorsun canm kadını okadar git amcanı gör zaten yıllar geçmiş aradan belki gergin bi ortam olmaz yada baktın yengen hala aynı olabildiğince az muhattap ol bişey dersede bi cevap yapıştır çık evden bukadar basit

Aynı rahatsız edici tavrı sergilerse dile getirin zaten. İnsan büyüdükçe, olgunlaştıkça, bir şeyler yaşadıkça değişiyor. Şimdi nasıl yaparım, yapabilir miyim diyorsunuz ama şu anki siz eskisi gibi bir tavırla karşılaştığında tepki verecektir zaten. Ben de eskiden sessizdim, laf sokulduğunu bile anlamazdım, saf saf cevap verirdim, bazen birkaç gün sonra aydınlanma yaşardım "aa ne biçim de laf sokmuş bana" diye. Şu an öyle değilim. Zamanında söylüyorum kibarca, tepkisiz kalmıyorum. Beş sene önce böyle olacağımı söyleseler "yok daha neler, ben mi demişim" derdim, şimdi diyorum. Rahat olun, bu konuyu düşünmeden gidin gönül rahatlığıyla. Kötü niyet sezerseniz ona göre davranırsınız.

ay evet haklisiniz. Eski vukuatlarima bakarak kendime olan güvenimi zedelememek lazim. Gideceğim ve tepkimi koyacağım. Tesekkur ederim

Back
X